Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2018. 15:34

Petrapp hvala ti, ne znam kako toliko toga ne vidim dok pisem nego tek kad objavim i onda sama sa sobom imam 5 postova za redom 🤦🏼‍♀️

Baby.nb1
    24. Rujan 2018. 15:36

Nas_bebac znaci igra zivaca i dalje... 🙆🏻‍♀️
    Andeo a bas te se nadovezalo😟
    Koskica hvala na odgovoru ❤️
    Maggie dobrodosla 😊
    Kike ne spominji, sve nesto raduckam po stanu, samo da ne razmisljam da me depilacija ceka 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sreca pa sam kosu jucer rijesila 😁
    Di nam je looda_vila? Sta mislite jesu vec doma? 

url=https://lilypie.com]

maslacko456
    24. Rujan 2018. 15:51

Kike i Baby  ja sam razvila super metodu za depilaciju 😂 kupila sam veet za bikini zonu, sidnem na rub kade i izmazem se cila koliko mogu pogoditi.. nakon 5 min isperem i mirna neko vrime 😂😂  trbuh mi je prenisko da bi mogla isla vidit kako triba, a muz mi je katastrofa za pomoci.. panicari da ce me porezati pa uzdise pa komentira kako se ne sredivam za njega a za doktora i babicu svaki put 😂 ako ja njega ne ubijem do kraja ove trudnoce, nikad necu 😂

koskica
    24. Rujan 2018. 16:02

Kalanhoja

dobrodosla Maggie! 😊
    Što savjetuje, koliko tetra pelena mi treba? Imam 12 velikih (80*80) i 12 manjih (40*40). Mi je dosta ili da kupim još koju?

To ti je sasvim dovoljno tetra ako ih ne misliš upotrebljavati umjesto jednokratnih pelena. Ne sjećam se koje su se cure odlučile za mpp i/ili tetre. 

• mery1911
    24. Rujan 2018. 16:05

maslacko456

Kike i Babyja sam razvila super metodu za depilaciju 😂 kupila sam veet za bikini zonu, sidnem na rub kade i izmazem se cila koliko mogu pogoditi.. nakon 5 min isperem i mirna neko vrime 😂😂 trbuh mi je prenisko da bi mogla isla vidit kako triba, a muz mi je katastrofa za pomoci.. panicari da ce me porezati pa uzdise pa komentira kako se ne sredivam za njega a za doktora i babicu svaki put 😂 ako ja njega ne ubijem do kraja ove trudnoce, nikad necu 😂

Ahahahahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Svi su isti ali svi hahahahaha

• mery1911
    24. Rujan 2018. 16:08

Ja bi mogla u frizera da me isfenira🤔😁... Moja prija tako isla i u frizera pukla plodna i dobila trudove. A staaa jee lipooo,bura dere vani exxtra je. 😊😊

Baby.nb1
    24. Rujan 2018. 16:26

mery1911

Ja bi mogla u frizera da me isfenira🤔😁… Moja prija tako isla i u frizera pukla plodna i dobila trudove. A staaa jee lipooo,bura dere vani exxtra je. 😊😊

Hahahaha, tako sam ja jucer. Otvorila prozor i balkon  sirom i sjedim u potkosulji i govorim ajmeeee sta je dobro, a muz kraj mene u duksi i vice daj mi jorgan, zaledi se

• Anđeo_
    24. Rujan 2018. 16:36

Pijem one " normalne" vitamine za trudnice.. Svako jutro popijem kamilicu (umjesto kave ) prije toga malo meda (Med zadnja 2 tjedna).. S tim da mi je mama sinoć donijela med od svojih susjeda koji ga imaju samo za svoje potrebe kolko sam shvatila ne vrcani je znači i propolis sve je unutra pun je nekih mrvica tako da sam sad prešla na njega,  doktorica mi je prepisala sirup i neki sprej i klasika sterimar rekla je da dođem u četvrtak ako nebude bolje vadila sam krv i mokraću za to ju oko pola 7 zovem..
    Maggie- dobro došla 😊 da ti nije termin 13.11?

Jelennnna
    24. Rujan 2018. 16:42

mery1911

Ja bi mogla u frizera da me isfenira🤔😁… Moja prija tako isla i u frizera pukla plodna i dobila trudove. A staaa jee lipooo,bura dere vani exxtra je. 😊😊

Kazu da je u Kastelima najgore. Nekom coviku u Metroa ostalo otvoreno sraklo na autu i prevrnulo mu auto. 
    Meni muz sad svako po ure provjerava s prozora jel mu kombi od firme di ga je parkira hahhha. Show. 

koskica
    24. Rujan 2018. 16:42

Meni više ništa nije jasno. Nas_bebac 3 cm si otvorena i dr te poslala kući? Evo majke mi ako ja više išta razumijem. Jesu ti radili ctg? Jel ima zapisa trudova na ctg-u? Koliko dugo ti već osjećaš kontrakcije. Jesu li ti radili amnioskopiju? Pretpostavljam da nisu ako nisi ništa napisala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.