Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    24. Rujan 2018. 10:40

PlavaBorovnica kako ste? Nama je upravo bila patronaža, provjerila je naš otapali pupak, i vagale smo se. Moja mrvica je s 2505g s otpusta u tj dana dobila 300 g 😊. Dakle imam zdravu i situ bebu, a onaj nemir i traženje cice non stop je valjda bio skok u razvoju. Još malo i prelazimo na veličinu 50, i na pelene 1 🤣

24. Rujan 2018. 10:49

ma kakva jesen 😫😫😫 lezim u majici na bretele i kratkim hlacicama razvaljena pod klimom i brisem znoj, ovaj vakula gadno zeznija prognozzu za split🙄
    cure koje idete na preglede javite se, mi koje smo trebale vec mantrajmo da krene ommmm ommm ommm. 
    Ja jedino trudnicko sto sam kupila su rebe iz HM i to je najbolja i najudobnija stvar ikada! A Lidl koji mi je ispred kuce je jednom imao trudnicku robu i ja sam nesto sitno tad bila trudna nisam htjela kupiti nista i zeznila se jer evo prosa termin nema jos trudnicke robe opet na akciji 😁
    Bravo za Luciju 💪 raste ko mala gljivica 😁❤️🍼

• mery1911
    24. Rujan 2018. 10:55

Vruce je i sparno ajmeee nema kisika,u more cu u robi skocit. Ajmee oceli tko danas rodit bas me zanima🤔😁

Baby.k
    24. Rujan 2018. 11:00

Petra, bravo za Luciju, samo neka nam papa i raste😊😊 Jel sve ok s pupkom?
    Ne mogu vjerovati da je takva razlika na moru i ovdje kod nas😁 Mislim nije tako jako hladno ali sam u dugim tajicama, majici i preko vesta, a vi pod klimom😂

Jelennnna
    24. Rujan 2018. 11:09

KikeSt i Merry kod mene je bome naoblacilo i puse ugodno. 
    No ja sam na Mejasima, ovdje uvik jace puse s Mosora nego doli u gradskim bas kvartovima. Znam nekad doc na rivu ili u grad i uopce ne puse, a ovdi uvik zimi. 
    Sacekuse drzite se. :-)

• mery1911
    24. Rujan 2018. 11:16

Jelennnna

KikeSt i Merry kod mene je bome naoblacilo i puse ugodno.
    No ja sam na Mejasima, ovdje uvik jace puse s Mosora nego doli u gradskim bas kvartovima. Znam nekad doc na rivu ili u grad i uopce ne puse, a ovdi uvik zimi.
    Sacekuse drzite se. :-)

Ja sam u Kastelima🤨🙄...prvo ce u vas kisa krenit cinimi se. Aj pomolit cu se da ne stane dok dode do ovdje🤣

Nina ❤
    24. Rujan 2018. 11:21

Orhidejaaa

Pozdrav, ako netko zna di da kupim trudnicke hlace i tajice bilo bi super. Iz Varazdina sam i u c&a i u hmu nema.. stvarno mi je hitno. 😉
    Čestitam svim mamama koje su rodile na bebicama 💜

Ja sam kupila u H&M u Luminiju trudnicke hlace, tajce i majice i u C&A sam nasla tajce, nisu trudnicke, al imaju ko dupli struk pa idu preko trbuha i nemaju gumu. Takoder ima i u Mani linija za trudnice 😁 u Supernovi nema nicega.

maslacko456
    24. Rujan 2018. 11:48

Ja sa pregleda.. beton zabetonirani 😭😭 nije mi mogla napraviti sweep.. narucena sam na indukciju 1.10 ako se nista ne pokrene ranije 😂  sad drzimo fige da se mala odluciti pokreniti .. 

• mery1911
    24. Rujan 2018. 11:51

maslacko456

Ja sa pregleda.. beton zabetonirani 😭😭 nije mi mogla napraviti sweep.. narucena sam na indukciju 1.10 ako se nista ne pokrene ranije 😂 sad drzimo fige da se mala odluciti pokreniti ..

Uuuuu koliko si trudna?

Dea_Rene
    24. Rujan 2018. 11:55

Bome kod nas u Ri dobrano puše, i kiša je ljevala ko iz kabla.... vani je trenutno po mojoj procjeni ugodnih 16. Aman taman za lagano dug rukav :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI