Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lidach2014
    29. Listopad 2018. 09:14

Anđeo_

Jutro,
    Mi se spremamo lagano za pregled, noćas su me 3 puta bolovi probudili onako kao da trebam dobit (menstrualni) do sada me par puta zabolilo tako Al nikad ovom jačinom i tolko puta 🤔 vidit ćemo…

Sretno na pregledu! Javi se kad sve obavis! 💪

• Lidach2014
    29. Listopad 2018. 09:29

Sesuda

Curke imam pitanje, sad sam u 36. tjednu, iduci tjedan idem na pregled u TA. Na zadnjem pregledu u 34.mi je doc rekla da sam otvorena prst i da mirujem do 37.tjedna, ja se osjecam super, nemam bolova, nemam ni nekih kontrakcija, receno mi je samo da pijem magnezij…a i stvarno se pridrzavam mirovanja i uglavnom sam u lezecem polozaju. E sad u zadnjih par dana sam primjetila malo jaci iscjedak (inace ga nisam imala bas tokom trudnoce), onako smrkljasti (ne znam kako ljepse to opisati 😁) al samo na papiru i to ujutro, kasnije tokom dana nista. Isto tako imam osjecaj da se moj decko malo primirio.. osjetim ja njega i dalje svaki dan al nekako je to slabije nego prije tipa 2 tjedna..prva mi je trudnoca i jakooo dugo se na nju cekalo pa mi je sve novo i sve me brine.. Ako ima netko da je imao slicna iskustva pliz utjesite malo 😊

Ja sam danas 38+1. I isto smo se jako namučili i prošli nekoliko neuspješnih ivfa, tako da u potpunosti razumijem tvoju zabrinutost... A još k tome imam i dosta godina... 😁😉 Ja nemam nikakav iscjedak, ali što se tiče slabijeg micanja bebe, tako je I kod mene. Znatno je mirniji nego je bio do sad. Iako, moram priznati, i inače nije bio neka jako divlja beba. Mene uvijek utješi kad na red dođe uzv i vele da srčeko kuca i da je sve ok. Tako je vjerojatno i kod tebe. Jednostavno nemaju mjesta koliko su imali od sad. Ali ako te jako hvata panika, javi se ginekologu. To je uvijek najbolja varijanta. Kolika vam je tt? Mi smo prošli tjedan bili 3700, dakle jako smo veliki, pa su mi rekli da ni ne očekujem prevelike pokrete, jer jednostavno nema mjesta za egzibicije! 😁 

• Lidach2014
    29. Listopad 2018. 09:31

Majchi511

Jutro cure, i mi smo još u komadu 40+6 danas.. upravo čekamo ctg i pregled da vidimo jel bude ubrzo šta, jel ja iskreno nista ne osjećam da se promjenilo 🙈

Javi se poslije pregleda! Sretno!

Sesuda
    29. Listopad 2018. 09:41

Lidach2014

Sesuda

Curke imam pitanje, sad sam u 36. tjednu, iduci tjedan idem na pregled u TA. Na zadnjem pregledu u 34.mi je doc rekla da sam otvorena prst i da mirujem do 37.tjedna, ja se osjecam super, nemam bolova, nemam ni nekih kontrakcija, receno mi je samo da pijem magnezij…a i stvarno se pridrzavam mirovanja i uglavnom sam u lezecem polozaju. E sad u zadnjih par dana sam primjetila malo jaci iscjedak (inace ga nisam imala bas tokom trudnoce), onako smrkljasti (ne znam kako ljepse to opisati 😁) al samo na papiru i to ujutro, kasnije tokom dana nista. Isto tako imam osjecaj da se moj decko malo primirio.. osjetim ja njega i dalje svaki dan al nekako je to slabije nego prije tipa 2 tjedna..prva mi je trudnoca i jakooo dugo se na nju cekalo pa mi je sve novo i sve me brine.. Ako ima netko da je imao slicna iskustva pliz utjesite malo 😊

