Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    17. Rujan 2018. 22:20

Crna- dečki su ti prekrasni ❤
    Meni su rekli da će na vizit u 9 mi rec jel ostajem ili  idem doma, nakraju su odlučili da ostanem.. sutra ujutro u 9 je opet vizita pa ćemo vidit 

• Anđeo_
    17. Rujan 2018. 22:20

I hvala vam svima na podršci ❤❤❤❤❤❤

Dea_Rene
    18. Rujan 2018. 02:14

ja malo za promjenu ne mogu spavati. Uhvatila me jaka žgaravica a i ne pomaže što mi trnu prsti... 
    meni je pregled ujutro kod mog ginekologa. Mislim da ču biti kao zombi hahhahaha
    Netko je pisao za iscjedak... ja isto već tjedan dana imam bjelo kremast iscjedak. zadnja dva dana imam lagan osječaj ko kada moram dobiti menstruaciju, iako ja nikad nisam imala bolne pa pojma nemam što znače menstrualni bolovi. 
    andeo ufff bome gadnu noć si ti imala, nadam se da če te brzo pustit doma.
    crna dečki su preslatki :) 

• ian1910
    18. Rujan 2018. 05:56

Bol cure ne spavam cijelu noć, na koju god stranu se okrenem me boli osim ako sam na ledjima ali polu ležećki. Trbuh tvrd ... oko dva sam imala bolove u predjelu kriza i donjeg djela trbuha ali konstantne bez razmaka koji su prestali. Sto se tiče iscjetka bijel je i ima ga puno, stalno mjenjam gaće:-( 
    Jel to neki znak da beba hoće vani?? 
    Po kalendaru sam tek 35 ali ona je za 39 
    Muci me to ne spavanje sto kako god da se namjestim me boli/ smeta 

• mery1911
    18. Rujan 2018. 06:31

ian1910

Bol cure ne spavam cijelu noć, na koju god stranu se okrenem me boli osim ako sam na ledjima ali polu ležećki. Trbuh tvrd … oko dva sam imala bolove u predjelu kriza i donjeg djela trbuha ali konstantne bez razmaka koji su prestali. Sto se tiče iscjetka bijel je i ima ga puno, stalno mjenjam gaće:-(

Tako ti je istoo i meni ima 3tjedna pa nista. Kada ti je prgled da to reces dr.??

18. Rujan 2018. 06:50

ian1910

Bol cure ne spavam cijelu noć, na koju god stranu se okrenem me boli osim ako sam na ledjima ali polu ležećki. Trbuh tvrd … oko dva sam imala bolove u predjelu kriza i donjeg djela trbuha ali konstantne bez razmaka koji su prestali. Sto se tiče iscjetka bijel je i ima ga puno, stalno mjenjam gaće:-(

Previše se brineš..nemoj i uživaj u trudnoći..bebe sve osjete. 
    To što je beba procijenjena veća, to znači da je kilaža veća, ali još nije razvijena. Meni ti je također beba procijenjena da će imati veću kilažu, ali ne brinem. Ti ćeš roditi u Puli? Taj detalj nisam zapamtila.
    Prva curka je bila velika, pa sam rodila prirodnim putem..nitko nije spominjao carski..  
    Kada imaš ponovno pregled? 

• ian1910
    18. Rujan 2018. 07:50

nisu Tjedni sad poanta naglasila sam koliko ima samo. Nit se brinem (vise) oko toga već to nespavanje i bol me J
    Kaže dr da je nornalno da je beba super ali cijelu noć sam imala bolove lagane i križima i dole.
    Da u Puli ću rodti 

• ian1910
    18. Rujan 2018. 07:52

Ja sam na pregledu od 26tjedna svaka dva tjedna! U TA
    Znaci 27.9 mi je idući pregled. 

• mery1911
    18. Rujan 2018. 07:57

ian1910

Ja sam na pregledu od 26tjedna svaka dva tjedna! U TA
    Znaci 27.9 mi je idući pregled.

Reces tada sve te simptome ,jedino ako te boli bas ajme otidi u doktora. Ali mislim da nije nista opasno. I bilo bi dobro da beba jos malo se zadrzi u drobu da joj sazriju organi. Mene je u ovom stanju neku vecer bolilo nenormalno cak mi je lose doslo par puta od bolova,ja u dr.nista. Niti otvorena niti se beba uopce spustila...tako da ocito triba jos cekati.

• ian1910
    18. Rujan 2018. 08:14

U četvrtak je rekao da je sve super i da je zadovoljan! Nije mi jasno zašto se to dešava bas kd legnem inače sam super, teško mi je sve ali nemam nikakve tegobe tokom dana osim sto sam troma jako! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.