Dobar dan svima! Prvo čestitam svim novopečenim mamama (i tatama) :). Pratim vas redovito no nisam aktivna.. danas smo 38+3 i nema naznaka da ćemo se curka i ja skoro vidjeti. Prošli tjedan bila prvi put u trudničkoj ambulanti na Merkuru, CTG i pregled (zatvorena). Mogla bi ovako mjesecima još da mi ne trnu prsti i nisu ukočene šake obje ruke..dan i noć.. mislim da ću poluditi.. psihičke pripreme da nešto izvadim iz torbe ili navučem hlače.. užasan osjećaj.. Sretno nam svima :)
Isto je i meni. 😖😖😥😥 I to od 6. mjeseca trudnoće. Bilo je "podnošljivo" prvi mjesec dana kad su bolovi i trnci bili samo noću. Onda je sve krenulo nizbrdo i uopće nije prestalo. 24/7. Nikad u životu nisam mislila da će mi tako nešto biti najgore u trudnoći... Vele karpalni tunel... Ništa, ali baš ništa meni ne pomaže... 😢 Al evo, nadam se da će prestati nakon poroda. Trenutno me brine kako ću uopće odraditi taj porod obzirom da su mi šake takve kakve jesu... Tj. ne šake, nego prva tri prsta i polovica prstenjaka. Jel i tebi tako?
Ja sad u busu na putu iz Vinogradske, ujutro od 8 ...
Po ZM danas termin, dolje skroz zatvoreno
Ja sad u busu na putu iz Vinogradske, ujutro od 8 …
Po ZM danas termin, dolje skroz zatvoreno
Kaj kažu, kad opet TA?
Po ZM danas termin, dolje skroz zatvorenoKaj kažu, kad opet TA?
Za tjedan dana ako ne krene prije.
Hvala Maslacko456 na savijetu. Gdje si kupila steznik za ruku?
Lidach2014, najviše mi trnu prva tri prsta nešto manje prstenjak a skoro sve sto mogu radim s malim prstićima koji me počinju boljeti od napora...jesi ti probala s ovim steznicima?
Ja se nadam da će ovo proći magično poslije poroda jer ne znam kako s ovakvim rukama i previti bebu..
Po ZM danas termin, dolje skroz zatvorenoKaj kažu, kad opet TA?
Za tjedan dana ako ne krene prije.
Držim fige da se nekaj pokrene! 💪💪
Lidach2014, najviše mi trnu prva tri prsta nešto manje prstenjak a skoro sve sto mogu radim s malim prstićima koji me počinju boljeti od napora…jesi ti probala s ovim steznicima?
Ja se nadam da će ovo proći magično poslije poroda jer ne znam kako s ovakvim rukama i previti bebu..
Isto kao i ja. Stvarno funkcioniram ko invalid. Bila sam kod doktorice opće prakse zbog upale sinusa i grla, pa sam se i njoj požalila zbog karpalnog, ali i ona je.rekla isto kao i svi drugi... Vidjet ćemo hoće li proći poslije poroda... Ako ne, onda slikanje i ortoped ako slike potvrde sumnje...
Steznike nisam probala, al si prije spavanja imobiliziram šake, no uopće ne pomaže... A valjda bumo zdurale! 😃😉💪
Lidach2014, najviše mi trnu prva tri prsta nešto manje prstenjak a skoro sve sto mogu radim s malim prstićima koji me počinju boljeti od napora…jesi ti probala s ovim steznicima?
Kupila sam u ljekarni.. Meni je doktorica rekla da dosta doktora ne daje ista jer kao proci ce kad zavrsi trudnoca ali ja sam joj rekla da mi da bilo kakav savjet jer je to pocelo u 5 mj a ja sam radila do 9 mj trudnoce.. nisam mogla nista obaviti.. meni bi bilo najgore ujutro kad bi se probudila, pa bi ruke drzala iznad glave nekih 20 min pa bi se smirilo i onda ponovno popodne.. ovi steznici su me spasili
Kupila sam u ljekarni.. Meni je doktorica rekla da dosta doktora ne daje ista jer kao proci ce kad zavrsi trudnoca ali ja sam joj rekla da mi da bilo kakav savjet jer je to pocelo u 5 mj a ja sam radila do 9 mj trudnoce.. nisam mogla nista obaviti.. meni bi bilo najgore ujutro kad bi se probudila, pa bi ruke drzala iznad glave nekih 20 min pa bi se smirilo i onda ponovno popodne.. ovi steznici su me spasili
Ja bum sad izgurala do kraja, pa ćemo vidjeti kako će bit poslije poroda... A onda ćemo krenut dalje ako se nista ne promijeni...
Sortiraj odgovore
Najstariji