Veks ja ti tjednima nista nisam jela. Smrsavila 4kg. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoci. Prva 4mj nista mi se nije jelo. Danas na cijeli dan pojela saku tijesta i malo umaka s tim da sam ja na mcp tabletama za mucninu i pijem ih 3 puta na dan i mucnine su puno blaze ali sad treba vremena da se apetit vrati.
Dodemo u trgovinu pa mi se nista ne jede a meni muz kaze ma kakva si ti to trudnica nista ti se ne jede haha vise on ima zelja trudnickih nego ja haha
DBobica dobro dosla 😊
Mi imamo psa (Labrador) i 4 macke 🙈 trebate vidjeti misicu i njih, to je ekipa kakvu treba trazit, ljubaf najveca...jest da stalno prave ludorije, ali ovo su Vam najbolji babysitteri 😂
nestrpljiva25 ipak si dobila antobiotik. Mene danas slala vaditi krv, imam povišene leukocite, al čeka sutra ostatak nalaza prije nego mi antibiotik da. Ne bi baš riskirala ako nije potrebno. Ali sinusi me muče i dalje sve više i više. Tako da suosjećam s tobom.
Cure kakav vam je apetit? Ja tako slabo jedem, ništa mi skoro ne paše, čim krenem jesti postane mi muka.
Bolje da popijes antibiotik nego da ti se nesto iskomplicira...
Koliko dana ti to sve skupa traje? Ne znam ako si probala, meni je rog za ispiranje nosa od aqua marisa puno puno pomogao.
nestrpljiva25 ipak si dobila antobiotik. Mene danas slala vaditi krv, imam povišene leukocite, al čeka sutra ostatak nalaza prije nego mi antibiotik da. Ne bi baš riskirala ako nije potrebno. Ali sinusi me muče i dalje sve više i više. Tako da suosjećam s tobom.
Cure kakav vam je apetit? Ja tako slabo jedem, ništa mi skoro ne paše, čim krenem jesti postane mi muka.
Jesam dobila sam ih. Nije mi nikakve nalaze vadila jer vec 6 dana traje to bez prestanka i imam zuto zeleni sekret iz nosa i boli me glava vec 3 dana... Iako mi se cini da je danas manje, Pretpostavljam da to prirodnim putem ide jakoo sporo.. Ginekolog mi je reka da ga mogu pit bez problema da nece opce imat utjecaj na bebu. A ja cu pricekat jos sutra pa ako vidin da je i sutra bolje onda ga necu pit nego cu nastavit se inhalirat i pit cajeve, ali sam bas jako iscrpljena od ove prehlade..
Ja sam takoder imala problema sa "prehladom" u trudnoci
Na kraju je ispalo da nije prehlada nego simptom. Znaci ja sam 2mj ako ne i vise imala zacepljen nos i nista mi nije imalo ni okus ni miris. Nisam spavsla jer nisam mogla disat na nos a ma usta mi bilo tesko.. koristila sprejeve i inhalirala i svasta nesto no nista nije pomoglo .
Ja sam takoder imala problema sa "prehladom" u trudnoci
Na kraju je ispalo da nije prehlada nego simptom. Znaci ja sam 2mj ako ne i vise imala zacepljen nos i nista mi nije imalo ni okus ni miris. Nisam spavsla jer nisam mogla disat na nos a ma usta mi bilo tesko.. koristila sprejeve i inhalirala i svasta nesto no nista nije pomoglo .
Isto je i meni začepljen nos već mj dana.. Bolesna od napravljenog plusa.. Ovaj tjedan se malo pogoršalo pa sam taman dobro s bolovanjem pokrila i to.. Prekp dana je super navečer se začepi a ujutro nema ničega za puhati
Meni gotovi nalazi. Krv sve 5 i hormoni, urin da nije dobar nalaz.
Sad moram jos 3 dana zaredom nosit ga na analizu.
Mene od simptoma najvise neki cudan umor uhvatia.
Endzrue i pandica jeste pile antibiotik onda? Ja još ni jedan nisam popila strah me nekako..
nestrpljiva25 dal si u apoteci rekla za trudnoću?
Nisam, al dr i ginekolog znaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji