Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 19:58

pandica1805

Joj svaka vam cast. Ja to tak ne bi mogla heh
    Ja ne mogu docekat bilo sto nespremna ili da muza saljem haha ja to sve 2mj prije sastavim popis, kupim polako pa dok to sve operem popeglam slozim lijepo. Ne mogu si zamislit da par dana poslije poroda nemam sve na dohvat ruke i da moram prat i peglat. Vi morate imat jak karakter huh

Pripremit cu i ja sebi sve prije tamo kad udjem u 7 misec. Kasno je to u 9 misecu sve pripremit. Samo cu uzeti neutralne boje, a i opcenito nisam fan onog cura je sve mora bit rozo ili decko plavo. 

05. Ožujak 2018. 20:11

Tina, danas sam bolje, mucnine su malo popustile :)
    Pandica, pa kupis neutralnu robu, a kad se rodi saznas spol 😂😂 i kupis sto ti nedostaje.
    Jelena, hvala za preporuku, vjerojatno cu kupiti jer se bas mucim s probavom. Pretpostavljam da moze i s jogurtom.

05. Ožujak 2018. 20:13

Delilah, bravo za srceee!
    Tinci, ti je prosla glavobolja?

05. Ožujak 2018. 20:15

Shinin, muz ti je predobar, hahahha! Moj je na dijeti pa taman kad smrsavi cu se ja udebljati, mora biti ravnoteza u obitelji :D

joNNa
    05. Ožujak 2018. 20:31

.Tinci0.

Trudnasamsutra imaš pregled?

Ne,preksutra ♥️. 

Schinin
    05. Ožujak 2018. 20:45

Teta55

Shinin, muz ti je predobar, hahahha! Moj je na dijeti pa taman kad smrsavi cu se ja udebljati, mora biti ravnoteza u obitelji :D

To onda kile samo prelaze na tebe 😜
    Meni mama I danas prica kako je tata imao trudnicke zelje I vise se udebljao neg ona dok je bila trudna sa mnom 😂😂😂

Schinin
    05. Ožujak 2018. 20:46

Delilah

Ja se javljam nakon svog pregleda…rasplakala sam se jutros kad sam cula malo srceko ❤❤❤

Cestitke 🎉🎉🎉 

05. Ožujak 2018. 20:48

Shinin, nadam se da necu dobiti toliko koliko ce on izgubiti, dosad vec 10kg, jos ima jedno 5-6 :D

05. Ožujak 2018. 20:52

Teta bolje mi je, hvala na pitanju ☺ 
    Što ti i ostale cure radote večeras?
    Kod mene..taman je muž došao na večeru i sad mlađoj kćeri pomaže pri kupanju😎, a starija kupa psa ,i uvijek bude pitanje ko je više mokar 😂😂 
    A ja ću malo odmoriti i gledati kuhanje.. 

Jelennnna
    05. Ožujak 2018. 20:55

Teta55

Tina, danas sam bolje, mucnine su malo popustile :
    Jelena, hvala za preporuku, vjerojatno cu kupiti jer se bas mucim s probavom. Pretpostavljam da moze i s 

Mozes i s jogurtom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI