Nikako se javit 😅, i dalje 2 prsta otvorena, omekšano kaže za prvorotku je to super drugo sve ok, ctg bilježio neke kontrakcije al to je ništa kaze 🤔, ultrazvuk je rekla drugi put u ponedjeljak sam opet naručena
Što se tiče ovih trnca u rukama prijateljica mi je pričala i njoj je tako bilo kad je rodila još gore kaže sva se zbedirala jel ju je mučilo više nego šavovi, nakon dva dana skoro ništa ko preko noći nestalo i kroz idućih par skroz.
🤞🤞🤞 da vama odmah prođe ako ne prije poroda onda nakon ♥️
Nikako se javit 😅, i dalje 2 prsta otvorena, omekšano kaže za prvorotku je to super drugo sve ok, ctg bilježio neke kontrakcije al to je ništa kaze 🤔, ultrazvuk je rekla drugi put u ponedjeljak sam opet naručena
Već sam pomislila da su te u bolnici ostavili! 😱😁😉 Znači sve ok, bravo! Čekamo sljedeći tjedan!
Ako koga zanima... :) robica je kao nova jer moja curka raste kao gljiva!!!
Sretno s trudnocom 💗
https://mojekrpice.hr/20-valentina-193913
Što se tiče ovih trnca u rukama prijateljica mi je pričala i njoj je tako bilo kad je rodila još gore kaže sva se zbedirala jel ju je mučilo više nego šavovi, nakon dva dana skoro ništa ko preko noći nestalo i kroz idućih par skroz.
E tome se i ja nadam! Da će otići ko rukom odnešeno! Divno zvuči nekoliko dana poslije poroda!😂 Skroz mi se to sviđa! 💖
Bok curke, kod nas ništa novo, ctg bilježi otkucaji srca kaj trebaju biti, trudova nema, ako se kaj ne pokrene u srijedu opet.. tako da i dalje čekamo.. tjesim se jedino da dulje od 7 dana ne može više biti u meni, kolko sam čitala sa 42 tj što je nama sljedeci utorak ide van hoće neće 😂 tata zeza da čeka mala vještica halloween 🙈
Hvala na ohrabrenju to bi bilo super :D.
Mene bas zanima da se kod mene sto promijenilo i jesam li se sto otvorila samo cekam fal cu ista osjetiti.. evo curka se rita izgleda da ima jos mjesta.
Meni 10 dana od poroda trne lijeva ruka.. Desna punooo manje.. Iza poroda su mr bolile ruke dosta al evo lagano odlazi.. Na porodu sam izgubila 7kila doma još 3..ostalo je nešto sitno. Malena sisa i spava ma savršeno sve.. A to za trnce stvarno treba izgurat.. I dok rađate nema brige.. Zgrabit ćete krevet i gurat. Na trnce zaboravite
Dobro jutro! Mi smo upravo na prvom TA pregledu, javimo se kad zavrsimo. 😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Dobro jutro! Mi smo upravo na prvom TA pregledu, javimo se kad zavrsimo. 😀
Sretno! 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji