Bravo Lemon! Joj kako mi je drago cuti lijepe vijesti! Koliko sad ima beba? Kako to da je kontrola za tjedan dana?
Hvala Isssa i Teta 😊 po zm sam 9+5, al inace mi ciklusi variraju pa je ovulacija bila kasnije i dr je uzela ovaj termin po uzv. Nisam jos dobila nista za stitnjacu, dobila sam uputnicu za nuklearnu medicinu. Tsh mi je 3, 64 po referentnim vrijednostima u redu, al trudnice bi trebale imati do 2,5. Veli doktorica nista strasno 😉
Evo i mene, srce nam kucasve je u redu i trudnoca je za tjedan dana manja, isto utrogestan 3x1 i folna i dalje. Novi pregled za tjedan dana pa ću vjerojatno onda dobiti uputnice za krv
Cestitam Lemon. Bas sam jutros razmisljala o tebi kako se jos nisi javila i sl.
Sad uzivanje u miru slijedi :-)
Nina cestitam također.
Ovo sam bila u bolnici da mi otkucaje vide, a za tjedan dana idem redovno kod svog. Još mi nije dao termin ni trudnicku, pa mislim da ce to sve drugi tjedan, plod je oko 4 mm, kad sam cula otkcuaje sve drugo sam zaboravila. Hvala cure, sad se mogu malo opustiti i uživati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
A kao mislila sam prirodnim putem prehladu i sinuse rijesit, ali ocito ne ide, odustala sam. Još mi je mučnina jutros osjecam se kao da me kamion pregazio.. Nikad gore, nemam gram snage… Nadam se da ce antibiotici sta prije pocet djelovat.
Isti problem i ja imam vec nekoliko dana. Sinusi, glavobolja, desni upaljene....🤯 Pokusavam da prebrodim nekako sa prirodnim lijekovima, ali ako ne prodje moracu i ja se javiti ljekaru da mi nesto da....
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Hvala Isssa i Teta 😊 po zm sam 9+5, al inace mi ciklusi variraju pa je ovulacija bila kasnije i dr je uzela ovaj termin po uzv. Nisam jos dobila nista za stitnjacu, dobila sam uputnicu za nuklearnu medicinu. Tsh mi je 3, 64 po referentnim vrijednostima u redu, al trudnice bi trebale imati do 2,5. Veli doktorica nista strasno 😉
Meni je moja na 2.6 dala terapiju, kaže 2.4 i manje da je normalno, eto svaki dr ima svoju praksu 😀
Cure koje ste prošle 2 uzv, dal' vam se slažu tjedni koji pišu na slikici, veličina ploda i tjedan trudnoće naspram prvog uzv? Zbunili su me skroz 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji