Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • s.kra
    18. Rujan 2018. 08:25

Pozdrav, imam jedno pitanjce za one koje su pile ili piju caj lista maline. Jeste li vi osjetile kakve promjene/nesto? 
    Meni od jucer onako dolje, doslovno u rodnici kao neki čudan osjecaj, a nije da pijem dugo tek par dana.  Ne znam kako bih definirala taj osjecaj, kao da me neko cacka iznutra pa ono ne mozes se namjestit 😂

• mery1911
    18. Rujan 2018. 08:26

ian1910

U četvrtak je rekao da je sve super i da je zadovoljan! Nije mi jasno zašto se to dešava bas kd legnem inače sam super, teško mi je sve ali nemam nikakve tegobe tokom dana osim sto sam troma jako!

Ja evo cilo jutro u w.c.u. Nuzda velika i kako non stop imam nuzdu iritira mi hemeroide...😢😢😢. Nece mi proc nikada. Satrali su me majko moja,😏

18. Rujan 2018. 08:28

Dobro jutro!
    Prijavljujem 36. tjedan sto smatram sigurnim tjednima i nasom velikom pobjedom! U cetvrtak je kontrola pa cemo vidjeti stanje i sto kazu doktori :)
    Jucer sam ukupno bila u setnji 2.5 sata, bas mi je godilo i nocas sam spavala cijelu noc :)
    Kako ste danas cure, sto cete raditi?

Nina ❤
    18. Rujan 2018. 08:32

Jutro cure! Mene otpustili iz bolnice 😊 Tlak se donekle unormalio, vise ne oticem, secer je ok i otvorena sam jedan prst. U petak se opet moram javiti na kontrolu u TA. Pocela sam osjecati ko lagane menstrualne bolove dole nisko i u krizima i imam pojacani iscjedak, al ctg zasad ne biljezi trudove. Nadam se da su nam sve bebe i mame dobro, a vama koje imate preglede danas, sretno! 😘

Looda_vila
    18. Rujan 2018. 08:53

Jutro jesenice!
    Iza mene jos jedna neprospavana noc, al to nije nista novo. 
    Teta90 bravo za sigurne tjedne! Jos malo i bebica je tu😊
    Nina super da su te otpustili  iz bolnice! Sad odmaraj malo doma i uzivaj sa starijim sinom.
    Sretno cure danas na pregledima🎉 moj je tek u podne pa idem sad nesto doruckovat i u kvart na kavu! 

Nas_bebac
    18. Rujan 2018. 09:31

Jutro cure prijavljujem neprospavanu noc 😥😥 poludit cu od bolova u nozi ozbiljno! 
    Teta90 superr za sigurne tjednee vidit ces do zadnjeg dana nece van 🙂🙂
    Nina jejjj za odlazak domaaa
    Ian ja ti vec tjedna dana imam lagane mestrualne bolove, jučer sam imala i taj jači iscjedak za koji sam pitala daj je moguce da je komad sluzmog jer tako je izgledalo, a za leđa iskreno neznam kad me boli jer konstantno bole zbog noge pa neznam kad boli od noge a kada su krivi ti menstrualni, ali eto ako si nemorna i zabrinuta odi provjeri niko ti nista ne smije reci.
    Meni je sutra pregled pa cu im rec il nek daju nesto protiv bolova (2 tjedna nemogu vise 🤯🤯🤯😭😭) ili nek ga vade van da popusti pritisak na živac... 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Dea_Rene
    18. Rujan 2018. 09:56

eto mene sa pregleda :) beba odgovora tjednima i procjenio da ima 2550g , meni rekao da sam uloživa za vršak prsta i da je to ok. Prijavila sam mu da mi trnu prsti pa je rekao da mi se nakuplja voda u karpalnom i da probam sa čajem od brusnice za imokravanje viška tekućine. Napravio mi bris na streptokoke. Sve u svemu je dobro i školski za sada. ponovno kontrola kod njega za 2 tjedna.
    Ja pojela neki sendvič za doručak i sada opet muku mučim sa žgaravicom grrr 

• Kikica
    18. Rujan 2018. 10:43

Evo i nas. Čekamo ctg.. Kazu otvorena 3cm, sad ne znam koliko je to prstiju🙄 Pa cemo vidjet sta kaze ctg 😉

Crna191
    18. Rujan 2018. 10:48

Bravo cure za preglede tko je bio
    Teta bravo za sigurne tjedne..
    Mi smo izdržali noć bez AD💪🏾 Nacicavao se do 1 ali je onda spavao do 5,posisao pa još do 7:15.. obavili smo danas patronažnu,doći će sutra ili prekosutra sa vagom da vidimo dal dobiva na tezini..nije ništa rekla za AD,samo da sve super radimo..

Jelennnna
    18. Rujan 2018. 11:35

Jutro klokse. 
    Uff kod sviju se nesto dogadja; ne mogu vise popratit sta kod koga. 
    Teta cestitam za sigurne tjedne, ja se isto sad osjecam preporodjeno kad nisam u strahu od prijevremenog. Sad kad bude bude, veliko olaksanje. 
    Crna glavno da je beba sita. Meni mama ni sa mnom ni bratom nije imala bas mlijeka, znam da je otac prica sa je jako tesko dolazia do te kolicine mlijeka koja mu je tad trebala sa mnom jer je rat bio. Ja sam vec u glavi poslozila s mlijekom kako bude islo bude, forsat dojenje ne namjeravam pod cijenu da mi je beba gladna. 
    Kike jedan prst je centimetar i pol. 
    Anđeo nadam se da ti je bolje.

Kod mene ugl velike promjene u fizickom stanju u zadnjim dana, od energije sam na pol koplja. Kad nesto iti malo se slegnem sijevne mi u preponama, poceli su lagano i ti menstrualni bolovi lagani uvecer. 
    Sretno svima na pregledima ko ima danas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.