Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    27. Listopad 2018. 21:15

Ajoooj cureee, mislila sam da pisem na zimskima... Upala sam vam malo ko padobranac jer bacim oko i na vas 😂😂 sorry curkeee 

Isssa
    27. Listopad 2018. 21:45

Čekalice ima vas još, brzo će to, čekamo i bodrimo sve do zadnje, baš me zanima koja će zatvoriti temu 🤔😀
    Kaj se tiče odjeće za bebice, evo moj je rođen sa 2850, veličina 50 mu je bila komotna i nosio je tu veličinu 3 tjedna, 56 je nosio 2 tjedna, H&M 56 još uvijek nosi, Pepco ima manje modele, 62 od Pepca mu je sad taman a ima 4600 sada, Lidl 62 je još veliko. Peglala sam sve za prvo nošenje, sada ništa 😊, Persil baby je bacanje novaca, kakicu ne opere uopće tako da sam odustala od toga, sve perem u običnom arielu i stavim dodatno ispiranje, omekšivač sam probala staviti od Becutana ali nema potrebe jer mi je sve mekano jer sušim u sušilici. 
    Nadam se da sam pomogla bar malo 😀
    Sretnoooo

• Anđeo_
    27. Listopad 2018. 23:19

Ma ta robica me baš buni 😂 Imam par kom. 50 ostalo sve 56 i 62 lako nadokupim a vjerujem da ćemo puno i dobit.. I ja sam primjetila da Lidl npr. Bodi malo veći nego od drugdje..

Jedna prigodna za one koje više  nisu 2u1 😂
    Jedna prigodna za one koje više  nisu 2u1 😂

• Lidach2014
    28. Listopad 2018. 11:55

Anđeo_

Lidach2014

Majchi, navijamo da se nekaj pokrene što prije! 💪😁
    Anđeo, baš smo blizu s terminima! Mi bumo rodili sa Svetom duhu! Ti?
    Ostale curke, di vi planirate roditi?
    Jel vam već dosta čekanja? 😂
    Svim friškim mamicama, bravo za sve kaj ste prošle! Kapa do poda! 💪 Čestiiiiitkeeeee!!! 💕💕

Isto Sveti Duh 👏👏🤣, u pon 1. Put u TA kod doktorice Alenke Akšamije, jesi ti već bila u trudničkoj?

Jeeej! Možda se i sretnemo! 😁😉 Ja sam prvi put u TA prošlu srijedu. Na.37+3. Odradili samo urin, vaganje, tlak, uzv i razgovor. Bez pregleda i ctga. Dr. rekao da bumo ostatak sljedeću srijedu. Ne znam zakaj... Ali svidio mi se. Skroz neki ok čovjek. Dr. Prka. Ti si birala doktoricu?

• Lidach2014
    28. Listopad 2018. 11:59

Maggie

Da isti termin❤️ po svemu sudeći ti ćeš prije mene, kod mene se ništa ne događa još.😂 Mi smo malo manji, oko 2700g sad i procjena do poroda oko 3kg. To je još i odlično sada jer je bilo strahova prije da bi mogla biti premala beba pa bi bila hitna indukcija ako ne dobiva na težini. Srećom sve pet zasad, nema problema s posteljicom i protokom krvi. To što je manji ne smeta da me svejedno rasturaju kukovi preko noći 😂. Još je bilo dobro do prije par dana, a sad koma.

Ja imam isti problem s kukovima. I to već dosta dugo... Al moja beba malo veća. 3700 u 38. tjednu. Iako, očito to nema veze. Ak nekaj mora bolit, mora! 😁 To je sve u rok službe!

• Lidach2014
    28. Listopad 2018. 12:03

hortensia

Ej cure i ja sam blizu s terminom ali imsm feeling ko da nece jos mjesec dana…jos nije sve do kraja poslozeno u torbi za rodiliste a imam i posteljinice jos za ispeglat!! Beba 2800 u srijedu bila,,sad me uglavnom prepada sa nekim cudnim trzajima…nadam se da je sve okk…moze pitanje…sto ste tocno od robice pripremile za izlazak …cure su prije pisale ali evo mi smo 11 mjesec… hladnije je pa me zanima???

Kad je termin? Ja.sam.spremila sve za bolnicu, ali nisam još smislila kaj bumo bebi obukli... Nemrem se odlucit, kad je vrijeme svaki dan, u najmanju ruku, čudno! Ko zna kakav će dan biti kad ćemo ići domeka! Bum prepustila dragom nek pokupi nekaj! 😂😂😉😉

• Maggie
    28. Listopad 2018. 12:23

Isssa

Čekalice ima vas još, brzo će to, čekamo i bodrimo sve do zadnje, baš me zanima koja će zatvoriti temu 🤔😀
    Kaj se tiče odjeće za bebice, evo moj je rođen sa 2850, veličina 50 mu je bila komotna i nosio je tu veličinu 3 tjedna, 56 je nosio 2 tjedna, H&M 56 još uvijek nosi, Pepco ima manje modele, 62 od Pepca mu je sad taman a ima 4600 sada, Lidl 62 je još veliko. Peglala sam sve za prvo nošenje, sada ništa 😊, Persil baby je bacanje novaca, kakicu ne opere uopće tako da sam odustala od toga, sve perem u običnom arielu i stavim dodatno ispiranje, omekšivač sam probala staviti od Becutana ali nema potrebe jer mi je sve mekano jer sušim u sušilici.
    Nadam se da sam pomogla bar malo 😀
    Sretnoooo

Hvala ti Issa! Baš je teško s tim veličinama. Već su mi svi rekli da jako brzu prerastu, ali tko god da je rekao, njihove bebe su bile veće. Za mog malog miša mi je teško procijeniti koliko će dugo nositi 50 i 56... vidjet ćemo kad dođe. Joj moram provjeriti koliko imam od veličine 62, mislim da nemam dovoljno bodija još pa ćemo trčati u dućan. 😂 I mi ćemo sušiti u sušilici. Dobili smo jedan tako slatki zimski kompletić ali od vune, i već se uspio skupiti nakon prvog pranja, nije ni bio u sušilici. bilo mi je tako žao ali evo zbilja ne kužim tko proizvodi takvu glupost. Bio je veličina 56 a sad je negdje između one za nedonoščad i za barbike. 😂

Anđeo ovo je preslatko baš. Mi na kraju nismo kupili nikakav jastuk, a šteta jer ima baš slatkih. Još se premišljam.

• Maggie
    28. Listopad 2018. 12:28

Lidach2014

Maggie

Da isti termin❤️ po svemu sudeći ti ćeš prije mene, kod mene se ništa ne događa još.😂 Mi smo malo manji, oko 2700g sad i procjena do poroda oko 3kg. To je još i odlično sada jer je bilo strahova prije da bi mogla biti premala beba pa bi bila hitna indukcija ako ne dobiva na težini. Srećom sve pet zasad, nema problema s posteljicom i protokom krvi. To što je manji ne smeta da me svejedno rasturaju kukovi preko noći 😂. Još je bilo dobro do prije par dana, a sad koma.

Ja imam isti problem s kukovima. I to već dosta dugo… Al moja beba malo veća. 3700 u 38. tjednu. Iako, očito to nema veze. Ak nekaj mora bolit, mora! 😁 To je sve u rok službe!

I mene ti kukovi muče valjda otkad je imao jedva kilu. 😂 Mislim da nije to do težine bebe nego do hormona itd. Ali bilo je podnošljivo do sad, no sad zadnjih dana me ubijaju. Ali to je sve normalno. Onda se malo dignem usred noći, prošećem, pojedem nešto, pročitam knjigu i tako.. noćna smjena skroz. 😂 Još 2 tjedna i to je to. Mantram si da preko termina nećemo 😂

• hortensia
    28. Listopad 2018. 12:44

Pod "blizu s terminom" mislila sam na cure tu, inace se tjesim da imamo jos vremena..oko 16.11.bi trebalo bit..ali kako kod kojeg doktora, hvala na savjetima za robicu....spustaju li vam se trbuscici sto...moj mi se cini jos visoko :-)

Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

Baby.nb1
    28. Listopad 2018. 12:54

Lidach2014

hortensia

Ej cure i ja sam blizu s terminom ali imsm feeling ko da nece jos mjesec dana…jos nije sve do kraja poslozeno u torbi za rodiliste a imam i posteljinice jos za ispeglat!! Beba 2800 u srijedu bila,,sad me uglavnom prepada sa nekim cudnim trzajima…nadam se da je sve okk…moze pitanje…sto ste tocno od robice pripremile za izlazak …cure su prije pisale ali evo mi smo 11 mjesec… hladnije je pa me zanima???

Kad je termin? Ja.sam.spremila sve za bolnicu, ali nisam još smislila kaj bumo bebi obukli… Nemrem se odlucit, kad je vrijeme svaki dan, u najmanju ruku, čudno! Ko zna kakav će dan biti kad ćemo ići domeka! Bum prepustila dragom nek pokupi nekaj! 😂😂😉😉

Ja sam doslovno vecer prije nego ce nas pustiti doma s muzem preko watsappa kombinirala robicu i za sebe i za bebu. Ono slikaj mi prvu i drugu ladicu i onda mu sa strelicama oznacavala sta da izvadi 😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.