Drage moje, jutros stigla moja Lena💞
Obje smo dobro, al vam sa svojim islustvom iz Vinogradske neću kvariti zatvaranje ovog foruma.
Bitno da smo svi tu❤️
Lenchy77 čestitkeee i tebi na tvome smotuljku Lena je preslatka!! Nadam se da te nisu previše namučili
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
lenchy77, cestitam na slatkici! Nadam se da nije bilo jako grozno, brz oporavak svakako 💪❤️🎉
Tipfeler!!!!
Aurora, iskrene cestitke!!!
Hvala puuuuuno❤💕😍
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Cestitke svim curama na prinovama :)
Drage moje, jutros stigla moja Lena💞
Obje smo dobro, al vam sa svojim islustvom iz Vinogradske neću kvariti zatvaranje ovog foruma.
Bitno da smo svi tu❤️
Podjeli iskustvo svakako ako ti nije bed.. Bolje da smo pripremljeni.. Ja bi tamo trebala prvo dijete roditi iduci mj (26.11.je termin) pa je svaka i dobra i losa info dobrodosla..
#šmemil
Jelennna- čestitam ti ❤❤, baš mi je žao što si se tolko namučila nakraju još sav stres nemogu ni zamislit ☹ sva sreća pa je doktorica primijetila plodnu vodu.. Onda sam vidla sliku i tvoj osmijeh od uha do uha samo su mi suze krenule (baš me peru hormoni 😂).. Brz oporavak ti želim najgore je iza vas sad se mazite i pazite bebač je presladak 😍😍😍
Lenchy- čestitam 😍 kolko kosice preslatka jeee ❤, hvala Bogu da ste dobro nemogu ni zamislit šta je bilo kad ne želiš napisati 😱😱
Palcica hvala❤😘
Jelennnna i Lenchy čestitam vam od ❤ Uživajte u svojim malim, slatkim štrucama💕❤😀
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Lenchy čestitam na preslatkoj čupavici
Podijeli iskustvo ... ja sam iduća tamo
Sortiraj odgovore
Najstariji