Meni je Heferol napravio zatvor uzasan. Na svoju ruku sam ga prestala piti. Filat cu se prirodnim podizacima zeljeza. Ali pise u nuspojavama da je moguc i proljev.
Da, rekla mi je doktorica da on il zatvori ili suprotno. Vidjet cu hoce se smiriti, ako ne trazit cu je nesto drugo jer bi ga trebala 4 mj piti, a bas da 4 mj imam proljev svaki dan…
Ne znam kako je tebi, al meni je zeljezo jako nisko, 2 i rekli su mi da ga je u takvim situacijama gotovo nemoguce podignuti samo prehranom, bez lijekova
uhh tebi je bas bas nisko. Ma cijeli kks mi ke opcenito los, al kaze nije jako strasno da za 15ak dana izvadim opet krv pa cemo vidjeti koliko cemo i kako. Al mene jako taj zatvor mucio jer inace nemam tih problema, a i zbog hemica kad je bilo stolice jako traumatično 🤦♀️
Hvala cure, evo obavili jedan ctg,pregled,razgovor, sad su me smjestili u kabinu i opet ctg... za sad su svi divni nadam se da će i dalje biti tako,a sad kad pokrenu trudove,pitanje je kolko će me bit divno i kak ću se ovak smijati sa doktorima i sestrama 😂
Majchi sretno!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
😤😤😤😤😤😤 i tak pišem vama tu poruku, dode vizita, i glavna tu u rodilištu zaključi da me želi ona jos jednom pregledati, i eto po njoj to nije to,da je plodna voda jos prozirna i da neće inducirati, ali su me ostavili u bolnici jel bi moglo krenuti samo... pa budemo vidli jel bude i kad krenulo...
Msjchi mozda danas krene samo, bolje od indukcije...smijes li bar prosetati malo..da se nesto pokrene ..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Majchi bolje da ne induciraju ako je plodna voda jos uvijek bistra, moze se ona tebi zamlijeciti vrlo brzo tako da mozes i roditi kroz par sati ili dan-dva vremena. Znam da jedva cekas kako bi bila sa svojom bebicom te da se napokon porodis, izdrzi jos malo. Javljaj novosti, mozda se napokon samo pokrene. Sretno!
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji