Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elza
    07. Ožujak 2018. 20:49

riri5

Cure nista od mene,prazna gestacijska vrecica,sad vadenje krvi i ciscenje,bas sam vam tuzna utucena ,razocarana,sta da vam kazem 😞😞😞😞😞

Draga riri, jako mi je zao, nemoj biti previse tuzna... Jako velik broj trudnoca (cak 50-60%) ne uspije i to ne znaci da drugi put nece uspjeti... Lijepo se isplaci i onda hrabro naprijed :)
    Saljem zagrljaje 

Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 20:52

Trudnasam

Jelena M da i meni sve ukusnije. Više uživam kada kreneme jesti .A ako ne jedem dugo npr 6 sati počne mi biti slabo ,ali ni onda ne osjećam glad .

Ja bas muku osjecam kao da sam se prejela, a jako malo jedem 5-6 puta. Jer ta neka sitost do cepa ka knedla u grlu mi se brzo pojavi, onda uzmem narancu ili tako nesto sitno pa me prodje.
    I meni vise pase tjestenina, pizza i tako te nezdrave stvari. Povrce blitva i ostalo me napuse uzasno i bas mi prelose sjedne. Sreca jedino sta kolicinski se brzo zasitim tj ne trazi mi previse hrane.
    Danas sam pojela ujutro pahuljice i kavu. 1 malu narancu iza. 3 fete kruha i buzaru od skampa bez tjestenine za rucak. Za vcru isto tako, al kruh je onaj kao toast kruh za americke sendvice.
    I evo jos par kocki cokolade i to je to za danas.
    Nutritivno znam jako siromasno, al sta se moze 

Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 20:55

Sutra ce mi bit malo bolji meni. Idem kod mojih na rucak, bit ce nesto mesa s gradela i za mene povrce mrkva i kapula. Za vcru sutra imam srdele tako da sutra prilicno zdravije. Ovako kad mi uleti "los" dan sa spizom, onda to korigiram iducih dana.

Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 21:05

riri5

Cure nista od mene,prazna gestacijska vrecica,sad vadenje krvi i ciscenje,bas sam vam tuzna utucena ,razocarana,sta da vam kazem 😞😞😞😞😞

Bas mi je zao Riri5. Rijetko kome ide najlaksim putem do bebe. Sama sam to isto ima par godina prosla. 
    Kao sta je rekla Kalanhoja. Hrabro dalje moras ici. 
    Al zene moje ko nije iskusija veliku tako tugu ne zna koja je sreca kad sve ide ok nakon toga. Ja evo svaki tjedan novi sam sve radosnija, sjetim se kako smo to ima par godina imali skroz drukciji scenarij no danas i stvarno svaki novi tjedan mi znaci. 

• riri5
    07. Ožujak 2018. 22:20

Cure hvala vam na podršci,moram se sad oporavit od toga svega i što prije ici dalje,u nove pobjede,ako je tako trebalo bit bolje sada nego kasnije,bitno da se išcistim,reka mi je ginić da možda i sama prokrvarim,to bi najviše volila.Trudim se ne upasti u ocaj a od plača nema ništa.Hvala vam na toplim riječima .💓

07. Ožujak 2018. 22:20

riri5

Jako mi je zao,  i razumin  sta osjecas jer sam kiretazu prosla  ima par miseci.  Isplaci se i bit ce bolje virujem...  Sretno dalje 😘😘

koskica
    07. Ožujak 2018. 22:54

Riri jako mi je žao, ja sam isto prošla kiretažu i mogu te dijelom razumijeti. Ako želiš potaknuti čišćenje bez kiretaže popij 2-3 šalice jačeg čaja od stolisnika. Provjereno kod mene da potiče na čišćenje. (meni kiretaža nije bila izvedena kako treba i za 10 dana sam trebala ići ponovo no evo stolisnik mi je pomogaoy spasio me i  izbjegla sam to mučenje po drugi puta) 

url=https://lilypie.com]

Elza
    07. Ožujak 2018. 23:00

Cure, treba mi vaše misljenje...
    Danas mi se prvi put pojavio gusti, rastezljivi iscjedak, tamno žute boje. Nema ga puno i nema miris.. Nemam nikakve druge smetnje. Imate kakvih iskustva sto bi to moglo biti i da li je to normalno?

koskica
    07. Ožujak 2018. 23:03

I da, pitale ste pa ako nekog zanima. U RH je praksa da se oko 12tt radi tzv. Anomaly scan ili detaljan pregled tj. Mjerenje bebice UZV-om. Ako se ne varam mjeri se bedrena kost, opseg glave, opseg abdomena, procijenjuje se težina i rast, provjeravajubse ekstremiteti (ruke, noge, prsti). Svi ginekolozi to rade samo neki to ne naglašavaju. Tako da ćete to sigurno imati. Mene to ček 23.3. Kada će mi biti točno 3 mj od zadnje menstruacije. Danas sam vadila krvnu sliku, urin, tsh i to mi je u redu. Tj. Mrvicu su mi povišeni leukociti ali to zna biti često slučaj u trudnoći tako da ne brinem.  Sad samo čekam nalaze testova senzibilizacije i HBSa. (to se čeka nalaz tjedan dana) 

koskica
    07. Ožujak 2018. 23:06

Kalanhoja
    Moje mišljenje ako će se iscjedak nastaviti ili ćeš imati neke bolove nisko u dijelu maternice svskako nebi bilo loše posjetiti ginekologa. Ako je ovo samo izvanredna situacija i ne ponovi se vjerojatno nije ništa ozbiljno. Kažem vjerojatno. Nisam doktor pa ne mogu suditi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.