Meni 10 dana od poroda trne lijeva ruka.. Desna punooo manje.. Iza poroda su mr bolile ruke dosta al evo lagano odlazi.. Na porodu sam izgubila 7kila doma još 3..ostalo je nešto sitno. Malena sisa i spava ma savršeno sve.. A to za trnce stvarno treba izgurat.. I dok rađate nema brige.. Zgrabit ćete krevet i gurat. Na trnce zaboravite
Super mi to zvuči! Nadam se da će i kod nas ostalih biti tako! 😁
Bok curke, kod nas ništa novo, ctg bilježi otkucaji srca kaj trebaju biti, trudova nema, ako se kaj ne pokrene u srijedu opet.. tako da i dalje čekamo.. tjesim se jedino da dulje od 7 dana ne može više biti u meni, kolko sam čitala sa 42 tj što je nama sljedeci utorak ide van hoće neće 😂 tata zeza da čeka mala vještica halloween 🙈
Baš joj je super! 😂 Srčeko malo! 😍
Hello curke i mi jos u komadu, mislila sam sinoc evo je, al poslije tusiranja se sve smirilo, laznjaci me tukli..sutra drugi pregled u TA.. Evo nas na zadnjih 7 dana, ako ne i duze.. ☺️
I mi obavili danas ctg, malac prospavao i nije se dao bas buditi. Ne biljeze se trudovi, tak da cemo se ocito nacekati. U subotu, na termin, opet pa cemo vidjeti.
I mi smo obavili TA, ctg je uredu, cerviks skracen i omeksan, otvorena 1 prst do ovoja i glavice znaci isto. Ako se nesto ne pokrene u cetvrtak opet pregled ali gore u radaoni jel je praznik. Uglavnom kaze doktor da i dalje cekamo. Guramo jos...😀
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Čekalice, još malooo :) sada sam tek svjesna koliko je sve to bilo vrijedno čekanja i bolova i svega, dok gledam svog miša kako spava. Najljepši osjećaj na svijetu, tom malom čudu biti mama 💙
Baby.k bebači nam imaju istee dudeee 😁😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Baby.k bebači nam imaju istee dudeee 😁😁😁
A miš mali, kako slatko spava 😍😊😊
Jedino tu dudu hoće 😁
I mi imamo tu dudu iz bubamare ali moja je ne želi.. Htjela ju je samo u rodilištu dok se sunčala pod svjetlom
Baby.k Endzrue moje hoce tu i ako je dobro raspolozen uhvati i od aventa ali aventove su velike pa se maloo buni 😉 mi smo ti dudu dobili u paketu kada je zavrsio tecaj obozava je od pocetka 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji