Dobar Vam dan tete.. Sretan dan žena a meni još sretniji.. Krv u redu urin isto brisevi isto.. Bebica 6.4mm i kuca nam srceeeee imam najljepši poklon bakama i tetama 😍 tako sam sretnaaa..išla odmah vadit krvnu grupu dok sam slobodna inače sam B- tata je B+.. Oplakah u autu baš sam sretna
Cestitam!!
Bok svima😊
Ovako zanima me nesto u svezi bolovanja komplikacije u trudnoci:naime imam radni staz,ispunjavam onaj uvjet 12mjeseci u 2g.Jer ja imam 10g radnoga staza,samo nedovno sam 3mjeseca imala prekid😏.Sada radim zaposlena sam ali kratko 3mjeseca i od slj.tjedna idem na bolovanje komplikacije u trudnoci.Mozete li mi rec dali cu ja imat 100posto placu ili ne s obzirom da nema 6placi vec 3??Hvala unaprijed😊😚
Bok cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu, velicina ploda je 13,8 mm i kuca srceko💜 Presretna sam! Sretan vam dan žena😊
Dobar Vam dan tete.. Sretan dan žena a meni još sretniji.. Krv u redu urin isto brisevi isto.. Bebica 6.4mm i kuca nam srceeeee imam najljepši poklon bakama i tetama 😍 tako sam sretnaaa..išla odmah vadit krvnu grupu dok sam slobodna inače sam B- tata je B+.. Oplakah u autu baš sam sretna
Cestitam!!
Čestitam :)
Bok cure, evo gotova sa prvim pregledom. Sve je u redu, velicina ploda je 13,8 mm i kuca srceko💜 Presretna sam! Sretan vam dan žena😊
Cestitam!
Sretan dan zena takoder svima!
Jeeej čestitam nam :D koliko si ti trudna?
Kombinirani ili rani probir se kod nas u RH rade samo privat i on se sastoji od uzorkovanja krvi na bolesti koje je navela Teta55 i detaljnog uzv-a. A vaš ginekolog preko zdeavstvenog bi vam morao sam obaviti ta mjerenja ili vas poslati u bolnicu na mjerenja (ako ima loš iltrazvuk ili nešto treće) a uputnice za krv on daje za krvnu sliku, hormone štitnjače i testove senzibilizacije. Znači ponavlja se jedino mjerenje bebe, ostalo je različito.
Na kombinirani ili rani se ide isključivo ako trudnica to želi i može si priuštiti (košta oko 650 kn), a ginekolozi to obično preporuče ako se radi o prvorotkama oko 30 god. Znači to nije obavezno., jednako kao i Nifty test ali je on puno skuplji od 3.500 kn na dalje ovisi.
Moram te ispraviti za rani probir, ne radi se samo privatno, ja sam ga radila prije 2 tjedna u Petrovoj bolnici na uputnicu i nisam ništa platila, ginekologica mi je napravila UZV, idući dan sam vadila krv, da sam išla nakon par dana od UZV onda bi mi u Petrovoj ponovno radili UZV. Na uputnici mi je pisalo: veličina bebe, nuhalni nabor i pisalo je da se radi između 11 i 14 tjedna 😀
By the way nalaz mi je NIZAK RIZIK 😀
Čestitam curama
Sretna vam dan žena..
Ja sutra idem na rani probir..
Sortiraj odgovore
Najstariji