Andeo i Majchi jel ima novosti
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Dobrodošle nove bebice, mamicama brz oporavak 😘😊 čekalice izdržite još maloo 😊
Lady- svaka čast 👏, kad bi barem sve imale porod ko ti ❤
Lanchy- to je baš trauma ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo , shvaćam da se može zakomplicirati ali doktori i osoblje trebaju pomoc a ne odmoć kao u Tvom slučaju strašnooo nestručno a i nehumano 😔 želim ti brz oporavak ❤
Palcica- sve isto, kako si ti?
Ni kod mene. Jel vas boli trbuh nakon aminoskopije? Ja sam jucer cijeli dan prelezala, dok evo danas cistim od jutra. Sutra sam opet na pregledu ako se ne pokrene nesto do sutra. 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Bok cure, ni kod nas novosti, sutra ujutro opet na pregled,pa ćemo vidjeti kak su stvari,danas nam je po zadnjoj menstruacija 42 tt,a po ovulaciji bude u subotu.. nadam se da će sutra profesorica konačno odlučiti jel me budu vise porodili 🙈 sretno dalje curke, i žao mi je cure koja je opisivala ovaj porod,nadam se da u petrovoj su malo bolje stvari, za sada se nemogu žaliti na nista,osim što me ne žele jos poroditi...ali valjda bude i to ovaj tjedan
Palcica- nisu mi taj pregled radili ali jedna prijateljica veli da je njoj bilo bolno a druga samo nelagodu da je osjetila sad ne znam o čemu ovisii 🤔
Cure jel neku boli oko pupka?? Mene boli kao koža oko pupka, trtica zaboli na 3 sec i pusti nakon toga menstrualni bolovi al ne odmah onda pusti i kao da mi trne iza donji dio leđa.. beba je jako nemirna i glavicom dole baš nabija sad neznam jel me boli zato što ona tolko miče ili se nešto pokreće u 40 min sam 5 puta išla piškit i to nezz od kuda tolko imam tekućine u sebi ili se priprema ili je krenulo pa će uskoro 😅 uglavnom idem kosu prat i otuširat se 😂😂😂
Majchi- nadam se da će konačno odlučit 🙏🙏🙏
Mene sami pregled aminoskopije ne boli ali nakon pregleda sam jucer cijeli dan imala menstrualne bolove, inace prije kad sam radila u prijasnjim trudnocama nisam imala bolove poslije pregleda. Tip kad se trebam dignuti sa kreveta, skoljke, sagnuti, nasmijati se ili kuhnuti onda me dolje presjece i boli minutu-dvije. Ali kazem evo danas sam cijelu kucu ocistila i sve je ok, par puta me lagano presjeklo.
Tebi je mala nisko pa su bolovi i nelagoda jos izrazajniji. Mozda nocas i rodis, ako se sta pokrene sretno i javi se! 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Curke ja ostala evo me u pred rađaoni trudovi na 7 min kažu neće to još al ja se uplašila tih bolova oko pupka više nego pravilnog truda koje sam mjerila... Ostavili me nakraju kaže da se ne vraćam za 2 sata etooooo
Nije me bilo tjedan dana s dobrim razlogom, rodila sam prije tjedan dana naseg bebaca na 37+5. :) :) Malisan od 2800g i 48 cm.
Izuzetno neocekivan porod, pisala sam tu da apsolutno nikakve simptome pripreme za porod nisam imala, bebac je bio jos visoko, a noc prije smo bili s prijateljima cijelu vecer i meni je bilo skroz super. Drustvo otislo oko ponoci, ja na spavanje, u 1:30 se probudila i trcala na WC. Bilo je svega na WCu , ciscenje i trudovi, bila sam uvjerena da je ciscenje od obilne vecere a trudovi da su samo bolovi koje dobijes uz proljev. Tek me uvjerio krvavi sluzni cep nakon par sati. Nije popustalo, kontrakcije su bile na 5 min razmaka, dosli u bolnicu oko 5:30. Vec tad sam bila umorna s obzirom na cijelu noc nespavanja. Na dolasku u bolnicu iznenadjenje, vec 7 cm otvorena!
Svi su bili dosta pozitivni da ce biti brz i lagan porod. Medjutim beba se nikako nije htjela spustiti, na kraju smo poslije dripa i sveg moguceg zavrsili na carskom u 16h. :( Napatila sam se dosta na porodu prije carskog, epiduralna nije skroz djelovala. Bas sam bila uzasno razocarana i malo sokirana s tim svim sto se desilo, od neocekivanog i malo preranog poroda do carskog nakon sto je tako super krenulo. Kaze doktorica da nema objasnjenja zasto se nije spustio, pogotovo jer je tako mini beba, ja sam dobro tiskala, nije bilo problema s posteljicom ili pupcanom vrpcom itd. Kaze ili je bio u nekoj losoj poziciji na izlasku ili su mi kosti zdjelice preuske za prirodni porod pa bi me poslala na magnetsku kasnije da vidimo sto ima smisla za iduci porod. Izgleda da se raniji porod desio jer mi se cervix vec ranije poceo malo skracivati, pa se u zadnjim tjednima jednostavno lako skroz otvorio.
Oporavak super, prva noc nakon carskog je uzasna i teska, kasnije ok. Cimerica u sobi rodila par sati prije mene vaginalno pa sam vidjela kolika je razlika njoj i meni prvi dan za kretati se. Malo su me pucali hormoni jer nikako da isprocesiram porod plus to sto mi je prvo dijete pa nam je sve nepoznato. Samo sam ponavljala nakon poroda da se nije jos trebao roditi, bas mi je bilo krivo i tesko to. Hormoni nakon poroda su bas uzas. Bebac je dobro i zdrav s obzirom na malo raniji porod, apgar 9/10. Ulovio zuticu i gubio na tezini pa su inzistirali na dohrani. Sad nam zbog uvodjenja bocice sisanje nikako ne ide :( mali ne zna sto raditi sa sisom. Mucimo se s tim dosta a ne bi htjela samo na dohranu. Inace je dobra beba. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji