Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    23. Rujan 2018. 20:11

mery1911

petrapp2605

mery1911

Cure da vas pitam. One stezne gacice ili steznik,sta je s tim?? Jeli to sta vridi da kupim? Da znamm,nisam nikad probala pa me bas zanima😊😊

Evo ja imam steznik, i mogu ti reći da mi baš paše nakon carskog. Ne mogu reć da me rez boli ako ga ne nosim, ali osjećam se puno stabilnija pri kretanju, pogotovo pri podizanju bebice. A i pri kraju dana puno manja je oteklina na području reza.

Aha di mogu kupiti taj steznik?? U baby shopovima bice ili?

Meni je muž kupio u farmaciji, moj je medicinski steznik. A ovaj chicco kojeg ima koskica sam vidla da ima u bubamari. 

petrapp2605
    23. Rujan 2018. 20:14

mery1911

Cure da vas pitam. One stezne gacice ili steznik,sta je s tim?? Jeli to sta vridi da kupim? Da znamm,nisam nikad probala pa me bas zanima😊😊

23. Rujan 2018. 20:16

Ubacujem se ko padobranac, info o TA, kad je koji doktor na Sv.Duhu u ambulanti:

dr.Zudenigo 12-16h
                                            ČET  dr. Edina Berberović 8-16h

23. Rujan 2018. 20:19

Vidim da se sve slabije vidi, pa ajmo ovako, RASPORED DOKTORA U TA SV.DUH:
    PON: dr.Milan Pavlović (8-16h)
    UTO: dr.Lana Zlodi Hršak (8-12h)
              dr. Oliver Vasilj (12-16h)
    SRI:  dr.Matija Prka (8-12h)
             dr. Damir Zudenigo (12-16h)
    ČET: dr. Edina Berberović (8-16h)
    PET: dr. Ivanka Bekavac Vlatković (8-12h)
             dr. Ana Tikvica Luetić (12-16h)

Baby.nb1
    23. Rujan 2018. 20:22

Cure pisale smo na fb-u, pa cu i tu da vidite i vi koje ga nemate. Imate u bipi (do 27.09.) i u plodinama (ne znam do kada) pampersice 2+1 gratis. U bipi mozete kombinirati velicine, u plodinama ne. I uzela sam danas u dm-u 2+1 violeta vl. maramice

url=https://lilypie.com]

• Orhidejaaa
    23. Rujan 2018. 21:15

Pozdrav, ako netko zna di da kupim trudnicke hlace i tajice bilo bi super. Iz Varazdina sam i u c&a i u hmu nema.. stvarno mi je hitno. 😉 
    Čestitam svim mamama koje su rodile na bebicama 💜

Baby.nb1
    23. Rujan 2018. 21:31

Orhidejaaa

Pozdrav, ako netko zna di da kupim trudnicke hlace i tajice bilo bi super. Iz Varazdina sam i u c&a i u hmu nema.. stvarno mi je hitno. 😉

Ne znam za Varazdin. U Zg ima h&m u centru cvjetni i areni. Ne znam koliko je hitno  h&m mozes i online narucit. MamaNova za moj pojam preskupa. Na Zarinoj stranici sam vidjela da su izbacili mama liniju. Ne znam da li i u ducanima. Mana ti ima nesto trudnicke obleke. 

Elza
    23. Rujan 2018. 21:32

Orhidejaaa

ja sam uzimala u lidlu tajice kada je bila akcija s robom za trudnice... Malo sam se tad podcijenila pa su mi sad te tajice male... Prije 2-3 tjedna sam bila opet i nije bilo trudnickih ali sam uzela obične samo XXL da me ne stežu na trbuhu i ok su...

Aurora
    23. Rujan 2018. 21:32

Orhidejaaa

Ja sam kupila u H&M-u, imaju web shop. Ima i drugih web shopova... Našla sam i u Mani, al ne znam kako je u Varaždinu stanje😀

Missed ab - 12 tt (2017) ❤️

Baby.nb1
    23. Rujan 2018. 21:35

P. S. Pardoncek na neredu, al vec smo bili u krevetu kad sam se sjetila da nisam sliknula za puni tjedan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.