Hvala cure na cestitkama.
Nemojte se poroda bojati, sve se to da prodisati. I kad dođete na kraj vidit cete da je to najlipss iskustvo ikad.
jelena, cilo vrime mislim na tebe! Bebac je napokon tu! Cestitam! Bas mi je zao sta ti se na kraju sve izdogadalo i sto nisi sa svojim bebijem odma, al bitnije je sada da tebe skrpaju da imas snage za malenog. Proci ce sve! Drzi se ☺️
Evo kazu da ce mi dat ovdi jos 2 doze krvi pa da idem doli na odjel kod njega. Do vcrs vjerojatno.
:-) :-) :-)
Čestitamnti nek je sve završilo. Daj mi molim te reci koja je to babica jer meni je moja digla tlak na 300 s tim kopanjem kao da sam kod mesara i sad on tu mene širi.. Bljak.. Dobro si onda i ostala.. Mene su odmah na klistir a drip tek poslije i 2 nakon cura mi je došla.. Mene si rezali i tu sam krvi izgubila.. Ta babica.. I to krava na jedno guranje me cap... I još muku doma mučimo sa ranom.. Tužno
Nemojte se poroda bojati, sve se to da prodisati. I kad dođete na kraj vidit cete da je to najlipss iskustvo ikad.
Predivni ste! Svašta si prošla ali sad ste zajedno. 🤩 čestitke! 🎉🎊🎉
jelena, cilo vrime mislim na tebe! Bebac je napokon tu! Cestitam! Bas mi je zao sta ti se na kraju sve izdogadalo i sto nisi sa svojim bebijem odma, al bitnije je sada da tebe skrpaju da imas snage za malenog. Proci ce sve! Drzi se ☺️
Evo kazu da ce mi dat ovdi jos 2 doze krvi pa da idem doli na odjel kod njega. Do vcrs vjerojatno.
:-) :-) :-)
Čestitamnti nek je sve završilo. Daj mi molim te reci koja je to babica jer meni je moja digla tlak na 300 s tim kopanjem kao da sam kod mesara i sad on tu mene širi.. Bljak.. Dobro si onda i ostala.. Mene su odmah na klistir a drip tek poslije i 2 nakon cura mi je došla.. Mene si rezali i tu sam krvi izgubila.. Ta babica.. I to krava na jedno guranje me cap… I još muku doma mučimo sa ranom.. Tužno
i mene je na jedno guranje capnula moja 😫
Čestitam prekrasni ste
Jelennnna predivni steee
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Cestitam Jele! Bravo! Imas malog cupavca ko i ja 😍❤️
url=https://lilypie.com]
Jelena čestitam, svašta si prošla ali naj bitnije je da ste vas dvoje dobro 😘😘😘😘
Kolko vas je još ostalo do zatvaranja teme?
Endzrue ja sam odma na pocetku poroda tako mi je receno cim brzi da mora bit radi mekonija i bez epiduralne i sl jer to produzava porod. To da je to njeno sirenje ugodno nije, al mene je tako s 8 na 12 u dva truda. Sad da je ugodno nije, al ti trudovi prije upada u zdjelicu su bas ono horor. Tako da sam joj na neki navin zahvalna sta se jos uru nisam u njima mucila a ionako ne smis tiskat a tilo ti vec trazi.
Sad nakon sta ti je beba upala u zdjelicu i amo rec celo je vani, ja sam imala doslovno sansu u ajmo rec 30 sec ga izgurat ili bi morala rezat jer kad stanes tilo ga opet usisava nazad i tu se beba pati kad dise. Onda mi je rekla - super radis, nastavi i bez truda - ugl to mi je bila zadnja sansa prije rezanja da ga izguram; tj vec je sve za rezanje na stolu bilo al je on srecom taman izasa.
I sad su mi ga na dojenje donili i vcrs ce. Tako da napokon ujutro idem na normalan odjel. A sta se tice sestara na intezivnoj doslovno su cudo od zena, puno vise higijene je na ovom odjelu, stalno ti rane ispiru, ciste te, cili krevet i sve oko njeg dezinfiviraju bas detaljno kad se mijenja pacijent. Ma stvarno zene za orden. I to sve radi jedna sestra u smjeni na 12 kreveta.
Ugl od svog bolnickog osoblja su mi stvarno ove sestre s intezivne bas bas daleko najbolje, a stvarno rade ko crnci.
Sortiraj odgovore
Najstariji