Cure jel koja pije duphston? Ne sicam se da smo pricale (a, mozda jesmo, nezz). Ja sam grozno napuvana koda sam 5 miseci trudna a ne 3 i ono koda cu eksplodirat pogotovo sta se blizi kraj danato još više i mislim da su mi mucnine jos od njih??
..ma tako sam i ja😑
I kako se bliži večer, trbuh samo raste 😅
Ali to je i od stajanja na nogama i ovisi što radiš, ako imaš problema sa stolicom.......ja mislim kad bi ležala cijeli dan trbuh bi bio manji..možda se varam ali tako meni..ako više odmaram i mogu na wc, onda je ok..
Cure jel koja pije duphston? Ne sicam se da smo pricale (a, mozda jesmo, nezz). Ja sam grozno napuvana koda sam 5 miseci trudna a ne 3 i ono koda cu eksplodirat pogotovo sta se blizi kraj danato još više i mislim da su mi mucnine jos od njih??
..ma tako sam i ja😑
I kako se bliži večer, trbuh samo raste 😅
Ali to je i od stajanja na nogama i ovisi što radiš, ako imaš problema sa stolicom…….ja mislim kad bi ležala cijeli dan trbuh bi bio manji..možda se varam ali tako meni..ako više odmaram i mogu na wc, onda je ok..
Nije bila sam sad bolesna lezala 7 dana nista, idalje napuvana, i nemam Hvala Bogu problema sa stolicom...
Ja ih pijem 3 na dan, pila sam ih i po 6 na dan 2 tjedna, nisam imala nikakve nuspojave, a napuhnutost prepisujem trudnoći 😀
Ja ga pijem... Pila san ga i prije trudnoce i nije mi smetao... Sada mi se cini da mi isto ne smeta. Ali mislim da on cesto radi nuspojave jer me dr prije propisivanja pitala kako sam ga podnosila.
Nadam se onda da su mucnine i napuhanist od trudnoće haha ja pijem 3 na dan isto..
Issa onda mi je atvarno drago da imaš takvu doktoricu koja ti to daje na uputnicu. Svaka čast doktorici. Drago mi je da ima barem nekolicina savjesnih doktora koji omoguće ovako nešto svojim pacijenticama i ne rade za nećiji džep ako može na teret hzzo-a.
url=https://lilypie.com]
Issa onda mi je atvarno drago da imaš takvu doktoricu koja ti to daje na uputnicu. Svaka čast doktorici. Drago mi je da ima barem nekolicina savjesnih doktora koji omoguće ovako nešto svojim pacijenticama i ne rade za nećiji džep ako može na teret hzzo-a.
Definitivno, doktorici skidam kapu, vrhunska je 😀, e da su barem svi kao ona bio bi nam život jednostavniji 😀😀😀
Ja ga pijem ravno tjedan dana nisam primjetila nikakva napuhavanja..niti dok njega nisam pila nisam primjetila napuhavanja.. Možda je to individualno. Možda trebaš malo prehranu regulirat.. Morat ću ga pit do 12.tog tjedna
I nemam mučnina.. Mrvu ujutro i navečer a to sam i imala prije trudnoće kad bi se probudila gladna.. Mislim prije da folacin utječe na povraćanje ko ga pije.. Ja sam si uzela od twinlaba folnu
Cure hvala vam na podršci i toplim riječima ,svima novima čestitam od srca i zelim urednu trudnoću a vama "starima" sve najbolje do samoga kraja i lagan porod.Sada meni drzite fige ,cim prode ciscenje javit cu vam svoje iskustvo ,tako da i druge cure mogu procitati,ugl prva mi je trudnoca i nadam se prvi i zadnji spontani ( prazna gestacijska vrećica ).Nadam se svemu dobrome i nastavljam dalje gdje smo stali.🙏💕😘😇
Sortiraj odgovore
Najstariji