Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2018. 10:59

Christyy, tako i moja, ali je vec stara, a i te pasmine su takve (labradori). Ma uzivancija u svakom slucaju s psima :)

christyy
    06. Ožujak 2018. 11:25

Cure, da li znate kakav je 2. pregled? meni je sljedeći 15.3. (tada ću biti 10+5) i sad me zanima da li će opet raditi ultrazvuk? I da li je opet vaginalni ili? Nekako me tog 2. pregleda više strah nego prvog... Jer sam zadnji put i papu vadila i nedavno i krv i urin i vrti se sto stvari po glavi... Kakva su vaša iskustva?

06. Ožujak 2018. 11:33

Jutrk cure,  ja sam bila u dr i dala mi je  antibiotik cefalexin,  jer mi je sinus upaljen,  kaže da je provjeren i da se smi koristit u trudnoći.  Zaboravola ssm jok rec da pijem duphston,  pa ne znam smi li se kombinirat s tim..  Znate li vi išta o tomu?  Mislim  da cu ja ipak pop zovnit ginekologa i konzultirat se s njim... 

06. Ožujak 2018. 11:34

christyy

Cure, da li znate kakav je 2. pregled? meni je sljedeći 15.3. (tada ću biti 10+5) i sad me zanima da li će opet raditi ultrazvuk? I da li je opet vaginalni ili? Nekako me tog 2. pregleda više strah nego prvog… Jer sam zadnji put i papu vadila i nedavno i krv i urin i vrti se sto stvari po glavi… Kakva su vaša iskustva?

Meni je rađen ultrazvuk vaginalni i prvi i drugi put..  Pa mora ti vidit  je li beba napreduje zato te i naručuje😊

Lemon
    06. Ožujak 2018. 11:36

christyy

Cure, da li znate kakav je 2. pregled? meni je sljedeći 15.3. (tada ću biti 10+5) i sad me zanima da li će opet raditi ultrazvuk? I da li je opet vaginalni ili? Nekako me tog 2. pregleda više strah nego prvog… Jer sam zadnji put i papu vadila i nedavno i krv i urin i vrti se sto stvari po glavi… Kakva su vaša iskustva?

Meni su u pocetku svi uzv bili vaginalni, ako mu sada nosiš nalaze od krvi bude to pogledao i dao ti željezo ili ako ti nešto fali, ako se niste dogovorili da sada radite mini anomaly onda je pregled normalan kao i prvi, vidjet će koliko beba raste i da li je sve u redu

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• pandica1805
    06. Ožujak 2018. 11:52

Bokic :)
    Mene dr do negdje 10tt znaci prva dva puta samo radila uzv sondom vaginalno sad pa nadalje radi samo uzv preko trbuha ali svaki put me prvo pregleda vaginalno da vidi da nemam slucajno neku upalu i da je dolje sve zatvoreno i popipa trbuh da vidi gdje je maternica. Osim toga mi svaki put tlak, urin, kilaza, i dosta puta mi vade krv i rade kontrolu zeljeza. Tamo poslije 25tt negdje svaki puta imam ctg po 40min.

• DBobica
    06. Ožujak 2018. 12:18

Bok cure, nova sam ovdje... Prva trudnoća, sada sam na 8+3, prvi pregled obavljen prošli tjedan (imamo slikicu, najljepša točkica koju sam vidjela u životu), sada čekamo nalaze i drugi pregled za 3 tjedna.... A simptomi, na poslu jedva ostajem budna, dođem doma, pojedem i zaspijem čim dotaknem neku vodoravnu površinu hahaha, a mučnine, nekad mi je cijeli dan muka bez povraćanja, nekada ujutro povratim pa je cijeli dan mir, a nekada ništa...

joNNa
    06. Ožujak 2018. 12:25

ja imam dva ♥️patuljasti snauceri. Jedva čekam njihove nestašluke sa bebom ❤️ predivan je život sa psima ja za 25 sati idem na prvi ultrazvuk . Aaaaa. Baš mi je drago vidjeti ovoliko kućnih ljubimaca ♥️

Elza
    06. Ožujak 2018. 12:57

Isssa

Dobro jutro !
    Noćas sam nekako spavala na trbuhu, probudila me oštra bol u trbuhu kad sam se okretala, trajala je minutu, jel' to normalno??????

Mene isto zna probosti dosta jako, to je valjda normalno... :/
    Meni su pocele mucnine... Vecinu dana mi je lagano muka, ne povracam... Jedino me nocas probudila mucnina i otvorila sam oci i nisam znala da li cu povratit ili ne...ustala sam se i duboko disala i proslo je... 

Jane_Doe
    06. Ožujak 2018. 13:43

Ja sam jucer prelezala cijeli dan skoro zbog onih bolova. Danas mi je dobro pa sam uposlena po kuci 😊
    Isssa mene zna tako probost kad se zakasljem, kihnem ili se okrecem dok lezim, i to samo dok lezim. Mislim da nije nista strasno.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.