Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pandica1805
    07. Ožujak 2018. 17:59

Nestrpljiva nisam pila nikakve antiniotike jer sam znala da je to simptom trudnoce jer nije bio popracen nicim drugim tipa temperatura ili nesto slicno a cula sam puno zena da im je tako bio zacepljen nos. Bila sam puno na zraku, inhalirala i koristila sprejeve za nos pogodne za trudnice. 
    Koskica da totalno je drugacije. S tim da meni gin preko uzva slusa i otkucaje srca i maternicu sve.. a ctg kazem od 20tt redovno svaki put jer zena ima sobu samo za ctg za trudnice.. uzivam po 40min slusajuci bebu :) 
    Dobrodosle nove cure :))

• pandica1805
    07. Ožujak 2018. 18:00

Eh da.. u pon trebala na pregled ponijet uzorak urina u nekoj ampuli sto mi je dr dala punu neke tekucine. Naravmo da sam zaboravila ponijet.. trudnicki mozak.. 

joNNa
    07. Ožujak 2018. 18:16

Evo i moje točkice cure.7+5 po ultrazvuku ,po mjesečnici 7+3.  Vidjeli smo i srceko i veliko sam 14 mm . Konačno se želje ostvaruju . Nisam plakala ,što mi čudno ,ali cekajte dok se slegne . Ronit ću u njima 😭😂 
    Čestitam svim curama i neke se dobro i nastavi. 
    Ja nemam nikakvu želju za hranom i to mi je grozno jer sam inače izjelica 😭

Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 18:48

Lemon

Ovo sam bila u bolnici da mi otkucaje vide, a za tjedan dana idem redovno kod svog. Još mi nije dao termin ni trudnicku, pa mislim da ce to sve drugi tjedan, plod je oko 4 mm, kad sam cula otkcuaje sve drugo sam zaboravila. Hvala cure, sad se mogu malo opustiti i uživati

Meni je isto kad su uhvatili srce bio 3.5 mm. Nisam ni ja dobila jos trudnicku. Rekla mi je napravit iduci put kad imamo ta mjerenja ploda. Meni je tad pregled za 10tak dana.

Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 18:55

Trudnasam

Evo i moje točkice cure.7+5 po ultrazvuku ,po mjesečnici 7+3. Vidjeli smo i srceko i veliko sam 14 mm . Konačno se želje ostvaruju .
    Čestitam svim curama i neke se dobro i nastavi.
    Ja nemam nikakvu želju za hranom i to mi je grozno jer sam inače izjelica 😭

cestitam za srcekoooo.
    Nemam ni ja zelje za nekom hranom, al kad nesto jedem negdi mi je bar 3put ukusnije nego prije.

Elza
    07. Ožujak 2018. 19:03

I ja sam inace izjelica, volim sve papati ali zadnjih par dana mi nista ne pase, nemam apetita uopce... Jede mi se samo tost, pizza, keksi, slani stapici i krofne s čokoladom... Kuhano mi uopce ne ide... eventualno pasta ili riža... totalno nezdravo, katastrofa :(

joNNa
    07. Ožujak 2018. 19:24

Jelena M da i meni sve ukusnije. Više uživam kada kreneme jesti .A ako ne jedem dugo npr 6 sati počne mi biti slabo ,ali ni onda ne osjećam glad .

joNNa
    07. Ožujak 2018. 19:33

Kalanhoja ja se hranim jednako kao i prije .Ne baš najbolje . Neda mi se ,znam da bi trebala. 
    Dok sam pokušavala zatrudniti mijenjala sam sve moguće vrste hrane čak sam i sirovojelac bila neko vrijeme. Vegetarijanka 3 godine .više ne. 
    Istrošila sam se. Trudim se biti umjerena i to je to,kako bude bit ce .
    Jedino alkohol ne pijem ,pušiti sam prestala prije 7 god🙂

Lemon
    07. Ožujak 2018. 20:19

Jelena M

Lemon

Ovo sam bila u bolnici da mi otkucaje vide, a za tjedan dana idem redovno kod svog. Još mi nije dao termin ni trudnicku, pa mislim da ce to sve drugi tjedan, plod je oko 4 mm, kad sam cula otkcuaje sve drugo sam zaboravila. Hvala cure, sad se mogu malo opustiti i uživati

Meni je isto kad su uhvatili srce bio 3.5 mm. Nisam ni ja dobila jos trudnicku. Rekla mi je napravit iduci put kad imamo ta mjerenja ploda. Meni je tad pregled za 10tak dana.

vec sam mislila da je to jako malo, ali eto onda je u redu ako je i tebi bilo sličnom glavno da srce kucaa

Cure pisale ste o probavi, ja oduvijek imam problema s time i kada ne pomaže ništa onda uzmem čepiće eva/qu. To mi je preporučio ginekolog jer su sigurni za trudnice i ne izazivaju ovisnost

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• riri5
    07. Ožujak 2018. 20:39

Cure nista od mene,prazna gestacijska vrecica,sad vadenje krvi i ciscenje,bas sam vam tuzna utucena ,razocarana,sta da vam kazem 😞😞😞😞😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.