Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    06. Ožujak 2018. 20:21

Endzrue

Treba samo puuuno tekućine piti i vitamina

Udaram i ja sad svim sredstvima po ovoj bestiji. Od malena sam sklona problemima urinarne prirode.
    No iz iskustva za neke stvari antibiotici su sveta stvar. Npr moje te upale mjehura su skroz atipicne. Uopce nemam boli ni ista slicno. Cca 1 godisnje bar imam jednu. Taj put kad me za vikend uhvatilo bila mi je fibra 40 koju s nicim nisam mogla skinit 3 dana i na hitnoj mislili ka nes ti tog cekaj ponediljak viroza je. I srecom nasa se jedan super doktor izvadia mi krv te vidia da CRP katastrofa te me ostavia na infuziji i antibioticima. 
    U svakom slucaju smatram ako Vam doktor rece da pijete antibiotik da svakako covik zna svoje podrucje i da je to najbolje za nas.
    Eto toj mojoj prijateljici su u apoteci isto rekli da ne smi antibiotik taj al doktorica je inzistirala, a s obzirom ni da ta ureaplasma u trudnoci nije sala sasvim opravdano.

06. Ožujak 2018. 20:33

Endzrue ovisi o kojoj djeci se radi..djeca koja imaju epi napade nebi smjela imati visoku temperaturu.. 
    ..mislim da svatko pozna sebe i svoju djecu(ako ih ima)..i postupa kako misli da je najbolje..

• Osprey
    06. Ožujak 2018. 20:36

Pozdrav cure! Evo da se i ja prikljucim, u subotu sam ugledala svoj plusic. Sada sam po ZM 4+4 :) Inace, bila sam trudna prije 5 mjeseci, ali nazalost sve je zavrsilo kiretazom (blighted ovum). Nadam se da ce ovaj put biti bolje. Odlucila sam pricekati s posjetom ginekologu jos barem 20 dana, jer zelim nesto vidjeti na ultrazvuku i cuti srce. 
    Danas sam se probudila sa strasnom mucninom. Nisam povracala, ali bilo je grozno odprilike 3 sata. Cak nisam ni na posao otisla. Jel se netko od vas bori s mucninama? Za sutra sam pripremila krekere, kekse, caj od mente i dumbir. Nadam se da ce nesto pomoci :)

06. Ožujak 2018. 20:38

Ipak sam odlucila  ne popit antibiotike i probat jos 2-3 dana prirodnim  putem jer mi  je vec danas pinkicu lakse nego jucer,  pa  cu vidit, kako ce napredovat.. 

06. Ožujak 2018. 20:39

Osprey dobrodošla  
    Mene tu i tamo ulovi mučnina, ali ništa strašno..ali ima ovdje cura koje ti mogu pomoći..

Jelennnna
    06. Ožujak 2018. 20:42

.Tinci0.

Endzrueovisi o kojoj djeci se radi..djeca koja imaju epi napade nebi smjela imati visoku temperaturu..
    ..mislim da svatko pozna sebe i svoju djecu(ako ih ima)..i postupa kako misli da je najbolje..

Slazem se s ovim. Sestra od kume ima dvoje djece koja imaju komulzije. Za njih su bas opase visoke temperature. Tako daje sve stvar procjene.
    Ja osobno fibru od 38.5 pa nadalje skidam lekadolom ili necim slicnim. U trudnoci se samo lekadol smi koliko znam.
    A i opcenito ti dokumentarci americki i ostalo je prilicno pristrano i na strani senzacionalizma. Ka i afera flora u pastama za zube. Ja stalno obicne paste koristim te jos plus vodicu za usta (znaci po njima zivi mrtvac haha). Smatram da je to cisti senzacionalizam, ka i za cjepiva. Cjepivima je daleko vise zivota po meni spaseno, no sta su sanse da djetetu nece pasat cjepivo.

06. Ožujak 2018. 20:49

Jelena M

.Tinci0.

Endzrueovisi o kojoj djeci se radi..djeca koja imaju epi napade nebi smjela imati visoku temperaturu..

Slazem se s ovim. Sestra od kume ima dvoje djece koja imaju komulzije. Za njih su bas opase visoke temperature. Tako daje sve stvar procjene.
    Ja osobno fibru od 38.5 pa nadalje skidam lekadolom ili necim slicnim. U trudnoci se samo lekadol smi koliko znam.
    A i opcenito ti dokumentarci americki i ostalo je prilicno pristrano i na strani senzacionalizma. Ka i afera flora u pastama za zube. Ja stalno obicne paste koristim te jos plus vodicu za usta (znaci po njima zivi mrtvac haha). Smatram da je to cisti senzacionalizam, ka i za cjepiva. Cjepivima je daleko vise zivota po meni spaseno, no sta su sanse da djetetu nece pasat cjepivo.

Ovo govorim iz osobnog iskustva, da nebi bilo da pametujem..
    I za te dokumentarce i pastu za zube u potpunosti se slažem sa tobom.. 

06. Ožujak 2018. 21:41

Osprey, dobrodosla! 

Lemon
    06. Ožujak 2018. 21:51

Osprey dobrodošla, mucnine su dobar znak, ja bih sve dala da mi bude muka pa da znam da je ipak sve u redu.. Jedva čekam jutro i pregled, nadam se da rastemo i da cu cuti dobre vijesti 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Jelennnna
    06. Ožujak 2018. 22:00

Lemon

Osprey dobrodošla, mucnine su dobar znak, ja bih sve dala da mi bude muka pa da znam da je ipak sve u redu.. Jedva čekam jutro i pregled, nadam se da rastemo i da cu cuti dobre vijesti

Sretno sutra Lemon!
    Osprey dobrodosla. Bit ce to sve 5. Svaka je trudnoca prica za sebe. Ima nas isto sa slicnim pricama otprije pa nam sad ide za cistu peticu! Samo hrabro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.