Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    06. Ožujak 2018. 22:00

Lemon

Osprey dobrodošla, mucnine su dobar znak, ja bih sve dala da mi bude muka pa da znam da je ipak sve u redu.. Jedva čekam jutro i pregled, nadam se da rastemo i da cu cuti dobre vijesti

Sretno sutra Lemon!
    Osprey dobrodosla. Bit ce to sve 5. Svaka je trudnoca prica za sebe. Ima nas isto sa slicnim pricama otprije pa nam sad ide za cistu peticu! Samo hrabro.

Nina ❤
    06. Ožujak 2018. 22:18

Ja sam danas pola dana provela u krevetu, bas mi je dan za nista... a napuhnuta ko balon. Sutra pregled, nadam se da ce sve bit u redu pa ce mi ukinut utrogestane. Drzte fige 😉

06. Ožujak 2018. 22:37

Trudnasam, Lemon i Nina, sretno sutra na pregledu! Obavezno se javite, jedva cekamo cuti novosti!
    Ima jos netko sutra pregled?

06. Ožujak 2018. 22:56

Teta kako si ti danas? Mučnine? 

Isssa
    07. Ožujak 2018. 08:03

Cure sretno na pregledu, javite seeee 😀
    Osprey dobrodošla 😀

07. Ožujak 2018. 08:16

Dobro jutro!
    Tinci, ma neznam, i dalje ih imam, ne toliko jako cini mi se, jucer mi je bila kao neka tezina u zelucu, a i mozda sam puno jela.. Imala sam 4 obroka + 1 vocni, mozda su bili veci nego sto su trebali, a i dobila sam 1kg, nadam se da je od zatvora jer se stvarno ne zelim jako udebljati.
    Onda sam bila sva neka nervozna, evo priznajem, prvi put u ovoj trudnoci, da sto ako se opet ponovilo, ako se beba vise ne razvija.. :(
    Moram biti pozitivna, al jucer mi bas i nije bio neki dan.
    No, danas je novi dan i pozitiva na najjace, nema druge, crne misli nisu dobre ni za mene ni za bebu!
    Nadam se da ce uskoro mucnine haha :D
    Kako si ti?

07. Ožujak 2018. 08:26

Teta ta 1kg ja vjerujem da ti je od zatvora..  
    Normalno je da se nijedna žena ne želi previše udebljati..ja nisam puno dobila u prijašnjim trudnoćama, pa se nadam da neću ni sada jer stvarno nisam tada, a ni sada ne pazim što i koliko jedem.. 
    Imam i ja svoje strahove zbog prijašnje trudnoće, ali ipak smo htjeli još djece..tako nemoj da te svladaju crne misli..nekako sam uvjerena da je tvoja beba dobro i da će sve dobro završiti 🤗😇 
    Evo ja dobro, jako prehlađena od pon..pripremam si doma napitke, pa kašljem puno manje, ali nos curi..biti će bolje za koji dan 😋😎 

07. Ožujak 2018. 08:26

Cure sretno danas 🤗🤗🤗

christyy
    07. Ožujak 2018. 08:43

Teta55 ja sam prošli tj. imala baš velike probleme sa zatvorom, toliko da nisam mogla normalno sjedit koliko me trbuh bolio i koliko sam bila napuhana i tražila sam u ljekarni da mi daju nešto i dala mi je čepiće koji su pogodni za trudnice. Samo da ti javim da mi je jako pomoglo.. Ako ćeš i dalje imati problema stvarno preporučam

07. Ožujak 2018. 08:50

Tinci, hvala na lijepim rijecima 😘
    Zao mi je za prehladu, ali bolje i to nego da je nesto gore, proci ce :) Samo se cuvaj, pij puno caja i bit ce bolje 😘
    Christyy, ma cini mi se da je tebi bilo gore, ja idem na wc svaka 2-3 dana i mucim se, jucer je bilo bolje nakon sljiva. Vise ne pijem kavu, a prije sam od nje isla redovito na wc svako jutro, pa valjda nisam navikla na ovo. Mislim da cu zasad pokusati s hranom, dok nije kriticno, ali hvala na savjetu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI