Ja sam isto uzimala u lidlu tajice,
Baby.nb1 slatkiii bušooo 🙂🙂🙂
Ja imam neke gace steznik za sada ne za poslje i bas su mi ok, drze trbuh na mjestu ne stiscu a opet udobne su full 🙂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Meni potkosulje sve kratke, a sve drugo vjerojatno premalo, nisam probala jos 😥 Tako mi se ne da kupovati niš novo za tih mjesec - mjesec i pol :(
Meni potkosulje sve kratke, a sve drugo vjerojatno premalo, nisam probala jos 😥 Tako mi se ne da kupovati niš novo za tih mjesec - mjesec i pol :(
Ja sam bila ukrala muzeve kosulje i trenirke i to nosila... do 7 mj sam mogla u svoju staru odjecu pa mi je bilo glipo kupovati za 2 mj nove stvari, pogotovo kad bi morala uzimati i ljetno i jesensko..
Ja sam bila ukrala muzeve kosulje i trenirke i to nosila… do 7 mj sam mogla u svoju staru odjecu pa mi je bilo glipo kupovati za 2 mj nove stvari, pogotovo kad bi morala uzimati i ljetno i jesensko..
I ja muzu kradem majice, rekao mi je da ce mu sve majice imati rastegnuti trbuh dok konacno rodim 😂
Jutro :)
I ja dragom kradem robu :D stanem i u svoje trenerke pa ih podvrenem pod trbuh al majce obvezno njegove, pogotovo za po naselju kada šetam sa psima. Kod nas u Ri isto nema trudniče robe baš neš previše a online ne volim naručivati jer neznam dal ču pogoditi broj koji nosim...
Nabavila sam si ovaj pojas, ne znam ima li netko iskustva vec, pa cemo vidjeti djeluje li. Meni izgledao zanimljiv bar po uputama kako se nosi.
Jutrooo😑😑
Cilu noc sam bila budna,ubija be zeludac. Ubia! Evo u St.nista od kise jos uvik🙄. Sramota za sto ovi meterolozi place primaju,uzas. 5puta su najavili zahladenje i nista. Sramota! Ja ako uskoro ne rodim dizem kredit i idem u privatno rodiliste neka ga vadu🤣🤣😛😛...Bas mi je dosadilo vise😑🙄
Jutrooo😑😑
Cilu noc sam bila budna,ubija be zeludac. Ubia! Evo u St.nista od kise jos uvik🙄. Sramota za sto ovi meterolozi place primaju,uzas. 5puta su najavili zahladenje i nista. Sramota! Ja ako uskoro ne rodim dizem kredit i idem u privatno rodiliste neka ga vadu🤣🤣😛😛…Bas mi je dosadilo vise😑🙄
Joj ja bi radije da je nema, guzva je jutros kao da ljudi u Zg nikad po kisi nisu vozili, tek sam sad do vrtica dosla da djecu ostavim. Hoces se mijenjati sa mnom na par dana 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji