Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hortensia
    27. Listopad 2018. 15:58

A  ono ne znam ni ja...ja sam sve peglala sad unaprijed dok imam vremena ali kad to potrosimo vjerovatno cemo peglat samo bodice i tetre...ja imam od najmanjeg broja bodice i hlacice s nogicama...i sad mogu jos uzet neko kao plis odjelo bez rukava...ili pravo zimsko odjelce kao krzno...a to mi se cini previse...dapace i medic preko hlacica mi je ne znam....ono jedan rukav a dva para nogavica

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

• LadyDi19
    27. Listopad 2018. 16:37

Meni je 5.11. termin, ali vec dva dana povracem i sjedim na wc, poceli su lagani menstrualni bolovi.. Nadam se da ce sto prije.. U srijedu idem ponovo u TA, procjena je da ce cura bit ko i braco oko 3700 g

maslacko456
    27. Listopad 2018. 17:06

Klokse sretno novim mamama a i vama cekalicama 😂 meni se cinilo da zadnjih 2 tjedna traje duze nego cila trudnoca 😂
    Ja sam peglala samo prvu turu robice za nju, sad vise nista i nema nikakvu reakciju.. 
    Za izlazak pripremite i komplet u vecoj velicini.. broj 50 nismo uopce koristili jer je bila veca

• Majchi511
    27. Listopad 2018. 17:21

Nama je prije 3 tj cura procijenjena na 3200 nadam se da nije prešla 4 kg 🙈 za izlazak smo pripremili veličinu 50 i 56 pa ćemo vidjeti u kaj ce stati, ja se nadam da bude mogla u 50 bar tjedan dana da iznosi bar jednom kaj sam joj sve kupila 😂 a kompletić sam slozila i sadrži: body,štramplice,tajce,haljinicu,vesticu,čarapice i kapicu. Još sam stavila u jaje dekicu koju muz mora ponesti i gornji dio od jajeta onaj zaštitni. Mislim da će to biti ok od odjeće, nebi joj smjelo biti hladno, uostalom imamo sreće uvijek blizu bolnice si stati, pa će praktički "vani" biti eventualno 5 minuta od bolnice do auta.. Jedino cure koje su to prošle da kažu ako treba kaj nadodat 

maslacko456
    27. Listopad 2018. 18:09

Majchi511

Nama je prije 3 tj cura procijenjena na 3200 nadam se da nije prešla 4 kg 🙈 za izlazak smo pripremili veličinu 50 i 56 pa ćemo vidjeti u kaj ce stati, ja se nadam da bude mogla u 50 bar tjedan dana da iznosi bar jednom kaj sam joj sve kupila 😂 a kompletić sam slozila i sadrži: body,štramplice,tajce,haljinicu,vesticu,čarapice i kapicu. Još sam stavila u jaje dekicu koju muz mora ponesti i gornji dio od jajeta onaj zaštitni. Mislim da će to biti ok od odjeće, nebi joj smjelo biti hladno, uostalom imamo sreće uvijek blizu bolnice si stati, pa će praktički "vani" biti eventualno 5 minuta od bolnice do auta.. Jedino cure koje su to prošle da kažu ako treba kaj nadodat

Mislim da ti je to dosta, kod nas je sad 9 stupnjeva i ja joj obucem body, majcu, hlace, preko vesticu i kapicu... kad smo isli iz bolnice pitala sam sto nositi i rekla je da ne pretjerujemo s robicom na njoj nego da radije stavimo 2 dekice. Da ce joj to bolje regulirati toplinu 

• Anđeo_
    27. Listopad 2018. 18:21

Ja općenito skoro sve peglam, tako da ću definitivno i bebino neznam kako cu stic al bar ono šta ide do kože i tetra pelene
    Izlazak iz bolnice - imam kao hlačice one s stopalima kako ja velim i ispod ću čarapice, bodi i majčicu broj 50 klasika ništa posebno, mislila sam još nešto kupit ali stvarno imam previše toga
    Jastuk nam stiže za koji dan 😍😍😍 nadam se da neću prije rodit, jedino šta će bit sličica anđela ne ime al ovakav 

Bijeli i tu di je glavica anđeo
    Bijeli i tu di je glavica anđeo

• Anđeo_
    27. Listopad 2018. 18:22

27. Listopad 2018. 18:41

andeo, pa preslatko 😍
    Da, slazem se, uzmite 56 bolje, pa i da je malo komodnije nema veze.
    Al sam skuzila da je H&M realna velicina, Lidl su mi veci modeli, a Pepco pak manji 😅 Al sta mu je vece ja to uredno prefrknem. S tim da ga siroko povijam unazad par dana pa mi se sva roba cini manja 🙈

Bruna92
    27. Listopad 2018. 20:45

Maloprije mi je bila svekrva, dosla posuditi peglu i govori mi kako je neka njena prijateljica pitala za mene i da joj je ona rekla da sam dobro, da sam se udebljala, da sam se svugdje popunila... Sta noge, ruke, trbuh... 
    Ja stojim i gledam u nju onako, zasto mi tako nesto govoris... Bas me nekako izbacila iz takta i pogodila u bolnu tocku skoro svake trudnice 😒

Lenchy77
    27. Listopad 2018. 20:54

Bruna92

Maloprije mi je bila svekrva, dosla posuditi peglu i govori mi kako je neka njena prijateljica pitala za mene i da joj je ona rekla da sam dobro, da sam se udebljala, da sam se svugdje popunila… Sta noge, ruke, trbuh…
    Ja stojim i gledam u nju onako, zasto mi tako nesto govoris… Bas me nekako izbacila iz takta i pogodila u bolnu tocku skoro svake trudnice 😒

I mene je moja baba častila tako od prvog dana trudnoće, inače smo jako povezane pa ni meni nije jasno. Danas mi je došla u bolnicu 2i dan od poroda i tapka me po trbuhu i veli "skinut češ ti to"  reko jako mi je to bitno trenutno😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.