Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NemamNadimak77
    07. Ožujak 2018. 23:36

Koji bi simptomi bili alarmatni, razlog za vanredan posjet ginekologu? Osim krvarenja...
    Mene je danas malo više probadalo... svugdje, čak i gore pod rebrima...a i dolje, kod stidne kosti. Ne znam jel mi to razlog za brigu ili je normalno... 😏
    Inače, sljedeća kontrola mi je 23.3.

sarajka
    07. Ožujak 2018. 23:55

NemamNadimak77

Koji bi simptomi bili alarmatni, razlog za vanredan posjet ginekologu? Osim krvarenja…
    Mene je danas malo više probadalo… svugdje, čak i gore pod rebrima…a i dolje, kod stidne kosti. Ne znam jel mi to razlog za brigu ili je normalno… 😏
    Inače, sljedeća kontrola mi je 23.3.

Mislim da smo u istom tjednu trudnoće, i zelim ti reci da se to i meni desava povremeno. Nekad imam bolove u predjelu jajnika, nekad u predjelu bubrega, nekad duboko ispod stidne kosti ali ja to pripisujemo sirenju materice. Prije 5 dana sam bila na pregledu, i ljekar mi je rekao da je sve uredno tako da mislim da je to samo znak da se nesto desava u nasem trbuscicu! 😊 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

• NemamNadimak77
    08. Ožujak 2018. 00:10

sarajka, nadam se 😉 meni mozda utječu i oziljci na maternici 😏

sarajka
    08. Ožujak 2018. 00:22

NemamNadimak77

sarajka, nadam se 😉 meni mozda utječu i oziljci na maternici 😏

Moguce, ali ne znaci da mora imati uticaja na trudnocu...Mislim da ne trebas brinuti ako ta bol nije intenzivna i dugotrajna, i naravno ako se javi krvarenje! Mene zaista nekad tako jako zigne, zaboli, da pomislim nesto nije u redu ali eto, doktor kaze da je sve OK.  Na zadnjem pregledu mi je rekao da uzimam Mg direkt. I imam dojam da pomaze...☺️ Ne znam da li je tebi preporučio, ali to slobodno mozes uzimati. 

https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png

joNNa
    08. Ožujak 2018. 05:54

Kalanhoja

Cure, treba mi vaše misljenje…
    Danas mi se prvi put pojavio gusti, rastezljivi iscjedak, tamno žute boje. Nema ga puno i nema miris.. Nemam nikakve druge smetnje. Imate kakvih iskustva sto bi to moglo biti i da li je to normalno?

Ja sam imala tako prekjučer ,sve kako opisujes . Jučer sam bila na ultrazvuku i vidila srce kuca ❤️. Mislim da je normalno. Rekla sam doktorici i zato ona nije ništa rekla na to. 

• riri5
    08. Ožujak 2018. 07:12

Hvala cure moje na podrsci,svakako cu uzeti taj caj da se sama ocistim,puno hvala na lijepim riječima,i Vasim savjetima,znam da Ce biti bolje,i zelim sto prije dalje krenuti.💕

PlavaBorovnica
    08. Ožujak 2018. 08:04

Žao mi je riri, želim ti čim prije novu nadu.
    Dobro jutro svima!
    Idem danas po čepiće, ne mogu više. 
    Spominjete detaljni pregled u 12. tjednu, i čitam o tome da je normalna stvar. Moj pregled je bio prošli tjedan kraj 10./početak 11.tjedna, a za idući sam naručena 30.3. Dakle, moja gin.je to preskočila... Jer ja sam sad u 12.om tjednu. Ne brinem se radi toga, ne znam da li bi morala?
    Ali ne mogu da ne primjetim razliku u postupanju vasih gin.prema vama, i moje gin. prema meni (ne meni osobno već odnos dok-pacijent)

Elza
    08. Ožujak 2018. 08:37

Trudnasam

Kalanhoja

Cure, treba mi vaše misljenje…
    Danas mi se prvi put pojavio gusti, rastezljivi iscjedak, tamno žute boje. Nema ga puno i nema miris.. Nemam nikakve druge smetnje. Imate kakvih iskustva sto bi to moglo biti i da li je to normalno?

Ja sam imala tako prekjučer ,sve kako opisujes . Jučer sam bila na ultrazvuku i vidila srce kuca ❤️. Mislim da je normalno. Rekla sam doktorici i zato ona nije ništa rekla na to.

Ok, hvala na odgovorima :)
    Meni je prvi uzv u srijedu, tada cu biti 7+5 prema mojim izracunima, jedva cekam :)

08. Ožujak 2018. 08:39

Trudnasam, Lemon i Nina, cestitam za bebice i drago mi je da sve lijepo napreduje! Kad su slijedeci pregledi?
    Riri, jako mi je zao, neznam zasto se dogadja taj blighted ovum, ali bolje i tako nego da je plod rastao pa da nesto nije valjalo. Sama sam prosla 3 spontana, 3 puta je srce radilo pa stalo, pa mi vjeruj da je ovako bolje i bezbolnije. Nadam se da ces se sama ocistiti, ali svejedno odi na kontrolni pregled za 10ak dana da vide je li sve izaslo. Neka iduci put bude skolski! 
    Kalanhoja, nemam iskustva s takvim iscjetkom, ali ako nema miris mozda nije za zabrinuti se.
    Ja ne mogu skoro nista jesti, a pogotovo ne junk food, sto ni inace ne jedem, tako da nije lose :) 
    Ujutro jedem jaja i jogurt sa zitaricama ili kruh i mlijecni namaz, kasnije juha, pasta, riza, meso, povrce, i za veceru opet nesto kuhano. Meduobroci voce, puno voca :)
    I da, sretan vam Dan zena! 😘😘

Jelennnna
    08. Ožujak 2018. 08:52

PlavaBorovnica

Žao mi je riri, želim ti čim prije novu nadu.
    Dobro jutro svima!
    Idem danas po čepiće, ne mogu više.
    Spominjete detaljni pregled u 12. tjednu, i čitam o tome da je normalna stvar. Moj pregled je bio prošli tjedan kraj 10./početak 11.tjedna, a za idući sam naručena 30.3. Dakle, moja gin.je to preskočila… Jer ja sam sad u 12.om tjednu. Ne brinem se radi toga, 

Meni isto nije jasno za taj pregled. Mene je narucila u 10. Tjednu i rekla da cemo ovavit detaljna mjerenja. 
    Sad da li je to to, mada nasla sam i ja info da se to radi u 12 tjednu.
    Btw za mene jos jedna horor noc.
    U 2 se probudila, tusirala i pripremala uzorak za urin. Opet me uvatija jaki kasalj nezaustavljiv. I onda sam sjedeci pokusala u krevetu spavat da mi se grlo sta manje iritira. I tako cilu noc sjedeci lezala do ujutro kad sam na posa krenila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.