Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Majchi511
    01. Studeni 2018. 10:47

Palcica12

Gotovi smo, plodna voda mlijecna, ctg uredu opet za dva dana. Guramo i dalje 😀

Mi smo se srele u petrovoj, taman sam ja bila gotova s ctgom i čekala da ga očita, tebe su smještale na ctg 😁😁 nemamo nikakvih trudova,sutra po dogovoru u pola 7 krece indukcija, osim ako se nekaj ne pokrene prije, a pošto se ništa ne dešava iovako, mislim da je onda sutra to to..

• LadyDi19
    01. Studeni 2018. 15:03

Hello curke, nema bebaca.. Mene danas uhvatila manija ciscenja po kuci, nadam se da bude sad za koji dan.. Ovaj moj zlocko veci po cijeli dan vice seka dodji, a seka ga nis ne slusa, pa onda kaze mama nece seka..reko nece vidis kako je zlocesta.. ☺️ 

Palcica12
    01. Studeni 2018. 17:02

Majchi jesi ti plava? Ona kaj je sjedila nasuprot mene? Ja sam bila prvi put gore na ctg-u, bas me nikad nije zapelo gore raditi uvijek dolje u TA, gore sam dosla samo na porod. Sad sam u subotu opet narucena. Znaci sutra si sa svojom bebicom, ajme sretno! 😀

I ja sam jucer cistila kao luda ali nista od poroda, a mislila sam ako se nesto pokrene da sve bude cisto iako uz troje djece ne bude bas dugo, sve uspiju za jedan dan razbacati i sprljati, tako da ja i kad dodem iz bolnice znam da ce sve opet biti kaos. Ajde bar ce mi mama doci doma pocistit prije nego sto dodem.

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

• Majchi511
    01. Studeni 2018. 17:46

Palcica12

Majchi jesi ti plava? Ona kaj je sjedila nasuprot mene? Ja sam bila prvi put gore na ctg-u, bas me nikad nije zapelo gore raditi uvijek dolje u TA, gore sam dosla samo na porod. Sad sam u subotu opet narucena. Znaci sutra si sa svojom bebicom, ajme sretno! 😀

I ja sam jucer cistila kao luda ali nista od poroda, a mislila sam ako se nesto pokrene da sve bude cisto iako uz troje djece ne bude bas dugo, sve uspiju za jedan dan razbacati i sprljati, tako da ja i kad dodem iz bolnice znam da ce sve opet biti kaos. Ajde bar ce mi mama doci doma pocistit prije nego sto dodem.

Da,da ta sam 😁 ja sam već nekih 5 puta bila tam,imala sam tak dogovor s doktorima, i manje je čekanja nego u trudnickoj.. Da, evo sad je još drustvo kod nas zadnji pozdravi 😂😂 sutra u ovo vrijeme nadam se da već cicamo i mazimo se.. javim doživljaje cim cu moci...

Palcica12
    01. Studeni 2018. 19:11

Jao...bas super! 😀 Sretno i javi se kad budes mogla.
    Zelim vam da se sto prije mazite, grlite, cickate i ljubite, jos jednom sretno! 😍

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Endzrue
    01. Studeni 2018. 19:13

Da li je koja mama imala proljev nakon poroda.. Evo 12 dana nakon me opralo grčenje u želucu i 15min poslije na wc dušu očistila.. Uz to mi izbacio jučer herpes a 3 dana prije isto proljev. Inače sam na antibiotiku od izlaska iz bolnice i pijem željezo jer sam izgubila puno krvi 

Palcica12
    01. Studeni 2018. 19:29

Endzrue

Da li je koja mama imala proljev nakon poroda.. Evo 12 dana nakon me opralo grčenje u želucu i 15min poslije na wc dušu očistila.. Uz to mi izbacio jučer herpes a 3 dana prije isto proljev. Inače sam na antibiotiku od izlaska iz bolnice i pijem željezo jer sam izgubila puno krvi

Bas mi je zao, mozda si pokupila neku virozu. Nisam imala takvo iskustvo poslije poroda, jesam dan prije poroda. Isto povracanje i proljev pa nakon par sati porod. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Baby.nb1
    01. Studeni 2018. 20:50

Endzrue

Sta pijes za zeljezo? Ja od pocetka proslog tjedna na Heferol kapsulama i jucer i danas me stomak zaserafio i isto proljev. Al sad kad gledam ak je do tableta, ne bi onda tek nakon 10 dana valjda... Da nije stvarno neka viroza

url=https://lilypie.com]

01. Studeni 2018. 20:52

Meni je Heferol napravio zatvor uzasan. Na svoju ruku sam ga prestala piti. Filat cu se prirodnim podizacima zeljeza. Ali pise u nuspojavama da je moguc i proljev. 

Baby.nb1
    01. Studeni 2018. 21:32

KikeS

Meni je Heferol napravio zatvor uzasan. Na svoju ruku sam ga prestala piti. Filat cu se prirodnim podizacima zeljeza. Ali pise u nuspojavama da je moguc i proljev.

Da, rekla mi je doktorica da on il zatvori ili suprotno. Vidjet cu hoce se smiriti, ako ne trazit cu je nesto drugo jer bi ga trebala 4 mj piti, a bas da 4 mj imam proljev svaki dan...
    Ne znam kako je tebi, al meni je zeljezo jako nisko, 2 i rekli su mi da ga je u takvim situacijama gotovo nemoguce podignuti samo prehranom, bez lijekova

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.