Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2018. 13:53

mery1911

KikeS

mery1911

KikeS

drzim fige onda maslacko i nas bebac da krene nesto 🤞🤞🤞
    ja tek sad gotova.. napokon malkoco otvorena 😁💪 jedva za jedan prst, al i to je pomak 💪 voda dobra 😇
    opet za 2 dana 🙈

Kada ides opet? Utorak jeli?

tako sam i ja panicno i na rubu suza cekala danas, nakon sto je Stipic na silu prosli tjedan pokusavao i 4 dana krvuckala nakon, Benzonica moj andeo 😇 me srecom pustila kad je vidila da nisam otvorena i danas Indira Kosovic nisam ni osjetila ni krvi ni boli nicega! toliko sam se bojala radi prvog puta i traume i krvi da sam  ugodno iznenadena danas 😊 nadam se da te nece muciti 😕😱

koskica
    23. Rujan 2018. 14:11

KikeS

mery1911

KikeS

mery1911

KikeS

drzim fige onda maslacko i nas bebac da krene nesto 🤞🤞🤞
    ja tek sad gotova.. napokon malkoco otvorena 😁💪 jedva za jedan prst, al i to je pomak 💪 voda dobra 😇
    opet za 2 dana 🙈

Kada ides opet? Utorak jeli?

tako sam i ja panicno i na rubu suza cekala danas, nakon sto je Stipic na silu prosli tjedan pokusavao i 4 dana krvuckala nakon, Benzonica moj andeo 😇 me srecom pustila kad je vidila da nisam otvorena i danas Indira Kosovic nisam ni osjetila ni krvi ni boli nicega! toliko sam se bojala radi prvog puta i traume i krvi da sam ugodno iznenadena danas 😊 nadam se da te nece muciti 😕😱

Sva sreća da si naletila na takvu doktoricu, ima ih stvarno svakakvih.... Daj nam bože svima više ovako dobrih.... 

url=https://lilypie.com]

• mery1911
    23. Rujan 2018. 14:19

KikeS aj superr super. Bas cemo vidit sta i kako,mukaa mi je ogromna😑😑🙄.

Nego kada ce u Splitu i Kastelima zaladit?????😡

23. Rujan 2018. 14:19

Slazem se! Da su bar svi ko ona! 

23. Rujan 2018. 14:22

mery, nemam pojma 😱🙄😫 vruce mi je i nervozna sam, dosta mi je klime!! hocu deku!  cure koje ste iz zg i okolice i bilo gdje je zahladilo LJUBOMORNA SAM 😂 saljite i nama malo kise i spasa! makar ne znam sta cu obuc ako i padne kisa, al neka pada 😁

Baby.k
    23. Rujan 2018. 14:28

Cure, držim vam fige da što prije krene i da držite svoje bebice u rukama. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Vjerujem da vam je već dosta, meni je dosta a tek sam ušla u 37 tjedan, nadam se da moj dečko neće baš čekati termin :)

maslacko456
    23. Rujan 2018. 15:09

Nas_bebac

koskica

Nas_bebac vjerujem da ti je dosta više svega, cendramo mi koje još nismo došle do termina, ne želim ni znati kako je tebi koja si ga prošla…. A ovi odlasci u TA samo izmuče trudnicu. Držimo ti fige beba i ja da ti krene danas. Ako je danas naš termin mi ti ga prepuštamo 😘

Najgorr je to šta pa njihovom meni je sutra termin, vjerojatno ce mi sutra provjeriti vodu i ostalo ja se nadam… Jer po ZM ja sam odavnoo prešišala termin…

E ti svi termini bas zivciraju.. po zadnjoj mjesecnici moj termin je trebao biti 14.9, po bebi 20.9 i joooos je nema 😭😭😭 ja se nadam da ce se nekom pokreniti.. mi danas idemo u setnju u nadi da ce bar to upaliti i onda me muz vodi na vegetarijanski sushi da me nagradi kad vec ne mogu pravi 😂   kod nas je ful zahladilo, temperature  su oko 14 stupnjeva, muz spava pokriven s poplunom ja jos uvijek umirem od vrucine 😂
    Ja sam uvjerena da ja necu prepoznati trudove kad pocnu.. sestra mi je imala trudove cili dan prije nego je uspila skuziti da ima trudove, a ni mama nije bila nista bolja 😂 rodit cu u taksiju mogu se kladiti 😂

E a ako rodim u nekom ducanu, sto mislite bi li mi dali besplatni shopping zauvijek? 😂😂😂

• mery1911
    23. Rujan 2018. 16:30

KikeS

mery, nemam pojma 😱🙄😫 vruce mi je i nervozna sam, dosta mi je klime!! hocu deku! cure koje ste iz zg i okolice i bilo gdje je zahladilo LJUBOMORNA SAM 😂 saljite i nama malo kise i spasa! makar ne znam sta cu obuc ako i padne kisa, al neka pada 😁

Ja cu nosit veste ove i priko gornji dio tute ili demper🤣😂,a doli bicve na ortopeske slape..A pa sta😋

koskica
    23. Rujan 2018. 16:40

maslacko456

Nas_bebac

koskica

Nas_bebac vjerujem da ti je dosta više svega, cendramo mi koje još nismo došle do termina, ne želim ni znati kako je tebi koja si ga prošla…. A ovi odlasci u TA samo izmuče trudnicu. Držimo ti fige beba i ja da ti krene danas. Ako je danas naš termin mi ti ga prepuštamo 😘

Najgorr je to šta pa njihovom meni je sutra termin, vjerojatno ce mi sutra provjeriti vodu i ostalo ja se nadam… Jer po ZM ja sam odavnoo prešišala termin…

E ti svi termini bas zivciraju.. po zadnjoj mjesecnici moj termin je trebao biti 14.9, po bebi 20.9 i joooos je nema 😭😭😭 ja se nadam da ce se nekom pokreniti.. mi danas idemo u setnju u nadi da ce bar to upaliti i onda me muz vodi na vegetarijanski sushi da me nagradi kad vec ne mogu pravi 😂 kod nas je ful zahladilo, temperature su oko 14 stupnjeva, muz spava pokriven s poplunom ja jos uvijek umirem od vrucine 😂
    Ja sam uvjerena da ja necu prepoznati trudove kad pocnu.. sestra mi je imala trudove cili dan prije nego je uspila skuziti da ima trudove, a ni mama nije bila nista bolja 😂 rodit cu u taksiju mogu se kladiti 😂

E a ako rodim u nekom ducanu, sto mislite bi li mi dali besplatni shopping zauvijek? 😂😂😂

Sumljam, nisu vlasnici prodavaonica baš toliki samaritanci. Bilo bi super ako bi dobila bon na određenu svotu novaca. Njima bi bila to reklama a tko zna kako bi se ponjeli prema tebi, ionako bi bilo do prodavačica koje mogu biti divne, vlasnici sigurno nebi bili uz tebe... Tak da ženo spusti se na zemlju i ajd ti lijepo roditi u rodilište pa nek te prate oni kojima je to posao...  Malo te zezam
    😘

url=https://lilypie.com]

23. Rujan 2018. 16:59

neces ni u taksiju 😂
    meni je neki dan rekao samo mi nemoj pocet radat morat cu stisnit panic button 😁 pitam ja ok a sta vam je to? nista hitna ce doc po tebe i zastitari 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.