Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 20:11

Tina, danas sam bolje, mucnine su malo popustile :)
    Pandica, pa kupis neutralnu robu, a kad se rodi saznas spol 😂😂 i kupis sto ti nedostaje.
    Jelena, hvala za preporuku, vjerojatno cu kupiti jer se bas mucim s probavom. Pretpostavljam da moze i s jogurtom.

05. Ožujak 2018. 20:13

Delilah, bravo za srceee!
    Tinci, ti je prosla glavobolja?

05. Ožujak 2018. 20:15

Shinin, muz ti je predobar, hahahha! Moj je na dijeti pa taman kad smrsavi cu se ja udebljati, mora biti ravnoteza u obitelji :D

joNNa
    05. Ožujak 2018. 20:31

.Tinci0.

Trudnasamsutra imaš pregled?

Ne,preksutra ♥️. 

Schinin
    05. Ožujak 2018. 20:45

Teta55

Shinin, muz ti je predobar, hahahha! Moj je na dijeti pa taman kad smrsavi cu se ja udebljati, mora biti ravnoteza u obitelji :D

To onda kile samo prelaze na tebe 😜
    Meni mama I danas prica kako je tata imao trudnicke zelje I vise se udebljao neg ona dok je bila trudna sa mnom 😂😂😂

Schinin
    05. Ožujak 2018. 20:46

Delilah

Ja se javljam nakon svog pregleda…rasplakala sam se jutros kad sam cula malo srceko ❤❤❤

Cestitke 🎉🎉🎉 

05. Ožujak 2018. 20:48

Shinin, nadam se da necu dobiti toliko koliko ce on izgubiti, dosad vec 10kg, jos ima jedno 5-6 :D

05. Ožujak 2018. 20:52

Teta bolje mi je, hvala na pitanju ☺ 
    Što ti i ostale cure radote večeras?
    Kod mene..taman je muž došao na večeru i sad mlađoj kćeri pomaže pri kupanju😎, a starija kupa psa ,i uvijek bude pitanje ko je više mokar 😂😂 
    A ja ću malo odmoriti i gledati kuhanje.. 

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 20:55

Teta55

Tina, danas sam bolje, mucnine su malo popustile :
    Jelena, hvala za preporuku, vjerojatno cu kupiti jer se bas mucim s probavom. Pretpostavljam da moze i s 

Mozes i s jogurtom. 

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 21:00

.Tinci0.

Teta bolje mi je, hvala na pitanju ☺
    Što ti i ostale cure radote večeras?
    Kod mene..taman je muž došao na večeru i sad mlađoj kćeri pomaže pri kupanju😎, a starija kupa psa ,i uvijek bude pitanje ko je više mokar 😂😂
    A ja ću malo odmoriti i gledati kuhanje..

Lijepo si ih rasporedila. :-).
    Ja sam po popodneva prespavala. Nadam se da cu nocas uspit spavat s obzirom na medvjeđi san. 
    Sutra ranom zorom moram krv i urin jer ne radim, premrsko mi to ici. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.