Bas i mene nerviraju ti termini cccc meni po bebi danas 41+1 a po nekim njihovim mjerama beba je danas 39+6 sad ti budi pametan koliko sam ja trudna hahhaha 😂😂😂
Znaci nista ne dobivamo ako rodimo u shopping centrima 😮😮 a bar su mogli dat postečjinu ili tako neku sitnicu 😂😂
Taksi hmm meni se ne isplati takdi proje cu se sama dovest do rodilišta neg me taksi dođe uzet 😁😁 jos ce i stic mozda ako se ne počnu svađat sa cammeom i uberom hahhaha 😂😂
Ipak mislim da cu morat i sutra na kampiranje u TA...
Danas kazem muzu ajmo se provozat da se dobro stresem mozda sta krene al eto jos nista 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Ja zadnjih tjedan dana imam osjećaj da ću roditi svaki čas hahah iako su šanse male pošto sam kalendarski tek 36tj ali bas osjećam neki pritisak!!!
...a ja ću poludit od silnog pišanja...svakih 5 minuta, pogotovo ako legnem odmoriti jel 😑😑😑😑
Petrapp, MaSen, dakle na istim smo mukama.😱😲😲😲.Mery1911, toliko dugo je to trajalo? Ne mogu zamisliti taj umor.😴😴😴 Vrlo iscrpljujuće...Ima li razlog tom kako ga nazvati, obrascu? Nahranjeno, naspavano, upravo presvučeno, probava obavljena, a nemirno?
MaSen, nama je tako tokom dana, noći su donekle dobre, iako sve to iscrpi kad ne znaš što bebu muči, kako pomoći.. Kad nije kod mene na dojenju smiri se suprugu u naručju ali je i to riješenje kratkog vijeka.
Inače, puno pričamo bebi, oboje smo uključeni u sve aktivnosti, nema neke velike nervoze u nas ni među nama, pa se pitam odakle dolazi problem..
Koliko sam čitala, to je normalno ponašanje male bebe. Stalno traži mamu, njenu blizinu voli kontakt i mazit se sisom. Mame koje imate bebe od dva tjedna, zar nije taman to razdoblje za skok u razvoju?
Goldy, čestitam ti od srca i želim ti brzi oporavak!
PlavaBorovnica moj Josip je mene satra ajme. Znaci dite je dojeno 13miseci nikad nije htio bocu i dudu i zahvalna sam Bogu sada na tome,ali s razlogom sam ja u 5miseci izgubila 17kila a jela sam sve obroke jer sam dojila. Taj mali nikad nije spava,beba od 1misec je spavala plafon sve skupa 9 10sati u 24sata. Tako mala beba a non stop budna. Nije mi zaj toga dojenja zato sto sada ima 9godina i nije bolestan bio niti 2 ili 3 puta,ono da je fibru ima u cilome zivotu. Hvala Bogu na tom ali ka beba me je satra. Ali prode sve pa i to😉
Cure da vas pitam. One stezne gacice ili steznik,sta je s tim?? Jeli to sta vridi da kupim? Da znamm,nisam nikad probala pa me bas zanima😊😊
Cure da vas pitam. One stezne gacice ili steznik,sta je s tim?? Jeli to sta vridi da kupim? Da znamm,nisam nikad probala pa me bas zanima😊😊
Ja imam steznik iz bubamare. Nosila sam ga nakon prvog vaginalnog poroda, planiram ga i sada.
url=https://lilypie.com]
Evo ja imam steznik, i mogu ti reći da mi baš paše nakon carskog. Ne mogu reć da me rez boli ako ga ne nosim, ali osjećam se puno stabilnija pri kretanju, pogotovo pri podizanju bebice. A i pri kraju dana puno manja je oteklina na području reza.
Evo ja imam steznik, i mogu ti reći da mi baš paše nakon carskog. Ne mogu reć da me rez boli ako ga ne nosim, ali osjećam se puno stabilnija pri kretanju, pogotovo pri podizanju bebice. A i pri kraju dana puno manja je oteklina na području reza.
Aha di mogu kupiti taj steznik?? U baby shopovima bice ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji