Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lenchy77
    26. Listopad 2018. 18:44

Drage moje, jutros stigla moja Lena💞
    Obje smo dobro, al vam sa svojim islustvom iz Vinogradske neću kvariti zatvaranje ovog foruma. 
    Bitno da smo svi tu❤️

Nas_bebac
    26. Listopad 2018. 18:50

Lenchy77 čestitkeee i tebi na tvome smotuljku Lena je preslatka!! Nadam se da te nisu previše namučili

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

26. Listopad 2018. 19:35

lenchy77, cestitam na slatkici! Nadam se da nije bilo jako grozno, brz oporavak svakako 💪❤️🎉

Jelennnna
    26. Listopad 2018. 19:38

Lenchy cestitam!!! Preslatka je mala cupavica

Aurora
    26. Listopad 2018. 19:45

Baby.nb1

Cestitke Aurora ❤️🎊🎉

Hvala puno❤💕😍

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Aurora
    26. Listopad 2018. 19:45

okozeleno

Tipfeler!!!!
    Aurora, iskrene cestitke!!!

Hvala puuuuuno❤💕😍

Sesuda
    26. Listopad 2018. 19:47

Cestitke svim curama na prinovama :)

Lenchy77

Drage moje, jutros stigla moja Lena💞
    Obje smo dobro, al vam sa svojim islustvom iz Vinogradske neću kvariti zatvaranje ovog foruma.
    Bitno da smo svi tu❤️

Podjeli iskustvo svakako ako ti nije bed.. Bolje da smo pripremljeni.. Ja bi tamo trebala prvo dijete roditi iduci mj (26.11.je termin) pa je svaka i dobra i losa info dobrodosla.. 

#šmemil

• Anđeo_
    26. Listopad 2018. 19:52

Jelennna- čestitam ti ❤❤, baš mi je žao što si se tolko namučila nakraju još sav stres nemogu ni zamislit ☹ sva sreća pa je doktorica primijetila plodnu vodu.. Onda sam vidla sliku i tvoj osmijeh od uha do uha samo su mi suze krenule (baš me peru hormoni 😂).. Brz oporavak ti želim najgore je iza vas sad se mazite i pazite bebač je presladak 😍😍😍
    Lenchy- čestitam 😍 kolko kosice preslatka jeee ❤, hvala Bogu da ste dobro nemogu ni zamislit šta je bilo kad ne želiš napisati 😱😱

Aurora
    26. Listopad 2018. 19:53

Palcica hvala❤😘
    Jelennnna i Lenchy čestitam vam od ❤ Uživajte u svojim malim, slatkim štrucama💕❤😀

• Tinkica
    26. Listopad 2018. 20:59

Lenchy čestitam na preslatkoj čupavici 
    Podijeli iskustvo ... ja sam iduća tamo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.