Koji bi simptomi bili alarmatni, razlog za vanredan posjet ginekologu? Osim krvarenja...
Mene je danas malo više probadalo... svugdje, čak i gore pod rebrima...a i dolje, kod stidne kosti. Ne znam jel mi to razlog za brigu ili je normalno... 😏
Inače, sljedeća kontrola mi je 23.3.
Koji bi simptomi bili alarmatni, razlog za vanredan posjet ginekologu? Osim krvarenja…
Mene je danas malo više probadalo… svugdje, čak i gore pod rebrima…a i dolje, kod stidne kosti. Ne znam jel mi to razlog za brigu ili je normalno… 😏
Inače, sljedeća kontrola mi je 23.3.
Mislim da smo u istom tjednu trudnoće, i zelim ti reci da se to i meni desava povremeno. Nekad imam bolove u predjelu jajnika, nekad u predjelu bubrega, nekad duboko ispod stidne kosti ali ja to pripisujemo sirenju materice. Prije 5 dana sam bila na pregledu, i ljekar mi je rekao da je sve uredno tako da mislim da je to samo znak da se nesto desava u nasem trbuscicu! 😊
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
sarajka, nadam se 😉 meni mozda utječu i oziljci na maternici 😏
sarajka, nadam se 😉 meni mozda utječu i oziljci na maternici 😏
Moguce, ali ne znaci da mora imati uticaja na trudnocu...Mislim da ne trebas brinuti ako ta bol nije intenzivna i dugotrajna, i naravno ako se javi krvarenje! Mene zaista nekad tako jako zigne, zaboli, da pomislim nesto nije u redu ali eto, doktor kaze da je sve OK. Na zadnjem pregledu mi je rekao da uzimam Mg direkt. I imam dojam da pomaze...☺️ Ne znam da li je tebi preporučio, ali to slobodno mozes uzimati.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Cure, treba mi vaše misljenje…
Danas mi se prvi put pojavio gusti, rastezljivi iscjedak, tamno žute boje. Nema ga puno i nema miris.. Nemam nikakve druge smetnje. Imate kakvih iskustva sto bi to moglo biti i da li je to normalno?
Ja sam imala tako prekjučer ,sve kako opisujes . Jučer sam bila na ultrazvuku i vidila srce kuca ❤️. Mislim da je normalno. Rekla sam doktorici i zato ona nije ništa rekla na to.
Hvala cure moje na podrsci,svakako cu uzeti taj caj da se sama ocistim,puno hvala na lijepim riječima,i Vasim savjetima,znam da Ce biti bolje,i zelim sto prije dalje krenuti.💕
Žao mi je riri, želim ti čim prije novu nadu.
Dobro jutro svima!
Idem danas po čepiće, ne mogu više.
Spominjete detaljni pregled u 12. tjednu, i čitam o tome da je normalna stvar. Moj pregled je bio prošli tjedan kraj 10./početak 11.tjedna, a za idući sam naručena 30.3. Dakle, moja gin.je to preskočila... Jer ja sam sad u 12.om tjednu. Ne brinem se radi toga, ne znam da li bi morala?
Ali ne mogu da ne primjetim razliku u postupanju vasih gin.prema vama, i moje gin. prema meni (ne meni osobno već odnos dok-pacijent)
Cure, treba mi vaše misljenje…
Danas mi se prvi put pojavio gusti, rastezljivi iscjedak, tamno žute boje. Nema ga puno i nema miris.. Nemam nikakve druge smetnje. Imate kakvih iskustva sto bi to moglo biti i da li je to normalno?
Ja sam imala tako prekjučer ,sve kako opisujes . Jučer sam bila na ultrazvuku i vidila srce kuca ❤️. Mislim da je normalno. Rekla sam doktorici i zato ona nije ništa rekla na to.
Ok, hvala na odgovorima :)
Meni je prvi uzv u srijedu, tada cu biti 7+5 prema mojim izracunima, jedva cekam :)
Trudnasam, Lemon i Nina, cestitam za bebice i drago mi je da sve lijepo napreduje! Kad su slijedeci pregledi?
Riri, jako mi je zao, neznam zasto se dogadja taj blighted ovum, ali bolje i tako nego da je plod rastao pa da nesto nije valjalo. Sama sam prosla 3 spontana, 3 puta je srce radilo pa stalo, pa mi vjeruj da je ovako bolje i bezbolnije. Nadam se da ces se sama ocistiti, ali svejedno odi na kontrolni pregled za 10ak dana da vide je li sve izaslo. Neka iduci put bude skolski!
Kalanhoja, nemam iskustva s takvim iscjetkom, ali ako nema miris mozda nije za zabrinuti se.
Ja ne mogu skoro nista jesti, a pogotovo ne junk food, sto ni inace ne jedem, tako da nije lose :)
Ujutro jedem jaja i jogurt sa zitaricama ili kruh i mlijecni namaz, kasnije juha, pasta, riza, meso, povrce, i za veceru opet nesto kuhano. Meduobroci voce, puno voca :)
I da, sretan vam Dan zena! 😘😘
Žao mi je riri, želim ti čim prije novu nadu.
Dobro jutro svima!
Idem danas po čepiće, ne mogu više.
Spominjete detaljni pregled u 12. tjednu, i čitam o tome da je normalna stvar. Moj pregled je bio prošli tjedan kraj 10./početak 11.tjedna, a za idući sam naručena 30.3. Dakle, moja gin.je to preskočila… Jer ja sam sad u 12.om tjednu. Ne brinem se radi toga,
Meni isto nije jasno za taj pregled. Mene je narucila u 10. Tjednu i rekla da cemo ovavit detaljna mjerenja.
Sad da li je to to, mada nasla sam i ja info da se to radi u 12 tjednu.
Btw za mene jos jedna horor noc.
U 2 se probudila, tusirala i pripremala uzorak za urin. Opet me uvatija jaki kasalj nezaustavljiv. I onda sam sjedeci pokusala u krevetu spavat da mi se grlo sta manje iritira. I tako cilu noc sjedeci lezala do ujutro kad sam na posa krenila.
Sortiraj odgovore
Najstariji