ma kakva jesen 😫😫😫 lezim u majici na bretele i kratkim hlacicama razvaljena pod klimom i brisem znoj, ovaj vakula gadno zeznija prognozzu za split🙄
cure koje idete na preglede javite se, mi koje smo trebale vec mantrajmo da krene ommmm ommm ommm.
Ja jedino trudnicko sto sam kupila su rebe iz HM i to je najbolja i najudobnija stvar ikada! A Lidl koji mi je ispred kuce je jednom imao trudnicku robu i ja sam nesto sitno tad bila trudna nisam htjela kupiti nista i zeznila se jer evo prosa termin nema jos trudnicke robe opet na akciji 😁
Bravo za Luciju 💪 raste ko mala gljivica 😁❤️🍼
Vruce je i sparno ajmeee nema kisika,u more cu u robi skocit. Ajmee oceli tko danas rodit bas me zanima🤔😁
Petra, bravo za Luciju, samo neka nam papa i raste😊😊 Jel sve ok s pupkom?
Ne mogu vjerovati da je takva razlika na moru i ovdje kod nas😁 Mislim nije tako jako hladno ali sam u dugim tajicama, majici i preko vesta, a vi pod klimom😂
KikeSt i Merry kod mene je bome naoblacilo i puse ugodno.
No ja sam na Mejasima, ovdje uvik jace puse s Mosora nego doli u gradskim bas kvartovima. Znam nekad doc na rivu ili u grad i uopce ne puse, a ovdi uvik zimi.
Sacekuse drzite se. :-)
KikeSt i Merry kod mene je bome naoblacilo i puse ugodno.
No ja sam na Mejasima, ovdje uvik jace puse s Mosora nego doli u gradskim bas kvartovima. Znam nekad doc na rivu ili u grad i uopce ne puse, a ovdi uvik zimi.
Sacekuse drzite se. :-)
Ja sam u Kastelima🤨🙄...prvo ce u vas kisa krenit cinimi se. Aj pomolit cu se da ne stane dok dode do ovdje🤣
Pozdrav, ako netko zna di da kupim trudnicke hlace i tajice bilo bi super. Iz Varazdina sam i u c&a i u hmu nema.. stvarno mi je hitno. 😉
Čestitam svim mamama koje su rodile na bebicama 💜
Ja sam kupila u H&M u Luminiju trudnicke hlace, tajce i majice i u C&A sam nasla tajce, nisu trudnicke, al imaju ko dupli struk pa idu preko trbuha i nemaju gumu. Takoder ima i u Mani linija za trudnice 😁 u Supernovi nema nicega.
Ja sa pregleda.. beton zabetonirani 😭😭 nije mi mogla napraviti sweep.. narucena sam na indukciju 1.10 ako se nista ne pokrene ranije 😂 sad drzimo fige da se mala odluciti pokreniti ..
Ja sa pregleda.. beton zabetonirani 😭😭 nije mi mogla napraviti sweep.. narucena sam na indukciju 1.10 ako se nista ne pokrene ranije 😂 sad drzimo fige da se mala odluciti pokreniti ..
Uuuuu koliko si trudna?
Bome kod nas u Ri dobrano puše, i kiša je ljevala ko iz kabla.... vani je trenutno po mojoj procjeni ugodnih 16. Aman taman za lagano dug rukav :D
Petra, bravo za Luciju, samo neka nam papa i raste😊😊 Jel sve ok s pupkom?
Ne mogu vjerovati da je takva razlika na moru i ovdje kod nas😁 Mislim nije tako jako hladno ali sam u dugim tajicama, majici i preko vesta, a vi pod klimom😂
Sve ok s pupkićem, otpao je jučer. Sad samo da se krastica koja ostane nakon posuši.
Da kod nas je stvarno zahladilo. Ja čak palim grijalicu kad se pelena presvlači da ne bi bilo curici zima. A ja sam u trenirci i čisto mi je ugodno, kak uz nju odmaram dobro mi dođe i dekica.
Sortiraj odgovore
Najstariji