Ubiti, i meni ide svaka 2,3 dana. Uzela sam si magnezij i od njega idem stalno, danas sam probala samo pola sumece pa da vidim kako ce mi bit. A imam i neki sirup koji mogu trudnice, ali mi se od mirisa dize zeludac..
Ma za mene je svaka 2-3 dana super. Ja od kad znam za sebe imam problema sa probavom da meni tjedan dana bude ono normalno iako nikako nije. Inače to rješavam na druge načine ali se sad ne usudim i ne smijem. Tako da su ovi čepići super. Baš je naglasak na njima da su prvenstveno za trudnice i dojilje i da su bez nuspojava i djeluju unutar 15-30 min. Ma pravo otkriće
Cure veceras mi je pregled drzite mi fige da ugledam bebicu,javim se sa vijestima 🙏🙏💓
Cure veceras mi je pregled drzite mi fige da ugledam bebicu,javim se sa vijestima 🙏🙏💓
Riri5 sretno. Takoder svima ostalima sta imaju danas pregled.
Ja jutros sam najgore jutro imala dosad. Probudila se u 4 h, pripremala to za uzorak urina al prerano bilo pa cekala do 6. U 6 me uhvatia napad kaslja i nikako da se zaustavi.
Iscjedila si jedan limun i zlicu meda da mi ublazi, to mi tako rano prelose silo na zeludac da sam po jutra u jakim bolovima bila.
I jos kasnije opet napadi kaslja tako da jutros uopce ne grijem vec sam obukla nesto vise robe jer mi toplina grlo jos vise iziritira.
Jane_Doe, dobro si me sjetila za magnezij :) Ti uzimas sumeci jelda? Probat cu naci neki bolji u ljekarni, a nisam jos isla ni po one "probavi me" zitarice sto je netko stavio sliku.
Christyy, joj ti bas imas problema s tim, a u trudnoci se to samo pogorsa. Vjerojatno si vec sve pokusala, al probaj to kroz prehranu regulirati, da ne bude kronicno..
Riri, sretno i javi se! 😘
Jelena, zao mi je za kasalj, neka brzo prodje. Jesi isla na kraju?
Da, sumeci sam uzela bas u ljekarni. Mislim da je 370 mg, ali ocito mi je previse 😂 u prvoj trudnoci sam pila elevit u kojem vec ima magnezija i dobila sam preporuku da kupim jos dodatno zbog cestih bh kontakcija negdje oko 20 tt. Morala sam prestat piti jer sam doslovno stalno bila na wc-u..
Riri sretno 😊
Christyy svaka cast, ja sam luda ako jedan dan preskocim. Bas mi bude lose odmah..
Teta55 ma vjeruj mi godinama pokušavam regulirati kroz prehranu i baš mi ništa ne pomaže.. Ako i pomogne to bude samo taj put i to je to... One žitarice isto imam doma i isto tako prvi dan su mi pomogle sutradan opet ništa..
riri5 sretnooooo
I sretno svim curama koje danas imaju pregled... Javite se
Jutro, dobrodošle nove cure i sretno danas svima na pregledu, moj je u petak, jedva cekam i nadam se fa ce sve bit ok i vama i meni😀😀😀 Ja cure nikako nisam imala problema sa zatvorom, a usla sam u 12. tjedan. Jutros sam ipak popila antibiotik jer sam se probudila s glavoboljom, ne mogu više izdržat evo 7. Dan.. Nemam snage više. 😵
Endzrueovisi o kojoj djeci se radi..djeca koja imaju epi napade nebi smjela imati visoku temperaturu..
..mislim da svatko pozna sebe i svoju djecu(ako ih ima)..i postupa kako misli da je najbolje..
Ja govorim o zdravoj djeci i zdravim odraslim ljudima koji nemaju zdravstvenih problema.. Naravno da doktore treba slušati ako ste skloni nekim bolestima familijarno nasljedno ili bolujete godinama daleko od toga.. Naravno da dijete koje ima leukemiju il odrasla osoba s rakom treba skidat temp. Nitko ovdje bolesne spomenio nije niti vas ni vašu djecu
Sortiraj odgovore
Najstariji