Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 21:41

Tinci, ujutro sam si skuhala juhu, jela sam to i rizu i zaspala oko 13h pa sve do 15h. Popodne sam isla kod mame i tate, jela voca i brbljala s njima i dosla doma oko 19h, stavila prati robu i sudje i lezim na kaucu. Mucnina je i dalje tu, vec sam navikla :D
    Muz je na putu u Zagrebu, malo mi fali, al brzo mi prodje vrijeme kad ga nema, a to je svaki tjedan 2-3 dana..
    Kojeg psa imate?

05. Ožujak 2018. 22:07

Jelena ajme vjerujem ti..ja sam to obavila prije cca mjesec dana... ja mislim da su mi izvadili 8 epruveta krvi..i što se tiče šećera..dođite opet za sat vremena, pa opet za sat i nemojte u međuvremenu ništa jesti 😣😣 
    Teta super ti je prošao dan 😀😁 još kada nebi bilo mučnina..
    A muž..tu se u jednu ruku mogu suosjećati sa tobom, mada nije isto..moj je svaki dan kući, ali je privatnik..i tako ode ujutro oko 8 i dođe samo na večeru..između 17 i 20h, ovisno kako koji dan..i poslije dođe kući oko 11..danas je ostao jer vidi da mi je večeras muka i kašljem..mislim da mi treba što kroz dan dođe on..ali navikla sam ovako sama sa curama.. 
    Imamo maltezera..ženka je i jako je razigrana..ima 2,5 godine..

05. Ožujak 2018. 22:10

Teta bar svaki dan spava kraj mene 😉 
    A mene je poslao na bolovanje😅😅

Isssa
    06. Ožujak 2018. 08:06

Dobro jutro !
    Noćas sam nekako spavala na trbuhu, probudila me oštra bol u trbuhu kad sam se okretala, trajala je minutu, jel' to normalno??????

06. Ožujak 2018. 08:45

Dobro jutro!
    Tinci, moj najcesce ode jedan dan ujutro i vrati se drugi dan navecer, pa je to samo jedna noc. Inace radi od doma i napravi sve po kuci, skuha, pocisti, ma sve! :) Tako da se ne bunim za ta dva dana, odem kod svojih na rucak nekad jer ne smijem nista i brzo prodje :)
    Mi imamo labradora, pa neznam kako cu s bebom koja puze i psom koji se linja, valjda cemo se snaci nekako. Sestra mi ima maltezera, preslatki su mi, njihova je mlada i jako zaigrana :)
    Danas sam 8 tjedana, woohoo! A ti 11! :D
    Issaa, joj zao mi je, je trajalo samo minutu? Te boli i sad? Mozda si se naglo okrenula.. Nadam se da nije nista 😘

Isssa
    06. Ožujak 2018. 09:17

Teta55

Dobro jutro!
    Tinci, moj najcesce ode jedan dan ujutro i vrati se drugi dan navecer, pa je to samo jedna noc. Inace radi od doma i napravi sve po kuci, skuha, pocisti, ma sve! :) Tako da se ne bunim za ta dva dana, odem kod svojih na rucak nekad jer ne smijem nista i brzo prodje :)
    Mi imamo labradora, pa neznam kako cu s bebom koja puze i psom koji se linja, valjda cemo se snaci nekako. Sestra mi ima maltezera, preslatki su mi, njihova je mlada i jako zaigrana :)
    Danas sam 8 tjedana, woohoo! A ti 11! :D
    Issaa, joj zao mi je, je trajalo samo minutu? Te boli i sad? Mozda si se naglo okrenula.. Nadam se da nije nista 😘

Sad ne boli ništa, možda sam se i okrenula naglo, nemam pojma 😱
    I mi imamo peseka, mješanku haskija i labradora, ustvari ima dlaku haskija, e to je linjanje, mogu jastuke raditi 😂, kad dođe beba bit će s nama u kući da nebude ljubomorna dok se ne privikne na novu situaciju 

06. Ožujak 2018. 09:22

Isssa, nadamo se da je bila samo prolazna bol :) 
    Nasa je uvijek u kuci ako je kisa i ruzno ili po ljeti dok je jako vruce. Inace bude vani tijekom dana pa je svako toliko uvedemo u kucu. Ona je pravi kucni pas, samo bi se mazila i spavala, ali ovo linjanje sad je katastrofa, sreca pa prodje kroz 3, 4 tjedna :)
    Ima jos netko psa?

christyy
    06. Ožujak 2018. 09:34

Imam ja francuskog buldoga, star 5 mj 

06. Ožujak 2018. 10:32

Christyy, mogu misliti koja je uzivancija s njim! :D

christyy
    06. Ožujak 2018. 10:39

Ma ljencina mala, samo jede i spava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.