Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    23. Rujan 2018. 11:59

PlavaBorovnica

MaSen

Da da.. danas nam je 2 mjeseca..
    Evo ona budna od pola 6 i jos ne spava. Cvili, duda, vristi, mase ko blesava rukama i nogama.. i tak vec 10 dana ona mene skoluje.. zaspi na tocno 2 minute i opet isto.. danas tata dezura noc..

Dobro jutro svima!
    MaSen, kako ju smirite?
    Moja beba je isto tako počela prije 3 dana, i stalno traži ciku, šaltam dojenje lijeva- desna, onda zaspe na 5 minuta i opet plač, nervoza, grebe sex trpa ruke u usta. Ne znam što je u pitanju…jel to skok u razvoju? Sad nam je 2 tjedna mlada.

PlavaBorovnica i nama je tako sinoć bilo. Cijeli dan je bila ko bubice, nahranila ju, presvukla i zaspala, al navečer nikako pa nikako. Gura rukice u usta a nahranila ju malo prije toga, pa se malo napreže kao da nije dovoljno podrignula, pa ju podignem, pa se umiri, pa spustim, i opet isto, počne se javljati pa, opet pomalo plač i sve ispočetka. 

Mrs.mom
    23. Rujan 2018. 12:05

PlavaBorovnica

MaSen

Evo ona budna od pola 6 i jos ne spava. Cvili, duda, vristi, mase ko blesava rukama i nogama.. i tak vec 10 dana ona mene skoluje.. zaspi na tocno 2 minute i opet isto.. danas tata dezura noc..

Dobro jutro svima!
    MaSen, kako ju smirite?
    Moja beba je isto tako počela prije 3 dana, i stalno traži ciku, šaltam dojenje lijeva- desna, onda zaspe na 5 minuta i opet plač, nervoza, grebe sex trpa ruke u usta. Ne znam što je u pitanju…jel to skok u razvoju? Sad nam je 2 tjedna mlada.

Ma skoro pa i nikako.. ako ju nosim ona je zadovoljna mozda kakvih pola sata,pa opet isto.. evo nocas nije uopce spavala . Budna je bila od pola 6 navecer do 1, zaspala do 2 i 10, pa se probudila opet u 3,4, pola 6, pola7, pola 8 i sad je tek zaspala.. najede se i vristi, place, baca se.. nosim ju, skacem ko klokan s njom po stanu nista ne pomaze.. tata je trebao biti dezuran nocas no samo ju je donio u pola 12 i rekao pusti dite materi.. jer nije mogao vise slusat kak ona cendra.. 

petrapp2605
    23. Rujan 2018. 12:11

Goldy čestitam! Dobrodošao Leon 😘! 

• mery1911
    23. Rujan 2018. 12:29

MaSen

PlavaBorovnica

MaSen

Dobro jutro svima!
    MaSen, kako ju smirite?

Ma skoro pa i nikako.. ako ju nosim ona je zadovoljna mozda kakvih pola sata,pa opet isto.. evo nocas nije uopce spavala . Budna je bila od pola 6 navecer do 1, zaspala do 2 i 10, pa se probudila opet u 3,4, pola 6, pola7, pola 8 i sad je tek zaspala.. najede se i vristi, place, baca se.. nosim ju, skacem ko klokan s njom po stanu nista ne pomaze.. tata je trebao biti dezuran nocas no samo ju je donio u pola 12 i rekao pusti dite materi.. jer nije mogao vise slusat kak ona cendra..

Meni prvo dijete takvo bilo do 15miseci. Svaki dan svaki...to je bas iscrpljujuce. Ali bas jee.

23. Rujan 2018. 13:04

mery1911

KikeS

drzim fige onda maslacko i nas bebac da krene nesto 🤞🤞🤞
    ja tek sad gotova.. napokon malkoco otvorena 😁💪 jedva za jedan prst, al i to je pomak 💪 voda dobra 😇
    opet za 2 dana 🙈

Kada ides opet? Utorak jeli?

utorak da, nadam se da ce krenuti do tad, cekanje me ubija 🤦‍♀️

Nas_bebac
    23. Rujan 2018. 13:10

KikeS

mery1911

KikeS

ja tek sad gotova.. napokon malkoco otvorena 😁💪 jedva za jedan prst, al i to je pomak 💪 voda dobra 😇
    opet za 2 dana 🙈

Super da se pokrenulo neštoo ako ja danas ne budem rodila potpisujem za sutraaa nemoguu višeee!!!!
    I uopce mi se neda svaka dva dana ic u Pulu danas trčim po stepenicama  čučim i svašta nesto sta sam pročitala da potiče ali nišš😮😮

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

koskica
    23. Rujan 2018. 13:14

Nas_bebac vjerujem da ti je dosta više svega, cendramo mi koje još nismo došle do termina, ne želim ni znati kako je tebi koja si ga prošla.... A ovi odlasci u TA samo izmuče trudnicu. Držimo ti fige beba i ja da ti krene danas. Ako je danas naš termin mi ti ga prepuštamo 😘

url=https://lilypie.com]

Nas_bebac
    23. Rujan 2018. 13:29

koskica

Nas_bebac vjerujem da ti je dosta više svega, cendramo mi koje još nismo došle do termina, ne želim ni znati kako je tebi koja si ga prošla…. A ovi odlasci u TA samo izmuče trudnicu. Držimo ti fige beba i ja da ti krene danas. Ako je danas naš termin mi ti ga prepuštamo 😘

Najgorr je to šta pa njihovom meni je sutra termin, vjerojatno ce mi sutra provjeriti vodu i ostalo ja se nadam... Jer po ZM ja sam odavnoo prešišala termin... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• mery1911
    23. Rujan 2018. 13:36

KikeS

mery1911

KikeS

opet za 2 dana 🙈

KikeS koji ti je bio dr.jutros? I ja idem u utorak uuuu bice krvi vec znam😭

koskica
    23. Rujan 2018. 13:51

Nas_bebac

koskica

Nas_bebac vjerujem da ti je dosta više svega, cendramo mi koje još nismo došle do termina, ne želim ni znati kako je tebi koja si ga prošla…. A ovi odlasci u TA samo izmuče trudnicu. Držimo ti fige beba i ja da ti krene danas. Ako je danas naš termin mi ti ga prepuštamo 😘

Najgorr je to šta pa njihovom meni je sutra termin, vjerojatno ce mi sutra provjeriti vodu i ostalo ja se nadam… Jer po ZM ja sam odavnoo prešišala termin…

Vjerujem da ti je, tako i mene vode s 3 dana razlike.... I ja se toliko nadam otići prije termina ali kad je našim bebicama toliko lijepo u bušicama da ne žele van. Po svakom kalendaru druga priča..... 
    Ako misliš da ti neće to sve provjeravati reci kako miališ da imaš trudove bez obzira na zapis ctg-a. Ako ih neće pokazivati. onda će te sigurno pregledati, reci da te križa slamaju na svakih 5 min, da ti nešto možda curka kao plodna voda da nisi sigurna. laži ako treba.... Samo da ti naprave sve što želiš

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.