Baby k. Ja sam uzela samo jastuk i dekicu, ali prijateljica mi je preporučila da su im bodiji odlični.
E da, i plahte za kinder... sad sam ih oprala pa ćemo vidjeti kakve su. Zasad mi se čine malo tanke ali ću ti znati reci kad ih stavim na kinderbet...
Garavusa, hvala na odgovoru. Za dva dana idem na kontrolu pa cemo vidjeti kakvo je stanje ili ja samo zabrijavam 😉.
Zašto svi paničarite oko kila bebe.. Pa doći će sve prirodno kako treba.. Meni je prijateljicina nevjesta neki dan rodila curicu 4300 prvi puta prirodno.. Nije uopće pukla.. Sestrična rodila malog prirodno 5100..Trebate se opustit jer sa grčenjem nervozom i adrenalinom dajete tijelu znak da ste u opasnosti i tijelo porod odgađa.. Ništa nije strašno ni prirodno bi carski.. Previše loših priča oko poroda je oko nas a ove kratke porode svi zaborave jer nisu toliko napeti i zanimljivi kad netko kaže da je rodio kroz 2 sata.. Nemojte sve analizirati kako je Issa rekla kad vidite sve zvijezde na nebu u pol bijela dana znat ćete da je krenulo.. A sluzi.. Nje imam cijelu trudnoću kako koji dan jačina.. Tako da i da ispadne sluzni ne mora uopće značit da ćete odmah završit u bolnici
eto me s pregleda, nije me gledala dolje jer sam kao sutra u rodilistu pa da ne cacka previse..tako da ne znam jel malina imala efekta.
beba je 3500g kaze mozda i vise i da je spreman, bucmast michelin beba 😂💙
eto me s pregleda, nije me gledala dolje jer sam kao sutra u rodilistu pa da ne cacka previse..tako da ne znam jel malina imala efekta.
Stize nam bebaaaaa 😊😊😊💙❤️
url=https://lilypie.com]
Sutra u rodilistu kao ides radat ili na pregled?😃😍😊
I bravo za pregled, buckasti nasi šlaufići😁😁
Kike zasto vec u rodiliste ides??? 🤔🤔
Skroz se slazem s ovim Endzrue.
Na porod utjece 100 stvari i nema smisla mozgat oce se zavrsit na idukciji, carskom i sl. U vecini clanaka pise da velicina bebe nema toliki utjecaj na porod koliko ima polozaj djeteta tokom izgona u zdjelici.
Meni je beba prosli tjedan isto malo veca bila; 2800 grama. Teoretski da dobiva samo 200 grama tjedno do termina poroda ce imat cca 4000 grama. A s obzirom da je zadnja dva tjedna narastao 400 grama, moguce da ce i veci biti.
Svidja mi se kako je jedna od vas rekla da je bila u fazonu Sparta pred porod.
Tako da zene ratnice bit ce to sve za 10tku!
Cure svima cestitam na pozitivnim pregledima i sve☺☺.
Mene zanima zasto meni u trbuhu nesto pucketa kada mi se beba rasteze i proteze??I kada se ja idem okrenit s ljeva na desna ili suprotno na boku dole disu kosti stidne puca nesto bas se cuje🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji