Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palcica12
    03. Studeni 2018. 06:24

Majchi ne javljas nista jel se sta pokrenulo jesi rodila ili se opet vidimo u Petrovoj? 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Anđeo_
    03. Studeni 2018. 08:46

Palcica- ista stvar voljela bi preskočiti nedjelju 🤣, al neće bebice kad mi hoćemo pa ćemo vidit i ja na putu za Sv. Duh rekli su mi sinoć  da dođem u 9 ujutro opet sad ćemo vidit 🤔, noć je prošla ok imala neke kontrakcije al ništa cudnije nego prije, i dalje ponekad taj osjećaj čudan dole al to pretpostavljam da je jer je bebi glavica skroz nisko, a i sama sam primjetila da je dosta niže stavila ono od ultrazvuka...

• Majchi511
    03. Studeni 2018. 09:40

Jutro cure, kod nas jos nista ,evo bila vizita , nikom nije jasno zašto me vratila juče iz rađaone,a sve bilo spremno... sad je ovaj doktor rekao da ćemo vidjet jos danas kaj ćemo   ....

03. Studeni 2018. 10:04

Ajmo cure! Di su bebe? Stale nase jesenske bebe, ljepse njima kod vas u busicama.
    Javljate nam stanje i sretno ako se kojoj pokrene sto! 

• Anđeo_
    03. Studeni 2018. 10:06

Majchi- prvo se oni međusobno moraju dogovorit 🤦🏻‍♀️ najbolje mi je kad te tako vrte kako hoće i svako svoje mišljenje i prema tome sve mijenja..
    Ja sam gotova idem doma (opet) kaže bolje doma pošto je stanje isto ko sinoć nego da me tu zadržavaju al može krenut i za dva sata s ovakvim stanjem 🤔

• LadyDi19
    03. Studeni 2018. 10:13

Hello curke ni kod nas nista novog..majchi nadam se da ce se oni uspjet dogovorit medjusobno sto ce dalje..neka više krenu te bebe, pa ce i moja valjda.. ☺️ 

• Majchi511
    03. Studeni 2018. 10:25

Anđeo blago tebi i ja bi doma rađe čekala da se nekaj desi,makar i svaki dan 2 sata potrošila na vožnju u bolnicu i iz bolnice..  mi smo 41+4 danas, a kolko mi se čini mala nema namjeru nikakvu krenut sama van tak da će svejedno me morat inducirat.. bolje da to danas odradimo nego da još čekam 😂😂 sretno i vama curama ,još ćete sve prije mene roditi 

Palcica12
    03. Studeni 2018. 12:01

Evo i mene sa ctg-a, sve je uredu cekamo i dalje, danas mi nije radio aminoskopiju a ni vaginalni pregled samo ctg, kaze dr. vidimo se u ponedjeljak. Daj Boze da dodem do ponedjeljka.🤣 Znaci Andeo nas dvije preskacemo nedjelju? 🤣
    Majchi mozda budemo zajedno i lezale na odjelu 😀

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Anđeo_
    03. Studeni 2018. 12:10

Majchi- a vjerujem da bi, znam da ti je ovo sad koma Al izdrži još malo sve u svemu kroz koji dan si sa svojom bebicom ❤❤ ti bar znaš ajmo reć otprilike kolko još ja sam sva pogubljena 🤣🤣 mogu sutra a mogu i za 2- 3 tjedna 🤦🏻‍♀️
    Palcica12 - dogovoreno preskacemo nedjelju,  danas je beba baš mirna bila na ctg-u pa su rekli ajmo je probuditi popila sam 3 plastične čaše nekog čaja u 5 min 😏 već mi se želudac dizao.
    Jel ti imaš neke bolove nakon pregleda? Meni cca 45 min nakon krenuli neki menstrualni bolovi i sad traju al laaagani 

Nas_bebac
    03. Studeni 2018. 12:44

Anđeo_

Majchi- a vjerujem da bi, znam da ti je ovo sad koma Al izdrži još malo sve u svemu kroz koji dan si sa svojom bebicom ❤❤ ti bar znaš ajmo reć otprilike kolko još ja sam sva pogubljena 🤣🤣 mogu sutra a mogu i za 2- 3 tjedna 🤦🏻‍♀️
    Palcica12 - dogovoreno preskacemo nedjelju, danas je beba baš mirna bila na ctg-u pa su rekli ajmo je probuditi popila sam 3 plastične čaše nekog čaja u 5 min 😏 već mi se želudac dizao.
    Jel ti imaš neke bolove nakon pregleda? Meni cca 45 min nakon krenuli neki menstrualni bolovi i sad traju al laaagani

I ja sam nakon pregleda imala lagane bolove do 22h su se pojacali i u 2.30 sam odlucila ic u rodilište u 12.06 rodila 😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.