Cure, ja rodila Elu oko 17:30. Ujutro oko 3 primjetila da curi voda. Bila je zelenkasta. I svašta je bilo…
Čestitam od ❤️! Nadam se da ti je iskustvo iz Vinogradske bilo ljepše nego moje:)
Ne probije vam nikako jer ima cover nego unutar covera bude komplet mokra tetra. Moderne ove i od teta šivalica još nisam probala. Zasad samo tetre i covere :) super su mi.. Samo što mi bude žao kad se komplet namoči u ta 2.5 sata.. Moja je ispaljivala projektile. Stenje tek danas jutro i evo navečer.. Do sada nije imala stenjanje…a sad kroz san već skoro sat vremena.. Pratit ću pa probat sa zvukovima za početak
Hvala ti puno za info, morala sam te zagnjaviti jer bi stvarno probala, a totalno sam izgubljena u tome. Ma brzo ces ti pohvatati njene signale 😊
Jel se muz vratio?
Mi i danas obavili Ctg. Nisu me ni gledali, samo rekli da se vidimo za 2 dana i to je to. Sad opet cekanje i iscekivanje.
Jel zna koja od vas pouzdanu metodu za poticanje trudova. Topla kupka, sex i duge setnje nisu se pokazali ucinkovitim. Vise neznam kaj jos probati. 🙄
Bok cure, kod nas nema pomaka po pitanju poroda,ubiti ajde malo ima,voda vise nije bistra nego se počela mliječiti,tako da se bližimo svakako porodu. Ali pustili su nas doma da čekamo i da dođemo u srijedu opet,ili ako se nešto ne pokrene u međuvremenu. .
Hello curke, evo da se javimo stigla Lorena danas u 7.35 h, ima 3110 g, 48 cm... Mrvica moja mala.. ☺️
Lana ja sam skakutala po lopti i hodala gore dole po stepenicama i bila me ulovila manija čišćenja pa sam isla kuhinju ribat i cucnje sam radila dok sam je ocistila 😂😂 i pokrenulo se
Lady čestitkeee dobro dosla Lorenaa ❤️❤️🎊🎊🎉🎉🎉
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Hvala cure 😘, nisam vam rekla pocelo je u ponoc odlaskom na wc, i rozim wc papirom, pa curi po nogama, pa stavila rucnik, tu i tamo malo ode isto rozana voda, u 1 poceli trudovi, u 3 sata stigla, 3 cm, ctg ocitava trudove, u pol 5 h 6 cm.. U radjaonu, u pol 6 8 cm i onda nikak, uvijek jos maalo treba, ja vicem ide van, moze netko doc, dodje, jos malo treba.. Nije ni izasla iz boksa, ja opet ide van, halo ide van, i onda druga pogleda, vec glava vani.. Jos jedan trud i gotovo.. Opet salva pohvala kako nisu ni znali za mene, valjda su me zato zaboravili.. ☺️ Tako da sam od te male mrvice zaradila 2 mini savica,dok recimo s bracom nista,a bio je puno veci.. ☺️
Lady cestitam!
Mi smo bili na pregledu, sve je isto, plodna voda mlijecna, ctg uredan, otvorena 1,5cm sve u svemu ako ne rodim opet u srijedu.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Ne probije vam nikako jer ima cover nego unutar covera bude komplet mokra tetra. Moderne ove i od teta šivalica još nisam probala. Zasad samo tetre i covere :) super su mi.. Samo što mi bude žao kad se komplet namoči u ta 2.5 sata.. Moja je ispaljivala projektile. Stenje tek danas jutro i evo navečer.. Do sada nije imala stenjanje…a sad kroz san već skoro sat vremena.. Pratit ću pa probat sa zvukovima za početak
Hvala ti puno za info, morala sam te zagnjaviti jer bi stvarno probala, a totalno sam izgubljena u tome. Ma brzo ces ti pohvatati njene signale 😊
Jel se muz vratio?
Samo ispituj.. Sad sam joj boo&boo ex tratinčica stavila i stoje joj kao široki povoj.. Dragi preko dolazi a mi ne možemo više dočekat.. U petak će joj bit 3 tjedna tako da nije previše propustio a taman smo se uskladile
Sortiraj odgovore
Najstariji