Haha, ja sam joj obukla obican body i na kraju se nismo ni slikale jer sam bila preiscrpljena.. obe smo isle ravno u krevet 🤣 i rekla muzu da mi donese carape ali nisam specificirala kakve pa mi je donio prugaste za kombinirati s balerinkama i tajicama s uzorkom 🤦♀️
Haha super, prepustim li muzu i mi cemo izaci u svim mogucim bojama i uzorcima..ali to je sve nebitno, samo da sve dobro prodje :-))
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Majchi, navijamo da se nekaj pokrene što prije! 💪😁
Anđeo, baš smo blizu s terminima! Mi bumo rodili sa Svetom duhu! Ti?
Ostale curke, di vi planirate roditi?
Jel vam već dosta čekanja? 😂
Svim friškim mamicama, bravo za sve kaj ste prošle! Kapa do poda! 💪 Čestiiiiitkeeeee!!! 💕💕
Isto Sveti Duh 👏👏🤣, u pon 1. Put u TA kod doktorice Alenke Akšamije, jesi ti već bila u trudničkoj?
Jeeej! Možda se i sretnemo! 😁😉 Ja sam prvi put u TA prošlu srijedu. Na.37+3. Odradili samo urin, vaganje, tlak, uzv i razgovor. Bez pregleda i ctga. Dr. rekao da bumo ostatak sljedeću srijedu. Ne znam zakaj… Ali svidio mi se. Skroz neki ok čovjek. Dr. Prka. Ti si birala doktoricu?
Jesam, po preporuci ću kod nje ali sutra je prvi put vidim isto me zanima kakva je..
Čestitam Aurora, Jelena i Lenchy!!! ❤️❤️❤️
Čitam vas i pratim samo ne stižem pisati. Puse! 😘
Dobro jutro!
Kako smo danas?
Nas dvije smo jos 2u1, nama se i dalje ne zuri. 🤣
Kakvi su vam planovi danas jel ima koja pregled?
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
I mi jos uvijek 2 u 1. Sutra imamo pregled, pa cemo vidjet dal se kaj pokrece ili jos nista.
Jutro cure, i mi smo još u komadu 40+6 danas.. upravo čekamo ctg i pregled da vidimo jel bude ubrzo šta, jel ja iskreno nista ne osjećam da se promjenilo 🙈
Znaci nasim bebicama se ne zuri. Ja sam trebala u subotu obaviti prvi TA pregled ali je doktor imao hitni slucaj, sad ga moram zvati pa cemo vjerojatno sutra ujutro. On meni dolazi u bolnicu obaviti sve pa se moram po njemu ravnati. Sutra nam je i termin ali ni ja nista ne osjecam, cak se osjecam poletno, mogla bi cak i trcati koliko imam energije.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Jutro,
Mi se spremamo lagano za pregled, noćas su me 3 puta bolovi probudili onako kao da trebam dobit (menstrualni) do sada me par puta zabolilo tako Al nikad ovom jačinom i tolko puta 🤔 vidit ćemo...
Curke imam pitanje, sad sam u 36. tjednu, iduci tjedan idem na pregled u TA. Na zadnjem pregledu u 34.mi je doc rekla da sam otvorena prst i da mirujem do 37.tjedna, ja se osjecam super, nemam bolova, nemam ni nekih kontrakcija, receno mi je samo da pijem magnezij...a i stvarno se pridrzavam mirovanja i uglavnom sam u lezecem polozaju. E sad u zadnjih par dana sam primjetila malo jaci iscjedak (inace ga nisam imala bas tokom trudnoce), onako smrkljasti (ne znam kako ljepse to opisati 😁) al samo na papiru i to ujutro, kasnije tokom dana nista. Isto tako imam osjecaj da se moj decko malo primirio.. osjetim ja njega i dalje svaki dan al nekako je to slabije nego prije tipa 2 tjedna..prva mi je trudnoca i jakooo dugo se na nju cekalo pa mi je sve novo i sve me brine.. Ako ima netko da je imao slicna iskustva pliz utjesite malo 😊
#šmemil
Sortiraj odgovore
Najstariji