Lenchy cestitam, ma vidi kosice ❤️❤️ zao mi je radi loseg iskustva
url=https://lilypie.com]
Ulijecem ko padobranac- vremena za tipkanje nemam- procitah samo zadnje 3 stranice, Jelenna čestitam!! Bravo na stavu, odlično si to odradila. Predivna fotografija tebe i bebe s poroda! Nadam se da ćeš cim prije na normalni odjel.
Moja djevojčica i ja smo super. Raste, predivna je. Predivna !😍😍😍Puno pozdrava svima! Ko još čeka bebu, sretno vam i samo hrabro😘
Lenchy cestitam na bebulinki!
Ajme pa sve ste se porodile, jos nas je par ostalo. Meni je termin u utorak ali poznavajuci sebe nece jos malena van, moje ni jedno nije rodeno prije termina svi su bar 10 dana iza rodeni. Dobro sve je to u terminu, mislila sam na sami dan. Samo neka sve bude uredu ostalo cu izdrzati. Ja sam se kao nadala da ce ova mala 'mozda' prije van ali izgleda nista od toga. 🤣
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Stigle nove bebiceee!! Cestitam mamama a bebicama zelim svu srecu u zivotu!! Malo vas je jos ostalo :) curke cekamo s vama do kraja! Sretno svima 😘😘😘❤
Koliko je još ostalo cura
Mislim oko 10-tak cura neke su aktivne neke ne.... Vauu jesenskee bebice su skoro svee tuu 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Evo, ja sam malo manje aktivna, ali pratim vas! 😊😉 Nama je termin 11.11.. Iako se nekak nadam da bu i prije! 😁
Meni je 21 .11. Ne javljam se ali citam svaki dan. Čestitam svim mamama na bebicama 💓
Nama je termin bio 23.10, ali curki se ne žuri nimalo,jutros obavili pregled,nikakvih naznaka u ponedjeljak opet.. tad cemo biti vec 40+6..
Daaa sve nas je manje i manje, pratila sam ljetnice baš mi je bilo super kako su čekale zadnju bebicu sve skupa i bodrile je 👏
Majchi- znači ti si iduća 😍😍😍
Lindach- meni je 13.11 termin 😁 di planiraš rodit?
Sortiraj odgovore
Najstariji