Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2018. 09:22

Jelena, zao mi je za kasalj.
    Neznam dal ovaj pregled mora biti tocno u 12. tjednu, ili moze i u 11., tj. 13.?
    Inace, kako vi racunate tjedne? Mislim da je u npr. 8+1 deveti tjedan, ne osmi.

Jane_Doe
    08. Ožujak 2018. 09:39

Cure, sretan vam dan zena 😘
    Riri zao mi je sto je tako ispalo. Nije neka utjeha, ali teta ima pravo, bolje prije nego kasnije. Drzi se 😘
    Jelena zasto ne ostanes doma kad ti je tako lose? Bas se mucis tako.. 

Nina ❤
    08. Ožujak 2018. 09:44

Teta tako je, 8+1 je 9 tjedan 😉 Ja sam narucena za 3 tj, 28.3 i tad cu biti 11+5 pa ce mi napravit taj detaljni uzv, mjerenje bedrene kosti, opsega glavice, nuhalni nabor. U prosloj trudnoci me onda slala i na PAPP test zbog moje povijesti bolesti pa vjerujem da ce i u ovoj biti tako. 

08. Ožujak 2018. 09:47

Nina, sto je taj PAPP? 
    Ja idem na 9+2, pa ce me onda poslije vjerojatno naruciti za 2 ili 3 tjedna, dakle u 12. ili 13.tt, ali idem korak po korak, prvo cekam ovaj pregled za tjedan dana :)

08. Ožujak 2018. 10:00

Cure, idete danas negdje s muzevima/curkama?
    Ja idem na rucak s mamom, sestrom i necakinjom, jedva cekam!
    Navecer ako mi ne bude slabo me muz vodi na veceru :)

Jelennnna
    08. Ožujak 2018. 10:17

Jane_Doe

Cure, sretan vam dan zena 😘
    Riri zao mi je sto je tako ispalo. 
    Jelena zasto ne ostanes doma kad ti je tako lose? Bas se mucis tako..

Tri dana sam od doma radila pa zato moram danas i sutra bit u uredu. 
    Ionako ne bi uspila zaspat jer me i jutros kasalj muci. 
    Namjeravam u ljekarni uzet zeleni med ako ga trudnice smiju koristit ili sirup neki.

Jelennnna
    08. Ožujak 2018. 10:19

Teta55

Cure, idete danas negdje s muzevima/curkama?
    Ja idem na rucak s mamom, sestrom i necakinjom, jedva cekam!
    Navecer ako mi ne bude slabo me muz vodi na veceru :)

Mi mozda odemo u kino Crvenog vrabca pogledat. Ja isto popodne idem na rucak kod mame. 

08. Ožujak 2018. 10:20
    Sretan DAN ŽENA 😂😂😁😁
    Sretan DAN ŽENA 😂😂😁😁
    Nina ❤
    08. Ožujak 2018. 10:30

Teta55

Nina, sto je taj PAPP?
    Ja idem na 9+2, pa ce me onda poslije vjerojatno naruciti za 2 ili 3 tjedna, dakle u 12. ili 13.tt, ali idem korak po korak, prvo cekam ovaj pregled za tjedan dana :)

PAPP test je kombinirani probir, tj. test rizika na Downov sindrom. Najprije ti na uzv mjeri nuhalni nabor pa onda prema velicini nn preporuci taj test. Moja doktorica je inace jako temeljita i stvarno sve moguce pretrage radi i preporucuje, a mene i pojacano prati jer sam prosla kemo i zracenja. 

Jane_Doe
    08. Ožujak 2018. 10:30

Jelena nadam se da ce te brzo proc 😘
    Nestrpljiva 👍👍😂😂😂
    Ja danas idem sa sestrama malo na veceru, nismo dugo pa da iskoristimo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.