Hej curke. I mi danas obavili ctg, koji je uredan, ja zatvorena a danas nam je termin. Bas mi je to nekak tesko palo. Nadala sam se da je bar nesto pocelo, kad ono nista... 😔
Anđeo mene je jucer boljelo nakon pregleda i aminoskopije, curila mi je smeda krv tj. iscjedak koji je stalo do jutra i ti lagani bolovi isto. Sad ovisi, najbolje ti je da pratis stanje ako se pojacava bol odi nazad da te pogledaju. Meni je danas oko 13h ispao sluzni cep. Bas sam osjetila kako ispada dok sam bila na wc-u. Kad ono pogledam u skoljku vidim sluzni. Pa si mislim ok izdrzi jos do ponedjeljka ili rodi danas. Kao da se mene pita. 🤣 Dobro sluzni ne znaci odmah nuzno porod pa se tjesim da imam vremena do ponedjeljka, jel evo ja se osjecam top! 😂
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Evo i ja bila danas na CTG, 39+1. Sve u redu, ocitan je jedan jaci trud 75 mmHg koji nisam ni osjetila, eventualno samo menga pritisak u trbuhu. Na pregledu zatvorena uloziva 1/2 clanka prsta. Poslije pregleda me bas nekako peklo dolje.. cekamo i dalje..
Nas_bebac - 😱😱😱 nejdem nazad dok se Baš ne pojača evo trenutno je jače nego prije čak sam zaspala pa me probudilo al možda se i smiri
Palcica- meni ti je sluzni prije cca 2 tjedna ispao 😂 i mislila sam eto to je to, kad ja još u komadu nadam se da će tebi prije al dogovorile smo se da preskacemo nedjelju 😋
Lana- 🙏🙏 da se pokrene nešto do idućeg pregleda , kad imaš opet?
Oranica- znači i tebi neke nepravilne ocitava, ja sam sestru pitala jel ne razumijem se u taj ctg nešto je promrmljala reko molim nisam vas čula pa se scimala i kaže ocitava al ništa pravilno ne brinite.
Jel zna netko objasniti kako bi trebao izgledati taj pravilan trud na ctg-u?
Anđeo, sad krece ctg svaka 2 dana. U pon se opet moram javiti u TA
Svaki put kad na taj ctg pogledam mi se cini ko da je zabiljezio barem jedan trud, da mi na nalaz doktor napisao da nema kontrakcija, tak da to fakat ne kuzim 🙄
Jao cure ksd vas cujem a ja jos ni ne znam sto je ctg jer ga do termina necu ni vidit...kod mene nikakvih naznaka...ni braxton-h .ne kuzim...nista...zato veceras ja i beba idemo malo u grad u zivot :-)) ..mozda se pokrenemo iza..
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Amđeo ako je lazan odi pod tus smirit ce se ja ti neznam kako izgleda pravi trud na ctg-u jer ja sam imala trudove a ctg nije ocitavao paa... E i da meni ni jedan nije dosao od leđa svi su bili odispred opisala bi ih kao jakeeee menstrualne grceve i tako do kraja 😊
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ajde cure vas bar nakace na to za trudove, ja sam radala nisam bila pristekana na to 🤔
U splitu u TA te sonde ni nema, a u radaoni samo bog zna zasto me nisu spojili 😆
Ni meni ctg u prvoj trudnoći nije ocitavao trudove i isto ih nisam imala iz ledja, samo me dolje bolilo ko da cu mengu dobit..a kako ce sad bit vidit cemo.. Spremna na sve.. Samo da krene vise.. ☺️
Tjesi me kad cujem da vas ima jos bez ctg a u nas do termina pregled u mog ginica u srijedu i onda do termina nista....cak on vjerovatno nece gledati ni jesam li otvorenA jer po njegovom je to sad bespotrebno...tako da cekamo u neizvjesnosti potpunoj :-))
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji