Ja sam danas pola dana provela u krevetu, bas mi je dan za nista... a napuhnuta ko balon. Sutra pregled, nadam se da ce sve bit u redu pa ce mi ukinut utrogestane. Drzte fige 😉
Trudnasam, Lemon i Nina, sretno sutra na pregledu! Obavezno se javite, jedva cekamo cuti novosti!
Ima jos netko sutra pregled?
Dobro jutro!
Tinci, ma neznam, i dalje ih imam, ne toliko jako cini mi se, jucer mi je bila kao neka tezina u zelucu, a i mozda sam puno jela.. Imala sam 4 obroka + 1 vocni, mozda su bili veci nego sto su trebali, a i dobila sam 1kg, nadam se da je od zatvora jer se stvarno ne zelim jako udebljati.
Onda sam bila sva neka nervozna, evo priznajem, prvi put u ovoj trudnoci, da sto ako se opet ponovilo, ako se beba vise ne razvija.. :(
Moram biti pozitivna, al jucer mi bas i nije bio neki dan.
No, danas je novi dan i pozitiva na najjace, nema druge, crne misli nisu dobre ni za mene ni za bebu!
Nadam se da ce uskoro mucnine haha :D
Kako si ti?
Teta ta 1kg ja vjerujem da ti je od zatvora..
Normalno je da se nijedna žena ne želi previše udebljati..ja nisam puno dobila u prijašnjim trudnoćama, pa se nadam da neću ni sada jer stvarno nisam tada, a ni sada ne pazim što i koliko jedem..
Imam i ja svoje strahove zbog prijašnje trudnoće, ali ipak smo htjeli još djece..tako nemoj da te svladaju crne misli..nekako sam uvjerena da je tvoja beba dobro i da će sve dobro završiti 🤗😇
Evo ja dobro, jako prehlađena od pon..pripremam si doma napitke, pa kašljem puno manje, ali nos curi..biti će bolje za koji dan 😋😎
Teta55 ja sam prošli tj. imala baš velike probleme sa zatvorom, toliko da nisam mogla normalno sjedit koliko me trbuh bolio i koliko sam bila napuhana i tražila sam u ljekarni da mi daju nešto i dala mi je čepiće koji su pogodni za trudnice. Samo da ti javim da mi je jako pomoglo.. Ako ćeš i dalje imati problema stvarno preporučam
Tinci, hvala na lijepim rijecima 😘
Zao mi je za prehladu, ali bolje i to nego da je nesto gore, proci ce :) Samo se cuvaj, pij puno caja i bit ce bolje 😘
Christyy, ma cini mi se da je tebi bilo gore, ja idem na wc svaka 2-3 dana i mucim se, jucer je bilo bolje nakon sljiva. Vise ne pijem kavu, a prije sam od nje isla redovito na wc svako jutro, pa valjda nisam navikla na ovo. Mislim da cu zasad pokusati s hranom, dok nije kriticno, ali hvala na savjetu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji