Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    08. Ožujak 2018. 11:45

Endzrue

Dobar Vam dan tete.. Sretan dan žena a meni još sretniji.. Krv u redu urin isto brisevi isto.. Bebica 6.4mm i kuca nam srceeeee imam najljepši poklon bakama i tetama 😍 tako sam sretnaaa..išla odmah vadit krvnu grupu dok sam slobodna inače sam B- tata je B+.. Oplakah u autu baš sam sretna

Cestitam!!

• mery1911
    08. Ožujak 2018. 12:51

Bok svima😊
    Ovako zanima me nesto u svezi bolovanja komplikacije u trudnoci:naime imam radni staz,ispunjavam onaj uvjet 12mjeseci u 2g.Jer ja imam 10g radnoga staza,samo nedovno sam 3mjeseca imala prekid😏.Sada radim zaposlena sam ali kratko 3mjeseca i od slj.tjedna idem na bolovanje komplikacije u trudnoci.Mozete li mi rec dali cu ja imat 100posto placu ili ne s obzirom da nema 6placi vec 3??Hvala unaprijed😊😚

• LaFemme
    08. Ožujak 2018. 13:25

Bok cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu, velicina ploda je 13,8 mm i kuca srceko💜  Presretna sam! Sretan vam dan žena😊

• LaFemme
    08. Ožujak 2018. 13:26

Jelena M

Endzrue

Dobar Vam dan tete.. Sretan dan žena a meni još sretniji.. Krv u redu urin isto brisevi isto.. Bebica 6.4mm i kuca nam srceeeee imam najljepši poklon bakama i tetama 😍 tako sam sretnaaa..išla odmah vadit krvnu grupu dok sam slobodna inače sam B- tata je B+.. Oplakah u autu baš sam sretna

Cestitam!!

Čestitam :)

Jelennnna
    08. Ožujak 2018. 13:29

LaFemme

Bok cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu, velicina ploda je 13,8 mm i kuca srceko💜 Presretna sam! Sretan vam dan žena😊

Cestitam! 
    Sretan dan zena takoder svima! 

08. Ožujak 2018. 13:34

Endzrue i LaFemme, cestitam, to su prekrasne vijesti! 

Endzrue
    08. Ožujak 2018. 13:47

LaFemme

Bok cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu, velicina ploda je 13,8 mm i kuca srceko💜 Presretna sam! Sretan vam dan žena😊

Jeeej čestitam nam :D koliko si ti trudna? 

Nina ❤
    08. Ožujak 2018. 13:51

Endzrue i LaFemme cestitke! 😘 Sretan vam dan zena svima! 💖

Isssa
    08. Ožujak 2018. 14:03

koskica

Kombinirani ili rani probir se kod nas u RH rade samo privat i on se sastoji od uzorkovanja krvi na bolesti koje je navela Teta55 i detaljnog uzv-a. A vaš ginekolog preko zdeavstvenog bi vam morao sam obaviti ta mjerenja ili vas poslati u bolnicu na mjerenja (ako ima loš iltrazvuk ili nešto treće) a uputnice za krv on daje za krvnu sliku, hormone štitnjače i testove senzibilizacije. Znači ponavlja se jedino mjerenje bebe, ostalo je različito.
    Na kombinirani ili rani se ide isključivo ako trudnica to želi i može si priuštiti (košta oko 650 kn), a ginekolozi to obično preporuče ako se radi o prvorotkama oko 30 god. Znači to nije obavezno., jednako kao i Nifty test ali je on puno skuplji od 3.500 kn na dalje ovisi.

Moram te ispraviti za rani probir, ne radi se samo privatno, ja sam ga radila prije 2 tjedna u Petrovoj bolnici na uputnicu i nisam ništa platila, ginekologica mi je napravila UZV, idući dan sam vadila krv, da sam išla nakon par dana od UZV onda bi mi u Petrovoj ponovno radili UZV. Na uputnici mi je pisalo: veličina bebe, nuhalni nabor i pisalo je da se radi između 11 i 14 tjedna 😀
    By the way nalaz mi je NIZAK RIZIK 😀

08. Ožujak 2018. 14:38

Čestitam curama 
    Sretna vam dan žena..
    Ja sutra idem na rani probir.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.