Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby.nb1
    18. Rujan 2018. 17:31

mery1911

Cure svima cestitam na pozitivnim pregledima i sve☺☺.
    Mene zanima zasto meni u trbuhu nesto pucketa kada mi se beba rasteze i proteze??I kada se ja idem okrenit s ljeva na desna ili suprotno na boku dole disu kosti stidne puca nesto bas se cuje🤔🤔

I meni prepone pucketaju ko stari kredenac 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

18. Rujan 2018. 17:34

Meri1911- jao to i ja čujem. Mislila sam da nisam normalna. Zvuk ko kad noktom lupnem u ekran od mobitela... i obavezno kad se beba miče. Locirano negdje kod mog pupka

Isssa
    18. Rujan 2018. 18:19

Ovdje vlada panika poroda 😂😂😂😂😂, u procjenama težine vrlo lako se pogriješi, nemojte se držati toga ko pijan plota 😂
    Jedna dr mi je objasnila da se priroda pobrine za veličinu bebe, i da kolika kod je beba da vaginalno može van😀 a carski su carski, kad je frka mora se i to odraditi😀
    Opustite se maximalno, kak je babač ušao tako mora i van 😂
    Samo hrabro ko lavice u taj box 😘😘😘😘😘

• mery1911
    18. Rujan 2018. 18:25

garavusa005

Meri1911- jao to i ja čujem. Mislila sam da nisam normalna. Zvuk ko kad noktom lupnem u ekran od mobitela… i obavezno kad se beba miče. Locirano negdje kod mog pupka

Sada mi je malo lakse uff. Ali bojim se poroda nenormalno. Prvi put je bilo 2dana i bilo jee katastroffa. Istina sve je ispalo ok,ali na svaki trud sam povracala i nuzdu imala i moji trudovi su bili isti oni na dripu znaci boll ko da neko mi na zivo kosti lomi..ne mogu se sada ne bojat😢😢

18. Rujan 2018. 18:25

Ma u rodilište na amnioskopiju pa racuna da ce me oni dovoljno cackat, a kako nam je sve ista zgrada TA i radaona sam zato rekla i zbunila vas 🙈
    da bar idem radat hhh plan mi je propao, a vidim i ostatku koji je planirao danas rodit 😂 dok smo frisko depilirane i ciste kose 😁

Dija85
    18. Rujan 2018. 18:44

Kako ubiti vrijeme čekajući da se porodiš 😁

Elza
    18. Rujan 2018. 18:49

E, cure..za izlazak iz rodilišta sam uzela kompletic iz c&a broj 62. Šta mislite je to preveliko za novorođenče? Ne mogu si vizualizirati koliko su velike (male) bebice kad se rode 😊 A nekako me bilo strah da ne uzmem premalo...

Jelennnna
    18. Rujan 2018. 18:52

KikeS

Ma u rodilište na amnioskopiju pa racuna da ce me oni dovoljno cackat, a kako nam je sve ista zgrada TA i radaona sam zato rekla i zbunila vas 🙈
    da bar idem radat hhh plan mi je propao, a vidim i ostatku koji je planirao danas rodit 😂 dok smo frisko depilirane i ciste kose 😁

Hahhha. Bas si me nasmijala. Meni su dvije prijateljice bas tako pricale o danu svojih poroda. Cim su ih trudovi uhvatili oprale i opeglale kosu. Hhhhehhhe. 
    Mada ova jedna je u Solinu pa to mogu razumit, no ova druga je sat voznje od Splita. 

Dija85
    18. Rujan 2018. 18:53

Kalanhoja

E, cure..za izlazak iz rodilišta sam uzela kompletic iz c&a broj 62. Šta mislite je to preveliko za novorođenče? Ne mogu si vizualizirati koliko su velike (male) bebice kad se rode 😊 A nekako me bilo strah da ne uzmem premalo…

Moj necak je nosio 62 sa skoro 3 mjeseca. Sad ima punih 6 mj i nosi 74. Mislim da ce ti 56 biti puno bolje. 

• Rorry
    18. Rujan 2018. 18:56

Hej cure,  ja vas ne stignem tipkati,  uhodavamo se,  danas smo dosle doma pa nam je malo stres i jednoj i drugoj.  
    Samo sam kratko procitala,  vidim da pisete o velicini bebe,  moju su dobro procijenili,  na 3500 g 5 dana prije poroda,  a rodila se s 3620 g.  
    Kalanoja,  mislim da je to veliko,  ja sam uzela 56, a komotno sam mogla u 50,  a ima je dosta,  nije bas mala.  
    Imam pitanje,  netko je pisao o e-novorodjencetu,  kako ste prijavili,  imate obican citac kartice ili neki posebni?  Ja sam kupila obicni i ne kaze mi da nema odgovora stranice za e-novorodjence. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.