Ian ja sam ti u Zg, Vinogradska. Ti si u Puli sta ne? Silom ti mene hoces na more preseliti, al nije da bi se bunila 😂😂😉
url=https://lilypie.com]
Bog djevojke, kako se drzite vi kojima stomak izlazi u prostor? Ko bi sljedeći? 😀
Kako ste mame s bebama? Jeste zadovoljne, ide li dojenje, težina? Nama je jutros otpao pupak! Izašli smo iz bolnice prije 6 dana s 3270g, a danas je vaga pokazala 3510g, patronazna mi dala petaka kad je vidjela težinu 😁 idem spavati dok još ona spava, smušenost zbog neispavanosti počinje uzimati maha. Bzzzzz....Za vikend mi dolazi sveki, jedva čekam, sve će da blista i puno dobre hrane 😪😌
Hahahah cijelo vrijeme mislim da si iz Pule ne znam zašto!!!!
Ma meni je ful neka Paranoja jer u Puli prvo isforsiraju maxinalno prirodno pa onda ajmo na carski neće prirodno! Najviše mi je zbog bebice da se ne napati eto.. jedino me to brine ostalo ja budem izdrzala! Jer realno po kilama niti nije sad toliko velika znaci na 34+6 je procijenjen na 3300.
E, vidim da vas muči koji ste blizu termina...ja sam bila četvrtak na pregledu, totalno zatvorena,ponovo naručena za ponedjeljak, ali ništa od tog pregleda jer sam u noći s petka na subotu dobila trudove i rodila u subotu iza podne. Nikaakve naznake za to..
Looda ne bi bilo smisla muciti te s indukcijom i onda na kraju isto na carski.. pa samo bi izmucilo i tebe i bebu..
Ian iskreno, sad je normalno osjecati pritisak svugdi.. bebe su nam velike.. ali znam da je nemoguce opustiti se i ne misliti o tome. Ako budes prestrasena podi kod doktora pa da te on smiri.. nisi luda da panicaris sama doma, a njihov posao je pomoci nam...
Teta jeej za ulazak u sigurne tjedne.. sad ces ti ko Issa dogurati do kraja 😁
Ja sam odlucila da bar jedna beba mora doci na svoj termin, i naravno da sam odlucila da ce to biti moja beba 😂 ne mogu vise cekati.. pustam joj I wanna break free of Queen da je potaknem 😂
Btw, jel tu obicaj kupovati babicama poklone? Ovdje je valjda tradicija, ali sto ako mi bude neka zlocesta babica, pa necu joj valjda davati poklon onda? A moram pripremiti unaprid jer ako sve prode dobro ode izlazis iz bolnice odmah sljedeci dan pa nece bas muz imati vremena
Evo i mene s pregleda.
Ctg uredan, ni T od trudova, afi 12, tlak 120/80…glava na ulazu…ALI jako tvrd grlic maternice - probao ga omeksat…al nista, mala raste ko gljiva - sad je oko 3900 - 4000g,kontrola u petak navecer al veli doktor, a i ja sam to predosjecala - vrlo vjerojatno carski iduci tjedan, em zbog mog stanja em zbog velicine bebe…
Ah ne znam ni sama kaj da mislim sad😑
Tlak nam je identican 😀 kojeg stanja? Tvrdog grlica ili sam nesto zaboravila?
Da, kao..jako jako jako tvrd grlic maternice. Cerviks ne promjenjen..skroz zatvorena I jos je nesto rekao al sam zaboravila… da cemo vidjet jos u petak navecer i onda se sve dogovorit. Ak je tako kako sam shvatila…voljela bih izbjec indukciju i ravno na carski.
Da, kuzim te. To je i moja zelja. Ako vec nesto misle raditi, nek onda ide odmah carski i gotovo. Rekla mi je da sljedeci put dodjem sa stvarima. Velim ja ponijela sam ja njih i danas pa je krepala od smijeha.
Ma samo da su bebaci zivi i zdravi. Sve ostalo cemo preziviti.
Danas udjem u kabinu za uzv i cujem da neki doktor govori da salje nekog s odjela i kiretaza. I ulazi mi sestra i govori molim vas pricekajte samo jos mrvicu vani, samo da jednu gospodju s odjela pogledamo. I dolazi zena, place i ulazi unutra. I isto tako kad je izlazila van. A jutros sam je vidjela dok je jos sjedila u cekaoni, mirna, nasmijana. Srce da ti pukne.
I onda slusam srce svog malise, slusam doktoricu plod vitalan, plodna voda uredna i mislim si Boze moj hvala ti
url=https://lilypie.com]
Bravo cure za preglede. Ja se pridružujem nespavalicama noćas. Prvo me ubijala žgaravica, pa 3 puta na wc, pa se mačka nešto unervozila, htjela se maziti i prkositi psu u 4 ujutro, pa nikako se namjestiti... Uf... samo sam sretna sto me ništa ne boli
Svkr- ja pijem čaj od maline ali nemam takve neke senzacije koje opisuješ... zapravo ja ne primjetim apsolutno nikakvu promjenu
Meni je stigao paket iz ethereala pa sad perem pa da se dobro osuši na suncu.
Hahaha kako si me nasmijala! Pas i maca se pofajtali hahaha zakon! Moj spava ko top dok ja brojim ovce!
Obavila i ja pregled. Danas 38+6, portio 2/3 čl., prohodna za 3 cm do ovoja i glavice. Trbuh mi je dosta tvrd ali dok ga je malo pipala i kaže da je ok. Iznenadila sam se jer su mi radili amnioskopiju. Zar se to ne radi tek tamo nakon 40. tjedna? Plod. voda je mliječna. Zbunjena sam zbog te amnioskopije nije ugodno, sada me sve dolje pecka. Ali zadovoljna sam jer sam se još malo otvorila. Da barem rodim sutra!
Meni je trbuh stalno tvrd ali kaže da je to normalno ..khmmm valjda je...
Sortiraj odgovore
Najstariji