PlavaBorovnica kako ste? Nama je upravo bila patronaža, provjerila je naš otapali pupak, i vagale smo se. Moja mrvica je s 2505g s otpusta u tj dana dobila 300 g 😊. Dakle imam zdravu i situ bebu, a onaj nemir i traženje cice non stop je valjda bio skok u razvoju. Još malo i prelazimo na veličinu 50, i na pelene 1 🤣

ma kakva jesen 😫😫😫 lezim u majici na bretele i kratkim hlacicama razvaljena pod klimom i brisem znoj, ovaj vakula gadno zeznija prognozzu za split🙄
cure koje idete na preglede javite se, mi koje smo trebale vec mantrajmo da krene ommmm ommm ommm.
Ja jedino trudnicko sto sam kupila su rebe iz HM i to je najbolja i najudobnija stvar ikada! A Lidl koji mi je ispred kuce je jednom imao trudnicku robu i ja sam nesto sitno tad bila trudna nisam htjela kupiti nista i zeznila se jer evo prosa termin nema jos trudnicke robe opet na akciji 😁
Bravo za Luciju 💪 raste ko mala gljivica 😁❤️🍼
Vruce je i sparno ajmeee nema kisika,u more cu u robi skocit. Ajmee oceli tko danas rodit bas me zanima🤔😁
Petra, bravo za Luciju, samo neka nam papa i raste😊😊 Jel sve ok s pupkom?
Ne mogu vjerovati da je takva razlika na moru i ovdje kod nas😁 Mislim nije tako jako hladno ali sam u dugim tajicama, majici i preko vesta, a vi pod klimom😂

KikeSt i Merry kod mene je bome naoblacilo i puse ugodno.
No ja sam na Mejasima, ovdje uvik jace puse s Mosora nego doli u gradskim bas kvartovima. Znam nekad doc na rivu ili u grad i uopce ne puse, a ovdi uvik zimi.
Sacekuse drzite se. :-)

KikeSt i Merry kod mene je bome naoblacilo i puse ugodno.
No ja sam na Mejasima, ovdje uvik jace puse s Mosora nego doli u gradskim bas kvartovima. Znam nekad doc na rivu ili u grad i uopce ne puse, a ovdi uvik zimi.
Sacekuse drzite se. :-)
Ja sam u Kastelima🤨🙄...prvo ce u vas kisa krenit cinimi se. Aj pomolit cu se da ne stane dok dode do ovdje🤣
Pozdrav, ako netko zna di da kupim trudnicke hlace i tajice bilo bi super. Iz Varazdina sam i u c&a i u hmu nema.. stvarno mi je hitno. 😉
Čestitam svim mamama koje su rodile na bebicama 💜
Ja sam kupila u H&M u Luminiju trudnicke hlace, tajce i majice i u C&A sam nasla tajce, nisu trudnicke, al imaju ko dupli struk pa idu preko trbuha i nemaju gumu. Takoder ima i u Mani linija za trudnice 😁 u Supernovi nema nicega.

Ja sa pregleda.. beton zabetonirani 😭😭 nije mi mogla napraviti sweep.. narucena sam na indukciju 1.10 ako se nista ne pokrene ranije 😂 sad drzimo fige da se mala odluciti pokreniti ..
Ja sa pregleda.. beton zabetonirani 😭😭 nije mi mogla napraviti sweep.. narucena sam na indukciju 1.10 ako se nista ne pokrene ranije 😂 sad drzimo fige da se mala odluciti pokreniti ..
Uuuuu koliko si trudna?
Bome kod nas u Ri dobrano puše, i kiša je ljevala ko iz kabla.... vani je trenutno po mojoj procjeni ugodnih 16. Aman taman za lagano dug rukav :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji