Gotovi smo, plodna voda mlijecna, ctg uredu opet za dva dana. Guramo i dalje 😀
Mi smo se srele u petrovoj, taman sam ja bila gotova s ctgom i čekala da ga očita, tebe su smještale na ctg 😁😁 nemamo nikakvih trudova,sutra po dogovoru u pola 7 krece indukcija, osim ako se nekaj ne pokrene prije, a pošto se ništa ne dešava iovako, mislim da je onda sutra to to..
Hello curke, nema bebaca.. Mene danas uhvatila manija ciscenja po kuci, nadam se da bude sad za koji dan.. Ovaj moj zlocko veci po cijeli dan vice seka dodji, a seka ga nis ne slusa, pa onda kaze mama nece seka..reko nece vidis kako je zlocesta.. ☺️
Majchi jesi ti plava? Ona kaj je sjedila nasuprot mene? Ja sam bila prvi put gore na ctg-u, bas me nikad nije zapelo gore raditi uvijek dolje u TA, gore sam dosla samo na porod. Sad sam u subotu opet narucena. Znaci sutra si sa svojom bebicom, ajme sretno! 😀
I ja sam jucer cistila kao luda ali nista od poroda, a mislila sam ako se nesto pokrene da sve bude cisto iako uz troje djece ne bude bas dugo, sve uspiju za jedan dan razbacati i sprljati, tako da ja i kad dodem iz bolnice znam da ce sve opet biti kaos. Ajde bar ce mi mama doci doma pocistit prije nego sto dodem.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Majchi jesi ti plava? Ona kaj je sjedila nasuprot mene? Ja sam bila prvi put gore na ctg-u, bas me nikad nije zapelo gore raditi uvijek dolje u TA, gore sam dosla samo na porod. Sad sam u subotu opet narucena. Znaci sutra si sa svojom bebicom, ajme sretno! 😀
I ja sam jucer cistila kao luda ali nista od poroda, a mislila sam ako se nesto pokrene da sve bude cisto iako uz troje djece ne bude bas dugo, sve uspiju za jedan dan razbacati i sprljati, tako da ja i kad dodem iz bolnice znam da ce sve opet biti kaos. Ajde bar ce mi mama doci doma pocistit prije nego sto dodem.
Da,da ta sam 😁 ja sam već nekih 5 puta bila tam,imala sam tak dogovor s doktorima, i manje je čekanja nego u trudnickoj.. Da, evo sad je još drustvo kod nas zadnji pozdravi 😂😂 sutra u ovo vrijeme nadam se da već cicamo i mazimo se.. javim doživljaje cim cu moci...
Jao...bas super! 😀 Sretno i javi se kad budes mogla.
Zelim vam da se sto prije mazite, grlite, cickate i ljubite, jos jednom sretno! 😍
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Da li je koja mama imala proljev nakon poroda.. Evo 12 dana nakon me opralo grčenje u želucu i 15min poslije na wc dušu očistila.. Uz to mi izbacio jučer herpes a 3 dana prije isto proljev. Inače sam na antibiotiku od izlaska iz bolnice i pijem željezo jer sam izgubila puno krvi
Da li je koja mama imala proljev nakon poroda.. Evo 12 dana nakon me opralo grčenje u želucu i 15min poslije na wc dušu očistila.. Uz to mi izbacio jučer herpes a 3 dana prije isto proljev. Inače sam na antibiotiku od izlaska iz bolnice i pijem željezo jer sam izgubila puno krvi
Bas mi je zao, mozda si pokupila neku virozu. Nisam imala takvo iskustvo poslije poroda, jesam dan prije poroda. Isto povracanje i proljev pa nakon par sati porod.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Sta pijes za zeljezo? Ja od pocetka proslog tjedna na Heferol kapsulama i jucer i danas me stomak zaserafio i isto proljev. Al sad kad gledam ak je do tableta, ne bi onda tek nakon 10 dana valjda... Da nije stvarno neka viroza
url=https://lilypie.com]
Meni je Heferol napravio zatvor uzasan. Na svoju ruku sam ga prestala piti. Filat cu se prirodnim podizacima zeljeza. Ali pise u nuspojavama da je moguc i proljev.
Meni je Heferol napravio zatvor uzasan. Na svoju ruku sam ga prestala piti. Filat cu se prirodnim podizacima zeljeza. Ali pise u nuspojavama da je moguc i proljev.
Da, rekla mi je doktorica da on il zatvori ili suprotno. Vidjet cu hoce se smiriti, ako ne trazit cu je nesto drugo jer bi ga trebala 4 mj piti, a bas da 4 mj imam proljev svaki dan...
Ne znam kako je tebi, al meni je zeljezo jako nisko, 2 i rekli su mi da ga je u takvim situacijama gotovo nemoguce podignuti samo prehranom, bez lijekova
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji