Mene je baš pogodilo ovih dana taman sam počela normalno jest i oporavila se skroz od one viroze povraćanja, bolničke hrane (kaže dragi nikad nije čuo da neko kuka toliko za hranu 😂) i jučer me novo shrvalo 🤨 temperatura 38 kašalj, nos, pluća bole baš kod disanja kad ležim jaooo evo me kod doktorice opce prakse čekam na red 😑
Evo i nas sa pregleda, daklee doma nas je poslala 3 cm otvorena za cervix je napisala x/3 nemam pojma sta to znaci uglavnom pregled za 4 dana iako ona smatra da se vidimo ranije da dođem ako se trudovi skrate ispod 1h i ako pukne vodenjak isto da dođem etooo….# Foreverpregnant 😭😂😥😱🤯
Torba mi je super 😉😉 moj bebo je sav stisnut i full dobar 🙂🙂😍
👏👏👏🍾🍾🍾 pokreće seee, sad će to 🤞🤞
Baby Diaper Bag Fashion Mummy Maternity Nappy Bag Large Capacity Baby Bag Bolsa Maternidade Designer Nursing a Bag For Mother
http://s.aliexpress.com/Fn2ueiIJ?fromSns=WhatsApp
(from AliExpress Android)
Evo link pa ćirnite
Nas_bebac, nadam se da će brzo krenuti!!! 😊
Anđeo, piješ li neke vitamine za imunitet? Možda bi to pomoglo? Ili med? Puno bolesnih ima, a sad je zahladilo pa će biti još i više... 😣
Endzrue Ja sam htjela istu takvu torbu uzeti za na kolica (samo svjetlo sivu) i za bebine stvari. Unutra je i ona prostirka, jel da? I kopče za kolica.... ali u međuvremenu je moj brat kupio torbu za bebine stvari, pa mi više ne treba
Vidim da vas više ima kojima bebe nogicama prćkaju po organima... Uf, negdje u 33-36. tjednu sam imala usred noći refluks koji me probudio, pa me još potjeralo i pi-pi pa sam se krenula ustajati... Uglavnom, već mi se dešavalo da mi usred noći dođe žgaravica do grla i da se ne mogu uspraviti zbog "uspavanih" mišića - koji je to strah od gušenja, uf, ne moram vam ni govoriti.. E pa meni se desilo da sam se uspjela okrenuti na bok pa uspraviti i ustati da krenem na wc i samo u jednom momentu osjetim da sam na koljenima kraj kreveta i muž me podiže. Mali me je toliko udario dok sam se ja pokušavala osoviti na noge, a ja sam osjetila taj udarac u želucu i još mi se dodatno ta kiselina podigla i spekla grlo za popiiiiii.... ja sam KAŠLJALA koliko je to peklo po onim rupicama gdje se nos spaja s dušnikom, jednjak... aaaaaaa... Ja nemam pojma kako sam se ja uspjela složiti kraj kreveta i na koljena da se putem nisam izubijala na čoškove stolića. Uglavnom nakon toga, čim bih osjetila da ću imati žgaravicu, ja sam spavala u polusjedećem položaju. Ajmo reći okvirno da mi je tijelo zauzimalo kut od nekih 120-130 stupnjeva. Manje me je žgaravica mučila i manje sam osjetila te udarce o kojima govorite. I da vas utješim... (barem je meni tako), što je sinko pinko više rastao, to me je manje udarao tim jakim i oštrim pokretima. Sad je više kao nekakvo okretanje i meškoljenje.
Justme123 doći će nam patronaža u kontrolu sljedeći tj, al mislim da ću ja to moći i sama. Nju su cijepili u rodilištu, ne drugi dan po porodu kao ostale ali je cijepljena, tako da nemaš razlog za brigu ako i dođe do indukcije. Njima ti je zapravo svejedno kad nakon 37 tj rodiš jer gledaju to kao da si u terminu.
Pozdrav svima, nadam se da primate još jednu trudnicu ovako kasno pred termin. 🙂 Čitala sam vas ranije ali sve mi je to nekako daleko bilo, mi smo tek skoro 33 tjedna sad. Vidim da vas ima puno tu koje su već u terminu ili sa svojim bebicama, a ja tek spremam sve i pripremam se. 🙂 Inače smo ok, muči me spavanje kao valjda i sve ostale, bolovi u kukovima dok spavam i žgaravica me ubija. Dobili smo previše kila 😞, ta glad je stvarno nenormalna. I kod nas je bilo prehlade ovih dana, promjena vremena sigurno, a i imunitet mi je nikakav kad loše spavam. Ali već sam kao nova.
dobrodosla Maggie! 😊
Što savjetuje, koliko tetra pelena mi treba? Imam 12 velikih (80*80) i 12 manjih (40*40). Mi je dosta ili da kupim još koju?
nas bebac, ide laganoooo 💪
andeo, pa tebe bas satralo...vitamine neke i meda i caja, miruj ugl.
dobrodošla Maggie 😊
odradila sam kucni 'spa' trebalo mi je bome vremena 😅 depilacija na slijepo me unistila i nokti, svaki put izvodim akrobacije, mogu se prijavit slobodno u supertalent 😁😂
ugl ja sam spremna za rodiliste. . OPET 😂 #forever pregnant
Evo i nas sa pregleda, daklee doma nas je poslala 3 cm otvorena za cervix je napisala x/3 nemam pojma sta to znaci uglavnom pregled za 4 dana iako ona smatra da se vidimo ranije da dođem ako se trudovi skrate ispod 1h i ako pukne vodenjak isto da dođem etooo….# Foreverpregnant 😭😂😥😱🤯
Torba mi je super 😉😉 moj bebo je sav stisnut i full dobar 🙂🙂😍
Kad ti je npr F/X znaci da je fundus dosao do prsne kosti, ovo tvoje bih rekla da je fundus maternice 3 poprecna prsta ispod prsne kosti, a ne da je vezano za cerviks (bar se ja nikad s tim nisam susrela nego uvijek u clancima pišu za cerviks). I ako sam u pravu, onda ti se bebica lijepo spustila nisko u zdjelicu i jako je angazirana glavicom (to sigurno osjetis, znam da ja osjetim itekako!)
Sortiraj odgovore
Najstariji