Ja sam danas 38+1. I isto smo se jako namučili i prošli nekoliko neuspješnih ivfa, tako da u potpunosti razumijem tvoju zabrinutost… A još k tome imam i dosta godina… 😁😉 Ja nemam nikakav iscjedak, ali što se tiče slabijeg micanja bebe, tako je I kod mene. Znatno je mirniji nego je bio do sad. Iako, moram priznati, i inače nije bio neka jako divlja beba. Mene uvijek utješi kad na red dođe uzv i vele da srčeko kuca i da je sve ok. Tako je vjerojatno i kod tebe. Jednostavno nemaju mjesta koliko su imali od sad. Ali ako te jako hvata panika, javi se ginekologu. To je uvijek najbolja varijanta. Kolika vam je tt? Mi smo prošli tjedan bili 3700, dakle jako smo veliki, pa su mi rekli da ni ne očekujem prevelike pokrete, jer jednostavno nema mjesta za egzibicije! 😁

Na zadnjem pregledu je bio  2300 :) (34.tjedan).
    Meni je doc rekla za iscjedak (dok god nista ne svrbi, pecka, boli) da je pred kraj normalan, kazem mene to vjerojatno brine jer ga nisam imala citavu trudnocu.

#šmemil

maslacko456
    29. Listopad 2018. 09:52

Sesuda

A moze biti da ti je sluzni cep poceo ispadati, to zna biti tako od 36 tjedna na dalje... za udarce su rekli da je 10 udaraca u 12 sati super u zadnjem mjesecu jer bebe nemaju puno mjesta pa su mirnije.. moja je bila ljencina pa ja nekad ne bi osjetila ni tih 10.. 
    Ako se osjecas nesigurno, nazovi ili podi do doktora pa sa se smiris malo :) 

Palcica12
    29. Listopad 2018. 10:24

Iscjedak je inace pojacan pred kraj trudnoce, ne nuzno kod svake trudnice i meni je moj doktor rekao dok nema mirisa, svraba, ne pecka da je to pod normalno. I moja bebica se slabije vec mice, to je isto ok ako se osjeti bar tih 10 udaraca kao sto je maslacko napisala i to ovisi o bebama jel su neke aktivnije a neke mirnije od samog pocetka. Treba pratiti redovito. Netko je pitao za tezinu bebe, meni je isto velika beba, vode je za dva tjedna vecu ali to uvz zna fulati pa se ne treba ustrucavati oko tezine. 

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Sesuda
    29. Listopad 2018. 10:33

Hvala cure :) 

#šmemil

Ornica
    29. Listopad 2018. 10:58

Dobar dan svima! Prvo čestitam svim novopečenim mamama (i tatama) :). Pratim vas redovito no nisam aktivna.. danas smo 38+3 i nema naznaka da ćemo se curka i ja skoro vidjeti. Prošli tjedan bila prvi put u trudničkoj ambulanti na Merkuru, CTG i pregled (zatvorena). Mogla bi ovako mjesecima još da mi ne trnu prsti i nisu ukočene šake obje ruke..dan i noć.. mislim da ću poluditi.. psihičke pripreme da nešto izvadim iz torbe ili navučem hlače.. užasan osjećaj.. Sretno nam svima :)

maslacko456
    29. Listopad 2018. 13:09

Ornica

Dobar dan svima! Prvo čestitam svim novopečenim mamama (i tatama) :). Pratim vas redovito no nisam aktivna.. danas smo 38+3 i nema naznaka da ćemo se curka i ja skoro vidjeti. Prošli tjedan bila prvi put u trudničkoj ambulanti na Merkuru, CTG i pregled (zatvorena). Mogla bi ovako mjesecima još da mi ne trnu prsti i nisu ukočene šake obje ruke..dan i noć.. mislim da ću poluditi.. psihičke pripreme da nešto izvadim iz torbe ili navučem hlače.. užasan osjećaj.. Sretno nam svima :)

Nas_bebac
    29. Listopad 2018. 14:13

Palcica12 meni je dan prije poroda malac procijenjen na 3800 a rođen je sa 3580 tako da moguu dosta fulat 😊 
    Curkee sretnooo ajmo neka se pokrenu te nase bebice 😊😊

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.