Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    23. Rujan 2018. 21:51

Ja sam isto uzimala u lidlu tajice,
    Baby.nb1 slatkiii bušooo 🙂🙂🙂
    Ja imam neke gace steznik za sada ne za poslje i bas su mi ok, drze trbuh na mjestu ne stiscu a opet udobne su full 🙂

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• mery1911
    23. Rujan 2018. 22:14

Nista sutra cu ih kupit pa nek imam. Nece mi odmoc. Hvala cure😊😊

Elza
    23. Rujan 2018. 22:29

Meni potkosulje sve kratke, a sve drugo vjerojatno premalo, nisam probala jos 😥 Tako mi se ne da kupovati niš novo za tih mjesec - mjesec i pol :(

maslacko456
    24. Rujan 2018. 01:26

Kalanhoja

Meni potkosulje sve kratke, a sve drugo vjerojatno premalo, nisam probala jos 😥 Tako mi se ne da kupovati niš novo za tih mjesec - mjesec i pol :(

Ja sam bila ukrala muzeve kosulje i trenirke i to nosila... do 7 mj sam mogla u svoju staru odjecu pa mi je bilo glipo kupovati za 2 mj nove stvari, pogotovo kad bi morala uzimati i ljetno i jesensko.. 

24. Rujan 2018. 05:03

maslacko456

Kalanhoja

Ja sam bila ukrala muzeve kosulje i trenirke i to nosila… do 7 mj sam mogla u svoju staru odjecu pa mi je bilo glipo kupovati za 2 mj nove stvari, pogotovo kad bi morala uzimati i ljetno i jesensko..

I ja muzu kradem majice, rekao mi je da ce mu sve majice imati rastegnuti trbuh dok konacno rodim 😂

Dea_Rene
    24. Rujan 2018. 06:27

Jutro :)
    I ja dragom kradem robu :D stanem i u svoje trenerke pa ih podvrenem pod trbuh al majce obvezno njegove, pogotovo za po naselju kada šetam sa psima. Kod nas u Ri isto nema trudniče robe baš neš previše a online ne volim naručivati jer neznam dal ču pogoditi broj koji nosim...

• s.kra
    24. Rujan 2018. 07:31

Nabavila sam si ovaj pojas, ne znam ima li netko iskustva vec, pa cemo vidjeti djeluje li. Meni izgledao zanimljiv bar po uputama kako se nosi. 

• anusha
    24. Rujan 2018. 08:01

Heh, još kad bih tako izgledala nakon poroda... 

• mery1911
    24. Rujan 2018. 08:25

Jutrooo😑😑
    Cilu noc sam bila budna,ubija be zeludac. Ubia! Evo u St.nista od kise jos uvik🙄. Sramota za sto ovi meterolozi place primaju,uzas. 5puta su najavili zahladenje i nista. Sramota! Ja ako uskoro ne rodim dizem kredit i idem u privatno rodiliste neka ga vadu🤣🤣😛😛...Bas mi je dosadilo vise😑🙄

24. Rujan 2018. 08:32

mery1911

Jutrooo😑😑
    Cilu noc sam bila budna,ubija be zeludac. Ubia! Evo u St.nista od kise jos uvik🙄. Sramota za sto ovi meterolozi place primaju,uzas. 5puta su najavili zahladenje i nista. Sramota! Ja ako uskoro ne rodim dizem kredit i idem u privatno rodiliste neka ga vadu🤣🤣😛😛…Bas mi je dosadilo vise😑🙄

Joj ja bi radije da je nema, guzva je jutros  kao da ljudi u Zg nikad po kisi nisu vozili, tek sam sad do vrtica dosla da djecu ostavim. Hoces se mijenjati sa mnom na par dana 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.