Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    24. Rujan 2018. 11:58

I ja se upisujem da sam jutros odradila zubara, trening i došla doma.. Doručkovala i ležim u gaćama  samo rastvorene komplet kuće jer kao malo puše (Split). Sinoć sam mislila da ću umrijet i baš sam se uplašila. Ne znam jel Vi ižate osjećaj lad ležit na boku da beba zapne nekako među organima.. Rebrima i boli ustat sjest ustat nagnut se dok se ne pomakne.. Mene su toliko komplet leđa zgrčila sinoć da sam ja mislila da je to to i da mala ide van.. Valjda od šoka u polu snu  boli i što moram na wc.. Sva sreća kad se maknula sam odahnula.. Šta će tek bit do kraja kad još oteža.. Ufff

Evo sa aliexspressa prijateljici uzela
    Evo sa aliexspressa prijateljici uzela

Taman mi poštar donio.. Odlična stvar

okozeleno
    24. Rujan 2018. 12:03

Hej klokse... evo mene malo...
    Napokon sam se prizdravila kak spada i napokon sam dosla k sebi... 
    Evo opeglala robu i okupala pesa jer mi se gmaz uvalio u neko blato u dvoristu...
    Kod nas imu sredisnjoj Istri isto zahladilo... oblacno je i puse i izlio se dobar pljusak... 
    Ja nisam bas kupovala trudnicku robu... hvala bogu stanem u sve svoje i frendica mi dala dvoje rebe i dvije majice svoje trudnicke pa sam si super...
    Goldy iskrene cestitke!!! ❤
    Ajde vi koje ste u finalu, krenite... heh... ima vas puno bome...
    Mi smo sutra puna 32 tjedna... pa kud brze...
    Danas imam kontrolu i UZV... idemo se malo gledati, nismo vec dugo... zanima me sta ce rec... jel se bebica okrenula i koliko smo po procijeni veliki...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• mery1911
    24. Rujan 2018. 12:04

Endzrue

I ja se upisujem da sam jutros odradila zubara, trening i došla doma.. Doručkovala i ležim u gaćama samo rastvorene komplet kuće jer kao malo puše (Split). Sinoć sam mislila da ću umrijet i baš sam se uplašila. Ne znam jel Vi ižate osjećaj lad ležit na boku da beba zapne nekako među organima.. Rebrima i boli ustat sjest ustat nagnut se dok se ne pomakne.. Mene su toliko komplet leđa zgrčila sinoć da sam ja mislila da je to to i da mala ide van.. Valjda od šoka u polu snu boli i što moram na wc.. Sva sreća kad se maknula sam odahnula.. Šta će tek bit do kraja kad još oteža.. Ufff
    Taman mi poštar donio.. Odlična stvar

Alii expres?? Super jee bas je👌👌

24. Rujan 2018. 12:09

Kisaaaaaaa i vjetaaaar!! Napokon! Da sam malo vise pokretna bi plesala happy dance na balkonu 😂😂😂
    al i dalje klima radi jer se sva sparina u kucu uvukla 🙄
    endzrue, kakva je to torba?
    maslacko, mantrajmo zajedno ommmm ommm bebe vanka ommm ommmm 

24. Rujan 2018. 12:21

petrapp2605

Baby.k

Petra, bravo za Luciju, samo neka nam papa i raste😊😊 Jel sve ok s pupkom?
    Ne mogu vjerovati da je takva razlika na moru i ovdje kod nas😁 Mislim nije tako jako hladno ali sam u dugim tajicama, majici i preko vesta, a vi pod klimom😂

Sve ok s pupkićem, otpao je jučer. Sad samo da se krastica koja ostane nakon posuši.
    Da kod nas je stvarno zahladilo. Ja čak palim grijalicu kad se pelena presvlači da ne bi bilo curici zima. A ja sam u trenirci i čisto mi je ugodno, kak uz nju odmaram dobro mi dođe i dekica.

Joj super za pupak! Zvat ces patronaznu da ga malo pogleda jos ili ces sama to kontrolirati? Ja sam za to patronaznu bila zvala jer je malo vlazila ranica pa nisam htjela dirati da ne zeznem nesto. 

Jel Lucija, s obzirom da je malo ranije rodena, dobila cjepivo u bolnici ili ce tek kod pedijatrice? Pitam te jer mi spominju indukciju radi toga sta oni kazu da mali ima zastoj u rastu pa me zanima jel ima razlike ak je tak malo ranije rodena bebica (iako sam ja u cetvrtak 38tt punih), ali na pregledu su mi rekli, cerviks smeksan i skracen, prohodna prst do ovoja i glavice pa ocekuju da ce ili samo ovaj tjedan ili ce oni inducirati krajem tjedna.

maslacko456
    24. Rujan 2018. 12:22

Mery1911 danas sam 40 tjedana i 4 dana 😂 
    Kike mantram to vec danima 😂😂 probala sam sve za pogurati je vani ali kad nece nece 😂 mozda bude veca ako se bude duze kuhala pa mi bude manja panika nositi je 😂 
    Endzrue mojoj nekad zna noga zapet medu mojim rebrima pa boli uzasno dok se ne makne.. izgledam ko da nastupam u cirkusu koliko poza prominem da bi je pomaknula.. i super je torba 😁

24. Rujan 2018. 12:27

maslacko456

Mery1911 danas sam 40 tjedana i 4 dana 😂
    Kike mantram to vec danima 😂😂 probala sam sve za pogurati je vani ali kad nece nece 😂 mozda bude veca ako se bude duze kuhala pa mi bude manja panika nositi je 😂
    Endzrue mojoj nekad zna noga zapet medu mojim rebrima pa boli uzasno dok se ne makne.. izgledam ko da nastupam u cirkusu koliko poza prominem da bi je pomaknula.. i super je torba 😁

nece ni ovaj moj vanka 😂
    glupa malina, glupi ananas, glupe datulje, glupe setnje 😅😂
    fino im unutra, ne tresemo ih previse, dobro se hrane, uzivaju 😁

Baby.nb1
    24. Rujan 2018. 13:21

Endzrue da, nekad imam osjecaj da mi doslovno nogu uvali izmedju rebara i onda se trzam ko budala dok se pomakne.
    Nama je sutra pregled, bas me zanima. Kontrakcije su poprilicno ceste zadnjih dana, ali ne bole. Nema sluznog cepa, voda ne curi 🤷‍♀️ trbuh mi se cini i dalje poprilicno visoko, zgaravica i dalje. Rekla je zadnji put da sutra dodjemo sa stvarima, vidjet cemo...
    E da vas pitam nesto. Kako ide s pedijatrom? Jel vec znate kod koga cete? I kad se to treba otici prijaviti dijete? 

url=https://lilypie.com]

koskica
    24. Rujan 2018. 14:05

Ja ću sad kod pedijatra gdje mi je i kći, to sam već bila spomenula i samo su mi rekli da dođemo s mjesec dana. A za kći sam zvala još dok sam bila trudna i odlučila se za pedijatra. Muž je išao s papirima koje smo dobili na pedijatriji i Hzzo-u po recept za lijek kad je bila stara 3 tjedna (beba nam je dobila urtikariju pa po fenistil). Inače, ovi papiri koje dobijete na pedijatriji (tj. U rodilištu), kod otpusta iz rodilišta, vrijede tako dugo dok se ne odabere pedijatar a rok je ili mjesec dana ili 6 tjedana to nisam sigurna. I ako je bebi ne daj bože nešto s tim papirima možete sve rješiti. A procedura kod pedijatra je čini mi se dosta individualna. Netko želu da dođete da se upoznate i upišete netko vas upiše sa mjesec dana na sistematskom. Najbolje, kada se odlučite za pedijatra da nazovete i dogovorite kako ćete dalje

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    24. Rujan 2018. 14:14

Evo i nas sa pregleda, daklee doma nas je poslala 3 cm otvorena za cervix je napisala x/3 nemam pojma sta to znaci uglavnom pregled za 4 dana iako ona smatra da se vidimo ranije da dođem ako se trudovi skrate ispod 1h i ako pukne vodenjak isto da dođem etooo....# Foreverpregnant  😭😂😥😱🤯
    Torba mi je super 😉😉 moj bebo je sav stisnut i full dobar 🙂🙂😍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.