Čestitke svim novim mamama! Još nas je malo ostalo ali mislim da će tema trajati još dugo, cijeli mjesec, jer su zimske trudnice tek od 12. mjeseca.
Mi smo 37+4 danas. Bili na pregledu neki dan, apsolutno ništa se ne događa, bebač je još jako visoko a i ja nemam nikakve bolove ili osjećaj da bi to moglo uskoro. Tu i tamo imam Braxton Hicks kontrakcije, ništa novo. Znam da ima još vremena ali bilo bi super ipak da je koji dan ranije. Ne mogu više spavati i baš mi je fizički teško zadnjih par dana.
Maggie- nama je termin u dan 😂😍 ista stvar nemogu spavat (kičma me rastura ali samo kad legnem nevjerojatno) također saginjanje ograničeno 😂, u prošli petak sam bila 2 prsta otvorena u ponedjeljak idem u TA pa ćemo vidjeti jel stanje isto, na koliko su ti bebu procijenili?
Majchi, navijamo da se nekaj pokrene što prije! 💪😁
Anđeo, baš smo blizu s terminima! Mi bumo rodili sa Svetom duhu! Ti?
Ostale curke, di vi planirate roditi?
Jel vam već dosta čekanja? 😂
Svim friškim mamicama, bravo za sve kaj ste prošle! Kapa do poda! 💪 Čestiiiiitkeeeee!!! 💕💕
Svim friškim mamicama, bravo za sve kaj ste prošle! Kapa do poda! 💪 Čestiiiiitkeeeee!!! 💕💕
Isto Sveti Duh 👏👏🤣, u pon 1. Put u TA kod doktorice Alenke Akšamije, jesi ti već bila u trudničkoj?
Meni je termin 26.11., prvi pregled nam je 9.11.u TA u Vinogradskoj 😃
#šmemil
Maggie- nama je termin u dan 😂😍 ista stvar nemogu spavat (kičma me rastura ali samo kad legnem nevjerojatno) također saginjanje ograničeno 😂, u prošli petak sam bila 2 prsta otvorena u ponedjeljak idem u TA pa ćemo vidjeti jel stanje isto, na koliko su ti bebu procijenili?
Da isti termin ❤️ po svemu sudeći ti ćeš prije mene, kod mene se ništa ne događa još. 😂 Mi smo malo manji, oko 2700g sad i procjena do poroda oko 3kg. To je još i odlično sada jer je bilo strahova prije da bi mogla biti premala beba pa bi bila hitna indukcija ako ne dobiva na težini. Srećom sve pet zasad, nema problema s posteljicom i protokom krvi. To što je manji ne smeta da me svejedno rasturaju kukovi preko noći 😂. Još je bilo dobro do prije par dana, a sad koma.
Da isti termin❤️ po svemu sudeći ti ćeš prije mene, kod mene se ništa ne događa još.😂 Mi smo malo manji, oko 2700g sad i procjena do poroda oko 3kg. To je još i odlično sada jer je bilo strahova prije da bi mogla biti premala beba pa bi bila hitna indukcija ako ne dobiva na težini. Srećom sve pet zasad, nema problema s posteljicom i protokom krvi. To što je manji ne smeta da me svejedno rasturaju kukovi preko noći 😂. Još je bilo dobro do prije par dana, a sad koma.
Vidiš mene kukovi uopće ne bole (da pokucam 😂 bar to) tu i tamo zadnjih par dana prepone najčešće kad se okrenem na drugi bok ili al prođe kroz par min.. Meni je u petak procijena bila na 2680 znači i po tome smo tu negdje 😂 sad me zanima šta će u pon reć nemogu dočekat 😁
Ej cure i ja sam blizu s terminom ali imsm feeling ko da nece jos mjesec dana...jos nije sve do kraja poslozeno u torbi za rodiliste a imam i posteljinice jos za ispeglat!! Beba 2800 u srijedu bila,,sad me uglavnom prepada sa nekim cudnim trzajima...nadam se da je sve okk...moze pitanje...sto ste tocno od robice pripremile za izlazak ...cure su prije pisale ali evo mi smo 11 mjesec... hladnije je pa me zanima???
Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥
Da isti termin❤️ po svemu sudeći ti ćeš prije mene, kod mene se ništa ne događa još.😂 Mi smo malo manji, oko 2700g sad i procjena do poroda oko 3kg. To je još i odlično sada jer je bilo strahova prije da bi mogla biti premala beba pa bi bila hitna indukcija ako ne dobiva na težini. Srećom sve pet zasad, nema problema s posteljicom i protokom krvi. To što je manji ne smeta da me svejedno rasturaju kukovi preko noći 😂. Još je bilo dobro do prije par dana, a sad koma.
Vidiš mene kukovi uopće ne bole (da pokucam 😂 bar to) tu i tamo zadnjih par dana prepone najčešće kad se okrenem na drugi bok ili al prođe kroz par min.. Meni je u petak procijena bila na 2680 znači i po tome smo tu negdje 😂 sad me zanima šta će u pon reć nemogu dočekat 😁
E to je super, možda nam bude i lakše s malim bebama 😂 Ja imam idući pregled u četvrtak, nikad ne znaš možda se do tad i porodim 😂
Ej cure i ja sam blizu s terminom ali imsm feeling ko da nece jos mjesec dana…jos nije sve do kraja poslozeno u torbi za rodiliste a imam i posteljinice jos za ispeglat!! Beba 2800 u srijedu bila,,sad me uglavnom prepada sa nekim cudnim trzajima…nadam se da je sve okk…moze pitanje…sto ste tocno od robice pripremile za izlazak …cure su prije pisale ali evo mi smo 11 mjesec… hladnije je pa me zanima???
Ja sam osim ove standardne robice dugih rukava kupila nekakvo plišano odijelce pa ćemo to nositi. Nije sigurno za najjaču zimu ali za sredinu 11.mj je ok. I malo toplija kapica i topla dekica, i mislim da je to to... a inače nemam pojma kako ćemo s tom zimom kad skroz zahladi.
Nego ja nisam peglala ništa uopće, ne znam da li je potrebno zbog bakterija, znam da poslije kad beban dođe doma nećemo više peglati pa mi se nekako nije dalo ni sada 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji