Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora
    24. Rujan 2018. 08:40

U Zg baš prava jesen🍁🌧🌫☔ 
    Sinoć me uhvatila takva bol u leđima da nisam spavala do 3h. Poslije kad sam zaspala sve super! Jutros mučnina, uf! Pitam se hoću li uopće prepoznati kad sve počne kad me tako boli🤔
    Reko bebi samo neka pričeka do 01.10., a onda slobodno van😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Aurora
    24. Rujan 2018. 08:42

Justme123 sva sreća pa ne moram nikuda, znam taj naš prekrasan promet kad padne prva kiša ili prvi snijeg😂

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

koskica
    24. Rujan 2018. 09:07

Orhideja ja sam kupovala najviše u lidlu, nešto sitno u h&m u ono što bih nosila na posao, a kasnije sam vidjela da onako trenirka i majica za po doma ima recimo u mani u storylendu. Sad sam trudnoću izgurala u haljinama i nešto odjeće što sam dobila od jedne žene što je jako smršavila, za po doma super....

Nego mame, hoće li biti danas kakve akcije? Mame na pregledima javite se s novostima i pomakom prema bebama. Refreširam stranicu da čujem kako ste 😘😘😘😘😘

url=https://lilypie.com]

• mery1911
    24. Rujan 2018. 09:25

Justme123

mery1911

Jutrooo😑😑
    Cilu noc sam bila budna,ubija be zeludac. Ubia! Evo u St.nista od kise jos uvik🙄. Sramota za sto ovi meterolozi place primaju,uzas. 5puta su najavili zahladenje i nista. Sramota! Ja ako uskoro ne rodim dizem kredit i idem u privatno rodiliste neka ga vadu🤣🤣😛😛…Bas mi je dosadilo vise😑🙄

Joj ja bi radije da je nema, guzva je jutros kao da ljudi u Zg nikad po kisi nisu vozili, tek sam sad do vrtica dosla da djecu ostavim. Hoces se mijenjati sa mnom na par dana 😁

Hocuuuuu😂😂. Nervozna sam od sparine i vrucine.

24. Rujan 2018. 09:32

Aurora jel sa! Pa ne mozes ostat smirena ni da si najveci pacifist na svijetu.
    Mery1911 ja sam za! Nemam provlem s hlabocom ako je suho vrijeme, ali kad ima padalina sam luda tako da bih radije u St 😉

Nas_bebac
    24. Rujan 2018. 09:58

Jutroo curkee 
    Evooo kod nas kišaa, puše, a ja ležim u krevetu pokrivena poplunom ljepo ušuškana 😁😁😁
    Ja se nadam danas pomaku tj ostanku 😂😂 taman sam rekla muzu da je li moguce da je nasa beba odlucila za ovaj jesenski dan 😁,cijelu  noc me bolio trbuh kao da cu dobit al ja frajerica odlucila to zanemarit i svejedno spavat 😂😂 al i sad me boli... Paa mozda ima pomaka, vidit cemo sta ce rec 🤞🤞nadam se ideš rodit 😁😁
    Ko ima danas pregled ili ko oće ic rodit sretnooo nadam se dobrim vjestimaa 🤞🤞💪💪 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

PlavaBorovnica
    24. Rujan 2018. 10:07

mery1911

PlavaBorovnica moj Josip je mene satra ajme. Znaci dite je dojeno 13miseci nikad nije htio bocu i dudu i zahvalna sam Bogu sada na tome,ali s razlogom sam ja u 5miseci izgubila 17kila a jela sam sve obroke jer sam dojila. Taj mali nikad nije spava,beba od 1misec je spavala plafon sve skupa 9 10sati u 24sata. Tako mala beba a non stop budna. Nije mi zaj toga dojenja zato sto sada ima 9godina i nije bolestan bio niti 2 ili 3 puta,ono da je fibru ima u cilome zivotu. Hvala Bogu na tom ali ka beba me je satra. Ali prode sve pa i to😉

Ajajaj, Mery1911 vjerujem da ti nije bilo lako 😯😁
    Al dobro kažeš, dijete nije bilo bolesno cijelo djetinjstvo, i tu bude neprospavanih noći. 
    Dakle sve su mame više-manje otišle na fejs, ovdje su nam ostale "odbrajalice"... šteta, rijetko koristim fejs, samo kad nešto trebam na laptopu.
    Teta, hvala za tablicu!
    Pozdrav svima!

Baby.k
    24. Rujan 2018. 10:25

Dobro jutro!
    I u Karlovcu pada kiša, puše vjetar pomalo, milina. Isto ležim pokrivena dekicom i mislim da se ne dižem danas😁
    Ja sam isto svu trudničku robu kupila u Lidlu i super mi je.
    Sretno danas curama na pregledima, držim fige da se koja bebica odluči doći na ovaj jesenski dan 😊😊

24. Rujan 2018. 10:35

Baby.k

Dobro jutro!
    I u Karlovcu pada kiša, puše vjetar pomalo, milina. Isto ležim pokrivena dekicom i mislim da se ne dižem danas😁
    Ja sam isto svu trudničku robu kupila u Lidlu i super mi je.
    Sretno danas curama na pregledima, držim fige da se koja bebica odluči doći na ovaj jesenski dan 😊😊

Joj pa da! Stigla nam je jesen i službeno jučer, kad prije 😳

petrapp2605
    24. Rujan 2018. 10:40

PlavaBorovnica kako ste? Nama je upravo bila patronaža, provjerila je naš otapali pupak, i vagale smo se. Moja mrvica je s 2505g s otpusta u tj dana dobila 300 g 😊. Dakle imam zdravu i situ bebu, a onaj nemir i traženje cice non stop je valjda bio skok u razvoju. Još malo i prelazimo na veličinu 50, i na pelene 1 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.