Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2018. 13:44

Christyy, nemam iskustva, ali mislim da ce ti raditi vaginalni uzv, ne jos preko trbuha.
    Pa cega te strah, i sama kazes da si zadnji put sve odradila, sad ces samo uzivati u gledanju bebice :)
    DBobica, cestitam i dobrodosla! Je ovo prva trudnoca? Koliko imas god? Neka mucnine brzo prodju :)
    Trudnasam, preslatki su! Sretno sutra na pregledu, jedva cekamo cuti novosti! To je prvi pregled, jelda?

06. Ožujak 2018. 13:46

Kalanhoja, sreca pa je brzo proslo!
    Jane_Doe, drago mi je da si bolje, al ne moras odmah u pogon ;)

06. Ožujak 2018. 13:49

DBobica čestitke i dobrodošla!  🙂 

• DBobica
    06. Ožujak 2018. 14:05

Teta55 i .Tinči0  hvala djevojke :)
    Teta55, prva trudnoća,  26 godina

06. Ožujak 2018. 14:14

DBobica, blizu smo si po terminu, pratimo se :)
    Jel radis?

Cure, drugi tjedan idem na pregled, tad cu biti 9+2. Kolike su vam bile bebice tada ako je neka bila u tom tjednu?

06. Ožujak 2018. 14:18

Teta ja sam bila 10tt i bebica je bila velika 3.10cm 
    Pretpostavljam oko 3 cm 😙😙

joNNa
    06. Ožujak 2018. 14:20

Teta55

Christyy, nemam iskustva, ali mislim da ce ti raditi vaginalni uzv, ne jos preko trbuha.
    Pa cega te strah, i sama kazes da si zadnji put sve odradila, sad ces samo uzivati u gledanju bebice :)
    DBobica, cestitam i dobrodosla! Je ovo prva trudnoca? Koliko imas god? Neka mucnine brzo prodju :)
    Trudnasam, preslatki su! Sretno sutra na pregledu, jedva cekamo cuti novosti! To je prvi pregled, jelda?

Hvala♥️da prvi. Javim obavezno,🙂

Isssa
    06. Ožujak 2018. 15:12

christyy

Cure, da li znate kakav je 2. pregled? meni je sljedeći 15.3. (tada ću biti 10+5) i sad me zanima da li će opet raditi ultrazvuk? I da li je opet vaginalni ili? Nekako me tog 2. pregleda više strah nego prvog… Jer sam zadnji put i papu vadila i nedavno i krv i urin i vrti se sto stvari po glavi… Kakva su vaša iskustva?

Ja sam bila u 12 tjednu na drugom pregledu, mjerila je nuhalni nabor, prokrvljenost ploda, veličinu, organe, rukice i nogice dal' su na broju, uputnice za krvnu grupu, hepatitis i rani probir, sve u svemu baš lijep pregled 😀, lijepo se vide akrobacije bebice 😂, baš je slatko 😍, i vaginalno se radi

Endzrue
    06. Ožujak 2018. 15:12

Ja imam tibetskog terijera 5god predivan s djecom i prenježan s nama. Meni stigli brisevi sve ok..za krv i urin ću znat u četvrtak na pregledu.. Ako je tko zaboravio u četvrtak sam imala smeđe na gaćicama na 5+3..sad na pregledu ću biti 6+4.. Smirilo se sve odmah sutradan i mirujem koliko mogu

Isssa
    06. Ožujak 2018. 15:15

Hvala na utjesi cure, očito su ti bolovi onda normalni 😥, zvala sam ginekologicu da ju pitam, čekam da mi se javi 😜, vjerojatno će me pod pauzom zvati, javim kaj mi bude rekla.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.