Bok klokanice 😀
Kikica 3 cm to je 2 prsta (1 prst 1.5 cm), pokreće se i kod tebe nešto, ja sam na dan poroda ujutro bila toliko otvorena, malo me pročaćkala i rekla "moglo bi to danas biti", tako je i bilo 😀
Crna191 bravo za cicanje 👏, samo naprijed 😍
Eto moj je noćas slabije spavao, svakih 2-3 sata se budio a cice su mi odjednom prepune, curi na sve strane 😂, maloprije je opet jeo ko da je iz gladi pobjegao, halapljivo, nagutao se zraka i SVE povratio, na usta i nos je izlazilo van, usrala sam se od straha, da se to po noći desilo ne znam kaj bi bilo 😥
Cure super za preglede, već vas je dosta u terminu, čekamo koja će prije 😀
Sretno svima 😘
Evo mi izasli s ctg-a. Kazu uredan i vidimo se za tjedan dana 😁 Aha znaci to je 2 prsta. Bas me zbunilo otkud sad cm 🙄
Isssa vjerojatno je opet u skoku pa navlaci mlijeko.. obično ide 3-6-9-12 dana,mjeseci.. vidiš nama je danas 6.dan😱😭 opet sisanje do unedogled..a bas sam se pitala sto čitavo jutro ne spava nego samo sisa..hahahah
Kikica u kojem si tjednu? Jesu li ti rekli sta za cerviks? Meni su u petak rekli 2 prsta otvorena i da cerviksa vise nema al mi nisu radili ctg zbog tjedana, samo su mi rekli da se pripremim, da je pitanje vremena, ako se nista ne desi da dodem za tjedan dana
Hej curke!
Teta cestitam za tjedne! 🤗
Nina super da idete doma!
Bravo za preglede!
Ian mislim da kad ce beba htjeti van da cemo itekako znati. 😁
Evo zavrsila u trudnickoj. Znas da sam ti obecala sve reci. Ovako ja sam ti danas 38+3
Uzv: bip 100 (za 41+3), ac 353 (za 39+2), fl 73 (37+5)
Tezina je procijenjena na 3800-4000g
Za pregled pise portio odrzana, prohodna lako za 1 prst do glavice i ovoja. (jel to znaci da sam prst otvorena ili? 🤔)
Ctg uredan. Kontrola za tjedan dana, osim ako nesto samo ne krene.
Nista nisu komentirali za porod. Ali pazi situaciju. Lezim na ctgu i ulazi zena koja lezi na odjelu, na uzv. I sad naravno cujem sta razgovaraju. Ona je 38+5, beba je procijenjena na 4400 🤯 i ona onako usokirana pita doktoricu s obzirom na granicni secer i na velicinu bebe da li postoji indikacija za carski. Rekla joj je da joj to sama ne moze reci, nego da to konzilij lijecnika razgovara i zajedno odluce sto bi bilo najbolje.
A sto se tice ovog sto si pisala. Isto mi je zadnjih tjedan dana pojacan gusti, bijeli iscjedak. Bol u krizima i ovi menstrualni bolovi koji su jaci i cesci po noci cini mi se. Kriza me danas ubijaju. A i znas sta, imam dojam da to sad vec ima veze i sa velicinom bebe, tj. moram cesto mijenjat stranu na kojoj lezim jer imam dojam da mi pritisne doslovno sve organe s te strane i da zato boli.
url=https://lilypie.com]
Evo i mene s pregleda.
Ctg uredan, ni T od trudova, afi 12, tlak 120/80...glava na ulazu...ALI jako tvrd grlic maternice - probao ga omeksat...al nista, mala raste ko gljiva - sad je oko 3900 - 4000g,kontrola u petak navecer al veli doktor, a i ja sam to predosjecala - vrlo vjerojatno carski iduci tjedan, em zbog mog stanja em zbog velicine bebe...
