Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2018. 15:13

Bravo Lemon! Joj kako mi je drago cuti lijepe vijesti! Koliko sad ima beba? Kako to da je kontrola za tjedan dana?

Nina ❤
    07. Ožujak 2018. 15:15

Hvala Isssa i Teta 😊 po zm sam 9+5, al inace mi ciklusi variraju pa je ovulacija bila kasnije i dr je uzela ovaj termin po uzv. Nisam jos dobila nista za stitnjacu, dobila sam uputnicu za nuklearnu medicinu. Tsh mi je 3, 64 po referentnim vrijednostima u redu, al trudnice bi trebale imati do 2,5. Veli doktorica nista strasno 😉

Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 15:16

Lemon

Evo i mene, srce nam kucasve je u redu i trudnoca je za tjedan dana manja, isto utrogestan 3x1 i folna i dalje. Novi pregled za tjedan dana pa ću vjerojatno onda dobiti uputnice za krv

Cestitam Lemon. Bas sam jutros razmisljala o tebi kako se jos nisi javila i sl.
    Sad  uzivanje u miru slijedi :-)
    Nina cestitam također.

Nina ❤
    07. Ožujak 2018. 15:21

Lemon bravo za srceko ❤

Lemon
    07. Ožujak 2018. 15:27

Ovo sam bila u bolnici da mi otkucaje vide, a za tjedan dana idem redovno  kod svog. Još mi nije dao  termin  ni  trudnicku, pa mislim da  ce to sve drugi tjedan, plod je  oko 4 mm, kad sam cula otkcuaje sve drugo sam zaboravila.  Hvala cure, sad se mogu malo opustiti i uživati 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

07. Ožujak 2018. 15:52

Čestitam  cure, bas mi je drago 😁

sarajka
    07. Ožujak 2018. 16:12

nestrpljiva25

A kao mislila sam prirodnim putem prehladu i sinuse rijesit, ali ocito ne ide, odustala sam. Još mi je mučnina jutros osjecam se kao da me kamion pregazio.. Nikad gore, nemam gram snage… Nadam se da ce antibiotici sta prije pocet djelovat.

Isti problem i ja imam vec nekoliko dana. Sinusi, glavobolja, desni upaljene....🤯 Pokusavam da prebrodim nekako sa prirodnim lijekovima, ali ako ne prodje moracu i ja se javiti ljekaru da mi nesto da....

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

Isssa
    07. Ožujak 2018. 16:34

Nina ❤

Hvala Isssa i Teta 😊 po zm sam 9+5, al inace mi ciklusi variraju pa je ovulacija bila kasnije i dr je uzela ovaj termin po uzv. Nisam jos dobila nista za stitnjacu, dobila sam uputnicu za nuklearnu medicinu. Tsh mi je 3, 64 po referentnim vrijednostima u redu, al trudnice bi trebale imati do 2,5. Veli doktorica nista strasno 😉

Meni je moja na 2.6 dala terapiju, kaže 2.4 i manje da je normalno, eto svaki dr ima svoju praksu 😀

07. Ožujak 2018. 16:37

Čestitam curama 

Isssa
    07. Ožujak 2018. 17:22

Cure koje ste prošle 2 uzv, dal' vam se slažu tjedni koji pišu na slikici, veličina ploda i tjedan trudnoće naspram prvog uzv? Zbunili su me skroz 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.