Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    07. Ožujak 2018. 11:37

nestrpljiva25

Jutro, dobrodošle nove cure i sretno danas svima na pregledu, moj je u petak, jedva cekam i nadam se fa ce sve bit ok i vama i meni😀😀😀 Ja cure nikako nisam imala problema sa zatvorom, a usla sam u 12. tjedan. Jutros sam ipak popila antibiotik jer sam se probudila s glavoboljom, ne mogu više izdržat evo 7. Dan.. Nemam snage više. 😵

Za par dana bit ces kao nova. 
    Ja sam na dane umorna tj preumorna. Ovo me jutros bas umorilo kasalj i ostalo. Srecom da danas od doma radim

07. Ožujak 2018. 12:08

Nestrpljiva, pa nemoj trpiti 7 dana, popij nesto! 
    Ja nisam za pijenje lijekova cim te nesto zaboli, ali nema smisla trpiti vise od 2-3 dana, barem ja nebi..

07. Ožujak 2018. 12:20

A kao mislila  sam prirodnim putem prehladu  i sinuse rijesit,  ali ocito ne ide,  odustala sam.  Još mi je mučnina jutros osjecam se kao da me kamion pregazio.. Nikad gore,  nemam  gram snage...  Nadam se da ce antibiotici sta prije pocet djelovat. 

Elza
    07. Ožujak 2018. 12:40

nestrpljiva25

A kao mislila sam prirodnim putem prehladu i sinuse rijesit, ali ocito ne ide, odustala sam. Još mi je mučnina jutros osjecam se kao da me kamion pregazio.. Nikad gore, nemam gram snage… Nadam se da ce antibiotici sta prije pocet djelovat.

Nema smisla mučiti se, pogotovo zato sto ne smijes koristiti sprej za odcepiti nos... Ako se ne odcepiljuje nos onda se to sve produzuje u nedogled i moze preci i na upalu uha... Nece nista biti od nekoliko dana antibiotika

07. Ožujak 2018. 13:39

Joj kako mi je slabo 🤒🤒
    Nekad bi da si mogu staviti prst u usta i povracati, ali ne mogu :(
    Kako ste vi cure danas?
    Jesu gotovi pregledi? :)

07. Ožujak 2018. 14:01

Teta55

Joj kako mi je slabo 🤒🤒
    Nekad bi da si mogu staviti prst u usta i povracati, ali ne mogu :(
    Kako ste vi cure danas?
    Jesu gotovi pregledi? :)

Teta suosjecam s tobom danas,  grozno se osjecam....  Otkako  sam se probudila lošd mi je.. 😵😷😒

Nina ❤
    07. Ožujak 2018. 14:34

Evo mene s pregleda 😊 beba super napreduje, veliki smo 2,5 cm i sad je potvrdeno tjedan dana manja po uzv nego po zm tako da smo sad 8+5 i termin 12.10. Dobila sam uputnicu za kontrolu stitnjace, tsh mi je 3,64. Utrogestan mi je ostavila 3x1 preventivno. Kontrola za 3 tj ☺

Isssa
    07. Ožujak 2018. 14:58

Nina ❤

Evo mene s pregleda 😊 beba super napreduje, veliki smo 2,5 cm i sad je potvrdeno tjedan dana manja po uzv nego po zm tako da smo sad 8+5 i termin 12.10. Dobila sam uputnicu za kontrolu stitnjace, tsh mi je 3,64. Utrogestan mi je ostavila 3x1 preventivno. Kontrola za 3 tj ☺

Čestitam, nisam ni sumnjala 😀
    Jesi dobila terapiju za štitnjaču? 

07. Ožujak 2018. 15:07

Bravo Nina! Po ZM si 9+5? Jako mi je drago da sve lijepo napreduje, odi na kontrolu tsh i neka ti uvedu terapiju ako je povisen. Cuvaj se! 😘

Lemon
    07. Ožujak 2018. 15:10

Evo i mene, srce nam kuca   sve je u redu i trudnoca je za tjedan dana manja, isto utrogestan 3x1 i folna i dalje. Novi pregled za tjedan dana pa ću vjerojatno onda dobiti uputnice za krv

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.