Ah ne znam ni sama kaj da mislim sad😑
Kikica u kojem si tjednu? Jesu li ti rekli sta za cerviks? Meni su u petak rekli 2 prsta otvorena i da cerviksa vise nema al mi nisu radili ctg zbog tjedana, samo su mi rekli da se pripremim, da je pitanje vremena, ako se nista ne desi da dodem za tjedan dana
Ja sam 38+4. Samo mi rekli otvorena 3 cm, sto po svemu ispada 2 prsta. Ctg uredan i doc za tjedan dana ako ne rodim. Ovako mi pise u nalazu: portio 1/2 čl i 3cm prohodna do ovoja i glavice.😀 Meni je termin 28.9. pa cemo vidjet 😀
Evo i mene s pregleda.
Ctg uredan, ni T od trudova, afi 12, tlak 120/80…glava na ulazu…ALI jako tvrd grlic maternice - probao ga omeksat…al nista, mala raste ko gljiva - sad je oko 3900 - 4000g,kontrola u petak navecer al veli doktor, a i ja sam to predosjecala - vrlo vjerojatno carski iduci tjedan, em zbog mog stanja em zbog velicine bebe…
Tlak nam je identican 😀 kojeg stanja? Tvrdog grlica ili sam nesto zaboravila?
url=https://lilypie.com]
Hej curke!
Teta cestitam za tjedne! 🤗
Nina super da idete doma!
Bravo za preglede!
Ian mislim da kad ce beba htjeti van da cemo itekako znati. 😁
Evo zavrsila u trudnickoj. Znas da sam ti obecala sve reci. Ovako ja sam ti danas 38+3
Uzv: bip 100 (za 41+3), ac 353 (za 39+2), fl 73 (37+5)
Tezina je procijenjena na 3800-4000g
Za pregled pise portio odrzana, prohodna lako za 1 prst do glavice i ovoja. (jel to znaci da sam prst otvorena ili? 🤔)
Ctg uredan. Kontrola za tjedan dana, osim ako nesto samo ne krene.
Nista nisu komentirali za porod. Ali pazi situaciju. Lezim na ctgu i ulazi zena koja lezi na odjelu, na uzv. I sad naravno cujem sta razgovaraju. Ona je 38+5, beba je procijenjena na 4400 🤯 i ona onako usokirana pita doktoricu s obzirom na granicni secer i na velicinu bebe da li postoji indikacija za carski. Rekla joj je da joj to sama ne moze reci, nego da to konzilij lijecnika razgovara i zajedno odluce sto bi bilo najbolje.
A sto se tice ovog sto si pisala. Isto mi je zadnjih tjedan dana pojacan gusti, bijeli iscjedak. Bol u krizima i ovi menstrualni bolovi koji su jaci i cesci po noci cini mi se. Kriza me danas ubijaju. A i znas sta, imam dojam da to sad vec ima veze i sa velicinom bebe, tj. moram cesto mijenjat stranu na kojoj lezim jer imam dojam da mi pritisne doslovno sve organe s te strane i da zato boli.
Draga hvala ti sto si sve napisala! Koji dr ti je bio??
Ja sad malo prije opet isto, išla prošetati psa i stala dole pritisak aj bok!! Meni ništa ne govore jer sam očito još sva zatvorena jer po kalendaru sam tek 35 tj.
Evo i mene s pregleda.
Ctg uredan, ni T od trudova, afi 12, tlak 120/80…glava na ulazu…ALI jako tvrd grlic maternice - probao ga omeksat…al nista, mala raste ko gljiva - sad je oko 3900 - 4000g,kontrola u petak navecer al veli doktor, a i ja sam to predosjecala - vrlo vjerojatno carski iduci tjedan, em zbog mog stanja em zbog velicine bebe…
Tlak nam je identican 😀 kojeg stanja? Tvrdog grlica ili sam nesto zaboravila?
Da, kao..jako jako jako tvrd grlic maternice. Cerviks ne promjenjen..skroz zatvorena I jos je nesto rekao al sam zaboravila... da cemo vidjet jos u petak navecer i onda se sve dogovorit. Ak je tako kako sam shvatila...voljela bih izbjec indukciju i ravno na carski.
Sortiraj odgovore
Najstariji