Majchi ne javljas nista jel se sta pokrenulo jesi rodila ili se opet vidimo u Petrovoj?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Palcica- ista stvar voljela bi preskočiti nedjelju 🤣, al neće bebice kad mi hoćemo pa ćemo vidit i ja na putu za Sv. Duh rekli su mi sinoć da dođem u 9 ujutro opet sad ćemo vidit 🤔, noć je prošla ok imala neke kontrakcije al ništa cudnije nego prije, i dalje ponekad taj osjećaj čudan dole al to pretpostavljam da je jer je bebi glavica skroz nisko, a i sama sam primjetila da je dosta niže stavila ono od ultrazvuka...
Jutro cure, kod nas jos nista ,evo bila vizita , nikom nije jasno zašto me vratila juče iz rađaone,a sve bilo spremno... sad je ovaj doktor rekao da ćemo vidjet jos danas kaj ćemo ....
Ajmo cure! Di su bebe? Stale nase jesenske bebe, ljepse njima kod vas u busicama.
Javljate nam stanje i sretno ako se kojoj pokrene sto!
Majchi- prvo se oni međusobno moraju dogovorit 🤦🏻♀️ najbolje mi je kad te tako vrte kako hoće i svako svoje mišljenje i prema tome sve mijenja..
Ja sam gotova idem doma (opet) kaže bolje doma pošto je stanje isto ko sinoć nego da me tu zadržavaju al može krenut i za dva sata s ovakvim stanjem 🤔
Hello curke ni kod nas nista novog..majchi nadam se da ce se oni uspjet dogovorit medjusobno sto ce dalje..neka više krenu te bebe, pa ce i moja valjda.. ☺️
Anđeo blago tebi i ja bi doma rađe čekala da se nekaj desi,makar i svaki dan 2 sata potrošila na vožnju u bolnicu i iz bolnice.. mi smo 41+4 danas, a kolko mi se čini mala nema namjeru nikakvu krenut sama van tak da će svejedno me morat inducirat.. bolje da to danas odradimo nego da još čekam 😂😂 sretno i vama curama ,još ćete sve prije mene roditi
Evo i mene sa ctg-a, sve je uredu cekamo i dalje, danas mi nije radio aminoskopiju a ni vaginalni pregled samo ctg, kaze dr. vidimo se u ponedjeljak. Daj Boze da dodem do ponedjeljka.🤣 Znaci Andeo nas dvije preskacemo nedjelju? 🤣
Majchi mozda budemo zajedno i lezale na odjelu 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Majchi- a vjerujem da bi, znam da ti je ovo sad koma Al izdrži još malo sve u svemu kroz koji dan si sa svojom bebicom ❤❤ ti bar znaš ajmo reć otprilike kolko još ja sam sva pogubljena 🤣🤣 mogu sutra a mogu i za 2- 3 tjedna 🤦🏻♀️
Palcica12 - dogovoreno preskacemo nedjelju, danas je beba baš mirna bila na ctg-u pa su rekli ajmo je probuditi popila sam 3 plastične čaše nekog čaja u 5 min 😏 već mi se želudac dizao.
Jel ti imaš neke bolove nakon pregleda? Meni cca 45 min nakon krenuli neki menstrualni bolovi i sad traju al laaagani
Majchi- a vjerujem da bi, znam da ti je ovo sad koma Al izdrži još malo sve u svemu kroz koji dan si sa svojom bebicom ❤❤ ti bar znaš ajmo reć otprilike kolko još ja sam sva pogubljena 🤣🤣 mogu sutra a mogu i za 2- 3 tjedna 🤦🏻♀️
Palcica12 - dogovoreno preskacemo nedjelju, danas je beba baš mirna bila na ctg-u pa su rekli ajmo je probuditi popila sam 3 plastične čaše nekog čaja u 5 min 😏 već mi se želudac dizao.
Jel ti imaš neke bolove nakon pregleda? Meni cca 45 min nakon krenuli neki menstrualni bolovi i sad traju al laaagani
I ja sam nakon pregleda imala lagane bolove do 22h su se pojacali i u 2.30 sam odlucila ic u rodilište u 12.06 rodila 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji