Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    05. Studeni 2018. 13:46

I mi obavile pregled 😁-  beba procijenjena na 3300 (kaže oni znaju i do 10% pogriješiti ovisi kako je beba namještena), i gleda vaginalno kaže OPAAA ja vas moram naručit opet u ponedjeljak ali po mojoj procjeni to bi moglo bit kroz 3 dana 😆.. Eto ukratko to je to beba nisko s glavicom pripremljena idealno za porod 👏👏
    LadyDi- čestitam,  bravo za porod 😍😍 tebi doktori ni ne trebaju , jesi uzela epiduralnu? 
    Majchi- meni se čini daje to dobar pomak 👏❤
    DRŠTE SE CURKE SAD CE TOOO

• LadyDi19
    05. Studeni 2018. 14:39

Andeo nisam nista, nudili mi tablete za bolove, sve zivo, al nisam htjela, ako sam prvo mogla bez icega, reko ide i ona.. Rekli su na kraju kad bi bar sve trudnice bile ko vi.. ☺️ Al svaka ima svoj prag tolerancije boli i kako si zamisli sve to.. Ja sam samo razmisljala o disanju i brojala u sebi dok trud nebi prosao i rukama stiskala one plahte oko sebe.. Izmedju trudova sam spavala, to valjda samo ja mogu.. ☺️ 

Maggie85
    05. Studeni 2018. 23:31

Cure, jel se ikome javila Schinin? Nema je već mjesecima...

• hortensia
    05. Studeni 2018. 23:38

Cestitam na novoj bebici, bravoo!!

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• Tinkica
    06. Studeni 2018. 07:45

Lenchy77

Tinkica

Cure, ja rodila Elu oko 17:30. Ujutro oko 3 primjetila da curi voda. Bila je zelenkasta. I svašta je bilo…

Čestitam od ❤️! Nadam se da ti je iskustvo iz Vinogradske bilo ljepše nego moje:)

Hvala! Ne znam kakvo je tvoje kad nisi htjela napisati. Ja ću o svojem nesto napisati. 

• Tinkica
    06. Studeni 2018. 07:59

Lenchi kada ai ti rodila a kada su te pustili doma? 

Lenchy77
    06. Studeni 2018. 09:22

Tinkica

Lenchi kada ai ti rodila a kada su te pustili doma?

Ja sam ti rodila 26.10. a pustili me 29.10.
    Evo moj porod, sad kad si rodila i nadam se da više nitko s ovog foruma neće u Vinogradsku:)
    Mene su trudovi počeli doma u 22:45,oko 3:15,budim muža i govorim mu da "mislim" da je to-to i da trebamo ići. Udaralo me sve u lumbalni dio kičme, ništa naprijed u trbuh. Dolazimo u rodilište, mene već fajn udara svakih 5 min, al hodam po mi lakše. Zaprimaju me neljubazna sestra i još manje ljubazna doktorica koju sam valjda probudila-rade obradu, ja otvorena 4cm,ctg ne pokazuje trudove. Ispunjavam onu gomilu papira pod trudovima i ulazim u rađaonu. Buše mi vodenjak i ostavljaju me samu ko psa s mužem. Nakon nekog vremena zovem ih da hoću epiduralnu, dolazi anesteziologica koja doslovno pred nama baca one moje papire na mene i naziva me nepismenom i brblja sebi nešto u facu. Hvata me panika, neznam šta sam napravila, ugl u jednoj maloj kućici zaboravila sam stavit svoj potpis (što je inačr greška sestre jer nije pregledala što sam ispunila)  Vrijeđanje se nastavlja, moj muž skače i govori joj da se nemože tako ponašati, i sam radi s anesteziolozima svaki dan u sali i da ovo još nije doživio. Odlazi nadrkano i vraća se nakon nekog vremena te mi daje epiduralnu, ja odmah osjetim da nešto tu ne štima. Ugl, dala mi je epiduralnu samo u lijevu stranu kičme-tako da sam uredno osjećala sve s desne strane makar sam dobila 2 epiduralne. Da li namjerno ili ne-neznam. Ugl, ja se otvorila 10 prstiju, imam nagon za tiskanje, sat i pol me nitko živ ne obilazi. Opez zovemo nekoga vele čekajte dok se glava spusti u kanal. U tom trenu počnu padati otkucaji srca djeteta, muž, ja i babica se pogledavamo i ona odluči da trebam roditi. Sve prođe glatko, mala je super, apgar 10/10. E sad kreće drama. Posteljica se neće spustit i drže me tako pola sata, naravno nitko me ne obilazi. U jednom trenu mi pozli i počnem gubiti svijest, kad se oko mene stvori 7 ili više njih i panika-hitna kiretaža posteljice. Uspavljuju me da naprave kiretažu-ja se probudim usred kiretže radi premale doze anestetika. Iskrvarim im na stolu tokom kiretaže, kad je sve prošlo-rezultat-epizuotomija, popucala izvana i popucana maternica iznutra. 

Lenchy77
    06. Studeni 2018. 09:23

. Smještaju u me u predrađaonu di me ostavljaju samu, u jednom trenu bljujem po sebi, gubim vid i sluh, gubim se totalno i počnem se derat da me netko obiđe (cijelo vrijeme je moje dijete bilo pored mene). Završim na 4 transfuzije krvi i onoj omaglici u glavi slušam njih kako se svađaju pored mene da ko je kriv za ovo i ko me je pustio pola sata s posteljicom unutra. Uz sve to iz mene su išli slapovi krvi, u jednom trenu je probilo madrac da sam čula kako kaplje po podu. Kasno popodne me stavljaju na odjel-dijete naravno samnom, a ja se nemogu okrenuti s boka na bok od bolova. Sam odjel babinjača neću nito komentirati-4 dana sam ležala na svojoj krvavoj plahti. 4 dana nisam oka sklopila doslovno. Nitko me nije pregledao po odlasku doma niti napravio kontrolnu krvnu sliku. Sve sam to kasnije radila sama jer sam opet završila na hitnoj zbog krvarenja i temperature. 4 dana se nitko nije osmjehnuo nito pomogao oko dojenja. Totalna nehumanost na entu, na odjelu di se dešava nešto lijepo i pozitivno. Rekla sam da u našim bolnicama sigurno više rađat neću, tolika je trauma nakon svega. 

Palcica12
    06. Studeni 2018. 10:26

Lenchy uzasno iskustvo, Boze sva sam se najezila citajuci. Zalosno je da se takve stvari desavaju u danasnje vrijeme, umjesto da pomognu da se zena sto bolje i lakse porodi oni jos idu tome da im zena skoro ne umre. Nemam rijeci. Tocno ih sve redom treba prijaviti! 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Ornica
    06. Studeni 2018. 10:58

Uh Lenchy, baš grozno.. nadam se da će se sad sve popraviti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.